Septembrie este considerată o lună de putere în numerologie, întrucât poartă vibrația numărului 9.

9 este un număr puternic al creației și reprezintă întregul, completarea și sfârșiturile.

De fapt, Nikola Tesla a spus- ”Dacă ai știi măreția lui trei, șase și nouă, ai avea o cheie a universului.

În luna Septembrie, vom simți cel mai puternic greutatea și lecțiile Numărului Personal al Anului. Iar asta se întâmplă pentru că, în Septembrie Numărul Personal al Anului este același cu Numărul Personal al Lunii.

În esență, asta înseamnă că energiile lunii Septembrie te vor ajuta să vii față în față cu lecțiile, darurile și provocările prin care ești predestinat să treci în acest an, potrivit numerologiei tale.

Toate astea se vor întâmpla pentru ca tu să poți să sedimentezi tot ce ai învățat, pentru a te pregăti să primești noile lecții pe care le va aduce anul următor.

Pentru a-ți calcula Numărul Personal al Anului pentru 2019 trebuie să:

1. Aduni data nașterii, luna nașterii și numărul 3.

2. Aduni cifrele numărului rezultat, până ajungi la un număr format dintr-o cifră.

Exemplu:

29+12+3

(Data nașterii + luna nașterii + 3)

=44

Adună cifrele numărului rezultat, până ajungi la un număr format dintr-o cifră (este posibil să trebuiască să o faci de mai multe ori)

4+4=8

8 este Numărul tău Personal din 2019

 

Numărul Personal al Anului 1

Pentru tine a fost cu siguranță un an al noilor începuturi și al schimbării, este posibil ca viața ta să fi luat o cu totul altă direcție. Acesta este un an în care să îi permiți cu adevărat originalității tale și adevăratului tău sine să strălucească, și este important să nu bați în retragere. Continuă să te încrezi în adevăratul tău instinct și nu încerca să urmărești mulțimea. Este posibil să fi fost nevoit să faci niște cercetare sufletească în acest an, iar Septembrie este posibil să aducă și mai multe amănunte la suprafață. Continuă să înaintezi cu pași mici pe calea care ți se pare potrivită, și vei face progrese. Septembrie va fi o lună bună pentru cariera ta, așa că țintește cât mai sus.

Numărul Personal al Anului 2

Acesta a fost un an al dualității pentru tine. Poate te-ai simțit confuz cu privire la ceea ce-ți dorești, sau poate ai căutat un partener fie de viață fie de afaceri. Dacă îți dorești să întâlnești o persoană specială sau chiar să creezi o nouă prietenie, aceasta va fi cea mai bună lună să-ți pui în aplicare planurile. Aceasta va fi o lună foarte specială pentru tine, și este posibil să creezi unele conexiuni importante dacă socializezi și îți faci conexiuni. Dacă te-ai simțit tras în toate direcțiile în acest an, în special în probleme legate de iubire și relații, acesta va fi de asemenea momentul perfect pentru a încetini lucrurile, pentru a te retrage în interior încercând să descoperi ce îți dorești cu adevărat.

Numărul Personal al Anului 3

Ești îndemnat să înveți cu adevărat cum să te exprimi, cum să-ți comunici gândurile și ideile cât mai clar. Dacă ai ceva pe inimă sau emoții ce te sufocă, acesta este momentul perfect să începi să le eliberezi. Energiile lunii Septembrie te vor sprijini din plin pentru a te elibera și pentru a elimina orice emoții învechite ce nu îți mai sunt de folos. Aceasta este și o lună extrem de creativă, momentul perfect în care să începi noi proiecte sau să înaintezi în carieră. Dacă ai simțit nevoia să călătorești sau să te retragi undeva, aceasta este perioada perfectă în care să îți pui planurile în acțiune.

Numărul Personal al Anului 4

Aceasta este un an în care să înnozi capetele rătăcite, în special în probleme legate de casă și familie. Septembrie este posibil să fie momentul perfect în care să vindeci vechi răni de familie sau să creezi limite sănătoase, dacă simți că cineva profită de tine. De asemenea, este o perioadă minunată în care să îți organizezi casa sau să începi orice reperații sau lucrări de mentenanță. Este posibil ca acest an să fi adus o groază de schimbări pentru tine, iar energia acestei luni te va îndruma pentru a rezolva orice emoții obositoare, în special dacă sunt legate de familie sau copilărie. Septembrie este, de asemenea, o perioadă minunată în care să–ți redecorezi sau să-ți rearanjezi casa, pentru a aduce mai multă energie calmă și iubitoare.

Numărul Personal al Anului 5

Este posibil ca multe dintre credințele și sentimentele tale să se fi schimbat anul acesta, și este posibil să fii încă în procesul de descoperire a următorului pas. Septembrie este o lună extrem de creativă pentru tine, momentul perfect în care să te deschizi și să faci lucrurile diferit. De fapt, uneori dacă îți schimbi rutina sau găsești o nouă metodă de a face lucrurile, te poate inspira sa înveți lucruri noi și să vezi totul într-o lumină nouă. Percepția ta este intensificată în această lună, așa dar păstrează-ți mintea deschisă și vezi ce vine spre tine. Meditația, scrierea în jurnal sau chiar și activitățile creative pot fi benefice în această lună și te pot ajuta să-ți canalizezi energiile în exces sau stagnante. Septembrie este posibil să aducă o nouă dragoste în viața ta așa dar, dacă dorești să întâlnești pe cineva, ieși degrabă în lume.

Numărul Personal al Anului 6

Acesta a fost pentru tine un an de odihnă și refacere. Dacă au apărut probleme legate de sănătate, este posibil un semn că trebuie să o iei mai ușor și să-ți reevaluezi intențiile înainte să mergi mai departe. Deși este multă ”schimbare” în aer, pentru tine este o perioadă bună pentru a reflecta și pentru a te bucura de ceea ce ai în acest moment în viață. Permite-ți să stai pe scaunul din spate și pur și simplu să te bucuri de curgerea și direcția vieții tale. Dacă ai avut parte de provocări în acest an, nu te grăbi să rezolvi totul chiar acum. Încearcă în schimb să te relaxezi și să renunți, căci lucrurile se vor rezolva la timp. Septembrie este, de asemenea, luna perfectă în care să faci lucruri pentru mintea, trupul și spiritul tău, precum practicile de vindecare energetică, meditația sau yoga.

Numărul Personal al Anului 7

Acesta a fost un an energic pentru tine și este posibil să fi fost foarte ocupat! Dacă dorești să progresezi în carieră, Septembrie este o lună minunată în care să îți pui planurile în acțiune. Va fi, de asemenea, o perioadă minunată în care să cauți o nouă poziție, dacă îți dorești o schimbare. Este posibil să fi trăit o trezire spirituală în acest an iar energia lunii Septembrie este posibil să sublinieze acest lucru. Este posibil să te simți extrem de sensibil, să ai chiar vise lucide sau să primești mesaje intuitive. În timp ce viața ta exterioară a fost agitată, nu uita să îți faci timp pentru a avea grija și de nevoile tale interioare.

Numărul Personal al Anului 8

Acesta a fost un an extrem de important pentru tine și este posibil să fi câștigat o nouă înțelegere a puterii și potențialului tău. Este posibil să-ți fi descoperit noi talente sau să fi aflat noi lucruri despre drumul pe care vrei s-l urmezi. Septembrie este o lună minunată în care să înveți lucruri noi și să continui să-ți stăpânești puterea personală. Dacă există un lucru care te-a neliniștit, acesta este momentul perfect să iei atitudine și să-ți faci opinia auzită. Cu o mare putere vine și o mare responsabilitate, așa dar este posibil să descoperi că este necesar să creezi noi limite sau să iei responsabilitatea vieții tale într-un mod cu totul nou. Septembrie este de asemenea, o perioadă bună în care să îți pui finanțele în ordine.

Numărul Personal al Anului 9

Acest an a fost ca un carusel pentru tine, pe de-o parte ai fost îndemnat să faci loc noului, iar pe de alta ți s-a cerut să clarifici ceea ce e vechi! Această dualitate cel mai probabil a fost uneori foarte derutantă și nici acum nu ești sigur ce vine și ce pleacă! Septembrie este posibil să aducă și mai mult din această energie, cu toate acestea lucrurile se vor clarifica în continuare. Atunci când simți că viața te trage în toate direcțiile, cel mai bine este să-ți găsești liniștea și să crezi că vei fi condus în cea mai bună direcție. În această lună încearcă să renunți la control, la orice fel de stres sau grijă cu privire la viitor, și predă-te momentului prezent. Concentrează-te pe aici și acum, încercând să înaintezi cu pași mici. Lucrurile se vor clarifica în timp, între timp stai în spate și bucură-te de călătorie!

Sursa: https://foreverconscious.com