Poate vă întrebați ce este un pendul - ei bine, pendulul este un instrument frumos și puternic, care poate ajuta la vindecarea energetică, meditație, divinație și radiestezie. Cu toții posedăm puterea inerentă a intuiției, iar pendulul este un instrument valoros care ne ajută să profităm de aceasta pentru a găsi răspunsurile pe care le avem deja în noi. În acest ghid, vă vom învăța elementele de bază: de la ce este divinația, la arta de a folosi acest instrument spiritual și de a oferi răspunsuri.

 

Poate că vă întrebați: ce sunt pendulurile și cum funcționează? Pendulii sunt obiecte folosite pentru practici spirituale, la fel ca și cărțile de divinație. Aceste instrumente ne ajută să ne conectăm la intuiția noastră, să ne punem întrebări și să ne vindecăm. Ele pot fi alcătuite din diverse materiale, inclusiv cristale, lemn, sticlă și metale. În ceea ce privește vindecarea, pendulurile din cristale, cum ar fi un pendul din ametist, pot fi folosite pentru deblocarea chakrelor.

Deoarece pendulul acționează ca un amplificator pentru ca energia să circule fluid în tot corpul, acesta oferă informații bune chakrei tale pentru a îmbunătăți procesul de luare a deciziilor. Pendulul acționează, de asemenea, ca un instrument de divinație pentru a ajuta la găsirea blocajelor din corpul energetic.

 

Deci, cum funcționează? Un pendul se folosește de energia ta interioară combinată cu indicațiile ghizilor tăi spirituali pentru a răspunde la întrebări cu da sau nu. Este conceput pentru a vă ajuta să obțineți claritate și să înțelegeți mai bine anumite situații. Puteți apoi să adresați pendulului întrebări simple sau complexe. Subiectele tipice pe care le poți întreba unui pendul includ viața, dragostea, sănătatea, cariera și banii.

Așadar, acum că știi elementele de bază, hai să aprofundăm aceste instrumente magice care te vor ajuta în divinație și în vindecarea energetică.

 

 

Ce tipuri de pendule există?

 

Pendule de cristal: Excelente în scopuri de vindecare, pendulele de cristal sunt mai complexe, deoarece fiecare tip de cristal are un tip diferit de energie. În timp ce pendulele de cristal sunt cele mai bune pentru vindecare, acestea vă pot dezvălui și răspunsuri. Pendulele de cristal vă pot oferi îndrumare acompaniată de o îngrijire și o curățare corespunzătoare.

 

Pendule din metal: Oricare ar fi întrebarea ta, oricare ar fi necazurile tale, subconștientul tău cunoaște cel mai bine răspunsurile, iar un pendul metalic știe cum să-ți spună răspunsurile. Argintul 925 și cuprul sunt cele două materiale conducătoare de cea mai mare energie de pe pământ. Un pendul realizat din metal este previzibil și sensibil la vibrațiile energetice subtile.

 

 

Pendule din cristal cu 7 chakre

Chakrele noastre sunt centre de energie care circulă de la una la alta; blocajele dintr-o chakră pot întrerupe fluxul de energie către celelalte chakre - prin aceasta, energia vitală nu poate circula liber în interiorul nostru. Acest pendul cu 7 chakre este un instrument excelent pentru vindecarea reiki, deoarece folosește șapte pietre vindecătoare: ametist pentru chakra coroanei, lapis lazuli pentru al treilea ochi, blue rhinestone pentru chakra gâtului, aventurin verde pentru inimă, ochi de tigru pentru plexul solar, orange rhinestone sau chakra sacrală și cornalină pentru chakra rădăcinii.

 

Pendule decristal

Vei găsi în magazinul nostru nenumărate pendule de cristal, fiecare având o energie diferită. Atunci când alegi un pendul de cristal este indicat să îți folosești intuiția și să îl achiziționezi pe cel care simți că rezonează cel mai bine cu tine în acel moment. De multe ori când un pendul de cristal se va sparge, iar asta înseamnă că și-a epuizat energia și că este vremea pentru un altul nou.

 

Pendule din metal

Argintul și cuprul sunt cele două materiale care conduc cea mai mare cantitate de energie. Un pendul realizat cu oricare dintre ele este fiabil și extrem de sensibil la vibrațiile energetice subtile, într-un mod în care alte metale nu sunt. Cuprul, în forma sa pură, este un element conducător energie al pământului. Cuprul este un metal cunoscut pentru faptul că echilibrează, conduce și amplifică energiile vindecătoare. Pendulul de cupru, este montat pe un lanț și este perfect pentru divinație, testarea chakrelor și vindecare spirituală. Pandantivul se deschide, de asemenea, pentru a putea plasa diferite cristale în interior.

 

 

Tablă pentru pendul

La noi veți găsi o tablă de catifea pentru pendul, care vă ajută să aflați răspunsuri clare la toate întrebările care vă macină. Având în vedere că este realizată din catifea, este ușor de transportat și poate fi folosită oricând ai nevoie de un răspuns rapid.

 

 

Cum să folosești un pendul: un ghid pas cu pas

Dacă sunteți începător în domeniul divinației, poate vă întrebați cum funcționează un pendul. Am alcătuit acest ghid pentru a căpăta o înțelegere ai bună a pendulului. Acest proces vă va permite, de asemenea, să vă întăriți intuiția și conexiunea cu voi înșivă. Iată câteva informații esențiale atunci când vine vorba de utilizarea unui pendul.

Pentru practicile de vindecare energetică, un pendul cu pietre sau cristale cu 7 Chakre ar fi potrivit, deoarece fiecare material oferă proprietăți unice care pot intensifica munca pe care o faci împreună cu pendulul.

 

Pasul unu - Curăță-l:

La fel ca și în cazul cristalelor, este esențial să aveți grijă în mod corespunzător de pendulul dvs. prin curățarea acestuia. Înainte de a cere ceva pendulului tău, vei dori să îl purifici, mai ales dacă este un cristal care a absorbit orice energie rea în drumul său spre tine. Cristalele captează energii din diferite surse - veți dori să vă asigurați că începeți cu un instrument curat, astfel încât rezultatele să fie precise. Asigură-te că ești într-o stare de relaxare și că ai mintea limpede, deoarece acest lucru întărește conexiunea cu pendulul.

Poți folosi salvie pentru a curăța energiile, îl poți lăsa afară sub lună plină, îl poți lăsa să se odihnească în sare de mare (dacă materialul sau cristalul este rezistent la apă și sare) sau chiar îl poți ține  pur și simplu sub apă rece de la robinet.

 

Pasul doi - Pregătește-ți întrebările:

Dacă îți folosești pendulul pentru a pune o întrebare, cauți claritate sau îndrumare, asigură-te că formulezi întrebări clare și concise. Este întotdeauna bine să aveți pregătite câteva întrebări în jurul subiectului pentru a vă ajuta să obțineți cât mai multe informații. Este bine să rețineți că pendulul ar putea să nu funcționeze întotdeauna - acest lucru poate fi arătat ca o oscilație direcțională separată sau pendulul poate rămâne nemișcat.

 

Pasul trei - Învățați cum se mișcă pendulul:

Este bine să știți în ce direcții se mișcă pendulul atunci când lucrați cu el. Ele se balansează în linii drepte verticale, linii drepte orizontale și mișcări circulare. Pot fi unul lângă altul, în față și în spate, în sensul acelor de ceasornic și în sens invers. O placă de pendul face mai clară direcția de oscilație a pendulului.

Odată ce știți acest lucru, puteți folosi pendulul. Găsiți un loc confortabil unde să vă așezați și limpeziți-vă mintea. Împământați-vă prin câteva respirații profunde, apoi țineți pendulul în mâna dominantă, cu lanțul sau veriga superioară între degetul mare și arătător.

Acum puteți defini oscilațiile direcționale și puteți atribui fiecărei direcții un răspuns. De exemplu, întrebați pendulul dumneavoastră - ce înseamnă „da” și apoi ce înseamnă „nu”? Punându-i aceste întrebări pendulului dvs. vă va ajuta să definiți oscilațiile.

 

Pasul patru - Utilizarea pendulului:

Odată ce ați învățat ce înseamnă „da” și ce înseamnă „nu”, ar trebui să începeți prin a pune pendulului întrebări la care știți deja răspunsul. De exemplu, întrebați „Acesta este numele meu” sau „Locuiesc în (orașul dvs.)”. Aceasta vă va ajuta să vă conectați cu pendulul și să cunoașteți oscilațiile sale direcționale și modul în care va comunica cu dumneavoastră.

 

Pasul cinci – Rămâi deschis

Folosirea unui pendul înseamnă să fii în largul tău și într-o stare de flux. Atunci când meditezi, permiți pendulului să comunice liber cu tine. Cu cât ești mai deschis să primești, cu atât mai ușor poți comunica cu pendulul tău.

 

Pasul șase - Amintiți-vă că este un instrument:

Cel mai bun mod de a folosi un pendul este să vă amintiți că este un instrument, iar capacitatea de a vă conecta este deja în voi - aveți deja răspunsurile. Un pendul este un instrument care te va ajuta să te conectezi la intuiția ta, asta este tot.