Pe 12 decembrie 2019, vor avea loc mai multe evenimente cosmice.

În această zi va avea loc ultima Lună Plină din an, la doar câteva momente după ce Chiron, asteroidul asociat cu vindecarea, va intra în mișcare directă, fiind retrograd din Iulie.

Toate acestea întâmplându-se în deja potenta zi de 12/12, ceea ce face din această zi una ce iese în evidență și o zi puternică pentru vindecare și ritualuri.

Deși orice moment este bun pentru a face un ritual, alegerea unei zile potente precum aceasta poate spori efectele și calitatea ritualului. Această zi îți va permite și să lucrezi în armonie cu Universul, adăugând astfel un plus de potență procesului.

Chiron intra în mișcare directă pe 12/12

Chiron este asteroidul cunoscut ca ”vindecătorul rănit” și în acest moment este în semnul Berbecului.

Indiferent de zodie, cu toții avem abilitatea de a accesa această energie mai ales pe 12/12 când Chiron începe mișcarea directă.

Oricând o planetă staționează, lucru ce se întâmplă atunci când intră sau iese din retrograd, are cea mai potentă energie pe care noi o simțim intens.

În aceste zile de tranziție noi putem cu adevărat să valorificăm lecțiile ce ne sunt trimise în cale, trebuie doar să ne oprim și să fim atenți.

Deși fiecare va simți diferit această energie, iată câteva teme universale spre care Chiron ne îndrumă să lucrăm în tranziția lui prin Berbec:

1 Sănătatea și bunăstarea noastră fizică: Criron domnește peste vindecare, iar Berbecul domnește peste psihic. Trebuie să fim atenți la probleme legate de cap, sinusuri sau ochi, și să fim siguri că avem grijă de noi și să ascultăm de înțelepciunea corpului nostru.

2 Sănătatea și bunăstarea noastră mentală: Chiron în Berbec își dorește ca noi să devenim lideri autentici ai vieții noastre. Își dorește să fim proactivi și să renunțăm la mentalitatea de victimă. Dacă încă nu facem asta, este posibil să primim un apel brusc de trezire sau este posibil să ne dăm seama că gândurile noastre referitoare la o anumită situație sau credință încep dintr-o dată să se schimbe.

3 Bunăstarea noastră emoțională: Chiron în Berbec își dorește ca noi să avem un cuvânt de spus! Dacă nu am reușit să facem asta, sau avem nevoie să setăm unele limite, este posibil să apară probleme în aceste zone. Această energie este posibil să trezească o veche furie care va ieși la suprafață pentru a fi eliberată.

4 Bunăstarea noastră spirituală: Chiron în Berbec ne va îndruma să ne punem întrebarea - ”Cine sunt?” este posibil să trebuiască să fim sinceri cu noi la nivelul cel mai profund, și să ne dăm seama dacă motivarea noastră pentru ceea ce facem este în acord cu persoana care ne dorim să fim.

5 Bunăstarea sufletului nostru: Chiron în Berbec ne va ghida pentru a atinge nivele de acceptare de sine pe care nu le-am mai atins vreodată. Cu toții avem răni, cu toții avem traume, iar atingerea unui nivel de acceptare al acestora, știind că indiferent de orice am pățit sau vom păți încă putem să fim întregi, reprezintă calea vindecării adusă de această energie.

Rezonează cu tine vreuna dintre aceste teme sau lecții?

Este un potențial puternic pentru ca noi să facem descoperire importantă în această perioadă, în arii din viața noastră la care am lucrat până acum. Având în același timp și vibrația Lunii Pline, este posibil să trăim o renunțare sau o detașare ce ne va permite să atingem un nivel superior de vindecare.

Dacă te-ai simțit frustrat, dărâmat sau chinuit de anxietate ori gânduri obsesive, poți folosi această energie pentru a lucra la eliberare, pentru a avea grijă de tine sau pentru a avea curajul să apelezi la un prieten sau la un profesionist pentru sprijin.

 Nu ești singur în călătoria ta de vindecare. Uneori chiar primul pas de a cere ajutor poate fi cel mai greu și înfricoșător lucru de făcut.

Semnificația spirituală a zilei de 12/12/19

În cea de-a 12-a zi a celei de-a 12-a luni a anului, puternicul cod numerologic 1212 este activat, ajutând la creșterea frecvenței corpului nostru de lumină, accesând tărâmurile înalte de conștiință, și aducând un sentiment de completare al unui ciclu măreț.

12 este un număr puternic în numerologie, ce reprezintă totalitatea și completarea.

Avem 12 luni ale anului, 12 semne zodiacale, și doar odată ce am trăit toate cele 12 stadii, putem aveam o imagine de ansamblu și o mai bună înțelegere a locului în care am fost.

Uneori, doar atunci când atingem finalul unui ciclu, putem cu adevărat să înțelegem călătoria.

Conștientizarea imaginii de ansamblu și acest sentiment de completare reprezintă energia pe care o poartă numărul 12, însă în a 12-a zi din a 12-a lună, această energie se intensifică.

Cu atât mai mult în 2019, căci în această zi avem și Luna Plină în Gemeni și pe Chiron ce iese din retrograd.

Luna Plină are puterea de a ilumina lucruri iar Chiron ne va ajuta să avem revelații în călătoria noastră de vindecare.

Vom putea vedea imaginea de ansamblu cu mai multă claritate, și vom avea un sentiment de întregire când ne gândim la locul în care ne aflăm și la călătoria pe care am parcurs-o.

Având în vedere că 2019 este un an de 3, 12/12 de asemenea poartă codul numerologic 333.

333 este un număr al îngerilor ce reprezintă exprimarea adevărului nostru față de noi și față de ceilalți, dar și comunicarea lucrurilor pe care le simțim și gândim cu adevărat.

333 poate purta o vibrație similară cu cea a numărului 9, numărul completării și al încheierilor.

Se pare că vom putea cu adevărat să folosim această energie pentru a ne conecta cu adevărul nostru într-un mod ce va aduce vindecare, eliberare și încheiere.

În data de 12/12 ne putem crește câmpul energetic și activa corpul de lumină sau Merkaba, cu mai multă ușurință. Asta ne va permite să vedem evenimentele din viața noastră dintr-un stadiu elevat de conștiință.

Dacă vrei să experimentezi această energie, încearcă meditația de mai jos.

Dacă dorești claritate asupra unui lucru, simte-te liber să scrii în jurnal despre el după ce ai făcut această meditație, sau fii atent la visele tale sau la semnele pe care Universul ți le oferă, pentru a vedea dacă vin mai multe lămuriri.

 

Exercițiu de meditație pentru a-ți crește și extinde câmpul energetic – 1212:

1 Întinde-te pe jos sau stai drept în poziție de lotus

2 Închide ochii și inspiră adânc de 12 ori pentru a-ți calma mintea.

3 Vizualizează-ți partea de sus a corpului (de la bazin în sus) înconjurată în lumina unei frumoase piramide. Vizualizează piramida cu vârful spre ceruri, conectându-ți trupul cu tărâmurile superioare.

4 Când ai imaginea clară în minte, vizualizează o altă piramidă în partea de jos a corpului tău, îndreptată în jos spre Mama Pământ. Vizualizează lumina acestei piramide cum înconjoară partea de jos a trupului tău, conectând-o cu planeta.

5 Odată ce această imagine este puternică, rămâi cu ea în minte pentru 12 respirații.

6 Când ești pregătit, imaginează-ți piramida de sus cum începe să se învârte în sensul acelor de ceasornic iar cea de jos în direcție inversă.

7 Continuă să vizualizezi asta și observă orice sentiment sau senzație apare în corpul tău. Stai aici pentru 12 de respirații, sau pentru cât timp dorești

8 Când ești gata să închei meditația, oprește piramidele din rotație și vizualizează lumina piramidelor cum devine din ce în ce mai mică, apropiindu-se de corpul tău până când acesta o absoarbe complet.

9 Respiră adânc de 12 ori și începe să-ți miști ușor degetele.

10 Când ești pregătit, ridică-te și scutură-ți corpul. Bea un pahar cu apă pentru a ajuta la curățarea și echilibrarea energiei.

Sursa:

https://foreverconscious.com/