Dacă ești deschis și dacă asculți, intuiția ta îți trimite constant semnale și indicii pentru ca tu să poți înainta să direcția potrivită.

Direcția potrivită care este în armonie cu sufletul tău. Nu este o problemă de bine și rău, este pur și simplu direcția pe care sufletul tău trebuie să o urmeze.

Când îți calmezi mintea și asculți vocea aceea tăcută din tine, vei fi întotdeauna îndrumat și vei știi mereu care este următorul pas pe care trebuie să-l faci.

Pentru a învăța să asculți această voce tăcută din interior este nevoie de timp și antrenament. Dar cu cât înveți să îți calmezi mai mult vocea gălăgioasă din capul tău, și cu cât te încrezi mai sincer că ești cu adevărat îndrumat, cu atât va deveni mai ușor.

De fapt, nu există o unealtă mai importantă și mai puternică decât intuiția ta. Cu toții o avem, trebuie doar să ne obișnuim să învățăm cum s-o folosim.

Deși există exerciții pe care le poți face pentru a-ți întării intuiția, câteodată cea mai grea parte este să diferențiezi vocea intuiției de cea a egoului.

Cu toții avem o minte extrem de viguroasă și puternică care sporovăiește constant și își dă cu părerea, iar uneori asta poate sta în calea capacității tale de a determina cu precizie când vorbește de fapt intuiția.

Pentru a te ajuta în acest proces, iată patru semnale de alarmă comune ce vin în general de la intuiția ta, atunci când este acaparată de ego.

Dacă ai simțit vreunele dintre aceste semnale, mesajul este întotdeauna - Oprește-te și Ascultă!

Iată semnalele de alarmă pe care le poți observa:

 

1 Indecize

Uneori poate fi greu să te hotărăști dacă s-o iei la dreapta sau la stânga, dacă să alegi pizza sau paste, să renunți sau să păstrezi. Deciziile, mari sau mici, sunt un lucru cu care intuiția ta categoric te poate ajuta.

Dacă te trezești învârtindu-te în cerc, neștiind ce să alegi, sau dacă îți este greu să iei o decizie, trebuie să te încrezi că aceasta este intuiția ta ce îți vorbește.

Te poți gândii – Când întâlnești indecizia trebuie să îți asculți intuiția!

De cele mai multe ori, atunci când îți este greu să te decizi, sau când simți că nu poți lua decizia corectă, poate fi un semnal de alarmă de la intuiția ta ce îți spune fie că nu ai deocamdată toate detaliile, fie că una dintre deciziile tale nu este cea mai potrivită.

Când ești indecis, cel mai bine este să iei o pauză și să aștepți. Poți, de asemenea, să ceri un semn sau să meditezi în liniște pentru a te ajuta să vezi lucrurile clar.

Dacă nu poți aștepta, alege lucrul ce care se simte cel mai bine, nu care pare cel mai bun. Intuiția noastră nu joacă mereu conform regulilor logicii, așa că uneori trebuie pur și simplu să înveți cum să-ți crezi sentimentele.

 

2 Cauți aprobare

Deși este în regulă să ceri opinia sau chiar sfatul cuiva, dacă realizezi că începi să întrebi fiecare persoană cunoscută despre un lucru atunci aici este o problemă.

Atunci când ceri părerea fiecărei persoane, de cele mai multe ori probabil cauți validare, sau pur și simplu ignori ceea ce știi cu adevărat în interiorul tău.

Când intuiția îți trimite un mesaj greu de auzit, uneori poate fi tentant să continui să cauți păreri și opinii de la ceilalți pentru a avea o validare care știi deja că este adevărată.

Dacă nu încetezi să cauți opinii și aprobări de la toți cei din jurul tău, oprește-te și verifică ce simți în interior. Conectează-te cu vocea ta interioară și nu te teme să auzi adevărul.

Adu-ți aminte că asta e viața ta și doar tu știi ce e mai bine.

 

3 Te simți extenuat și secat de puteri

Dacă te simți epuizat poate fi un alt semnal al intuiției tale. În general se întâmplă atunci când te înconjori cu persoane nepotrivite, dar se poate întâmpla și când intri într-o cameră sau mergi pe o anumită stradă.

Dacă te simți vreodată secat de puteri,mai ales dacă acest sentiment apare brusc, este cu siguranță un semn că trebuie să-ți verifici intuiția pentru îndrumare.

Partea complicate în această situație este că, este dificil să-ți auzi intuiția atunci când ești extenuat, așa că încearcă s-ți chemi îngerii și vizualizează o lumină albă protectoare în jurul tău.

Când ai plecat din spațiul respectiv sau te-ai îndepărtat de acea persoană, în general nivelul de energie îți revine rapid.

 

4 Ceva este pur și simplu în neregulă

Cel mai comun semnal de la intuiția ta este un sentiment general de neliniște. Dacă ceva pare în neregulă, aceasta poate fii cu siguranță intuiția ta care își face treaba și încearcă să te avertizeze.

Uneori stresul și anxietatea pot intervenii pentru a ne face să credem că lucrurile sunt mai rele ca niciodată, dar dacă sentimentul de neliniște este acompaniat de oricare alt semnal din listă precum indecizia sau extenuarea, fii foarte atent.

Este posibil să trebuiască să inspiri puternic de câteva ori sau să meditezi pentru a-ți clarifica mintea și pentru a verifica cu tine ce este în neregulă.

Sper că aceste 4 semnale de alarmă te vor ajuta să înțelegi cum te ghidează și protejează intuiția ta.

Intuiția este cu adevărat cea mai importantă super-putere pe care o ai!

Ursa: https://foreverconscious.com