Există atât de multe forțe îndrumătoare în această viață, ce ne ghidează pe parcursul drumului. Printre aceste forțe îndrumătoare se numără ființa Divină, Universul, intuiția, inima și mintea ta.

Inima ta este o forță inteligentă ce este în strânsă legătură cu sufletul și intuiția ta. Adesea legăm inima de emoțiile noastre, însă ea este mult mai puternică de atât.

Emoțiile pot fi uneori înșelătoare. Emoțiile noastre pot fi uneori declanșate de minte, gânduri și modul în care alegem să percepem lucrurile. Iar acest lucru poate intensifica emoțiile pe care le simțim, iar acestea ne pot întuneca judecata.

Cu toții am fost în unele momente furați de emoțiile noastre, iar poate mai apoi am regretat acțiunile pe care le-am făcut sau cuvintele pe care le-am spus.

În timp ce emoțiile ne pot oferii indicii cu privire la direcția în care ar trebui să ne îndreptăm, uneori ele reprezintă doar primul pas în descoperirea lucrului pe care dorește inima noastră să ni-l transmită.

Să fii în acord cu inima ta înseamnă să mergi adânc în emoțiile tale pentru a înțelege cu adevărat de ce simți un anumit lucru și de unde provine cu adevărat acest sentiment.

Atunci când te conectezi real cu inima ta și treci de emoții și minte, adesea răspunsurile sunt blânde, înțelepte și izvorăsc din dragoste.

Reușind să ieși din mintea ta și să te îndrepți spre inimă, creează o manieră puternică de a-ți trăi viața și este o metodă grozavă prin care să primești îndrumare atunci când nu ești sigur ce să faci sau încotro să te îndrepți.

Iată cum să primești îndrumare de la inima ta –

(Cel mai bun moment în care să faci această practică este acela în care nu ești într-un loc încărcat emoțional, așteaptă pentru ca emoțiile să se stabilizeze, astfel vei avea rezultate mai bune.)

1. Mergi într-un loc liniștit în care nu poți fi deranjat. Închide ochii și inspiră adânc de 3-4 ori. Pune-ți mâna în dreptul inimii, iar cu ochii minții vizualizează sentimentul de a ajunge în inima ta. Simte-ți energia cum a ajuns în centrul inimii tale. Încearcă să îți simți inima cum bate.

2 Când îți ”simți” inima, rămâi cu această energie pentru un moment. Permite-i energiei să curgă peste tine și continuă să te concentrezi pe întărirea energiei din jurul inimii tale. Poate vei dori să vizualizezi o lumină roz sau verde ce crește puternică în jurul inimii tale.

3 Pe măsură ce îi permiți energiei inimii tale să crească, este posibil să observi diferite sentimente de claritate, sau poate primești ”cunoaștere” sau îndrumare de la inima ta. Lasă-te în voia acestui sentiment.

4 Când ești gata, deschide ochii. Atunci când primești îndrumare de la inima ta, răspunsul este adesea un sentiment sau o cunoaștere intuitivă, așa că nu este nevoie să îi pui inimii tale nici o întrebare. După ce ai stat în energia inimii tale, cel mai probabil răspunsul va veni natural la tine.

5 Poți repeta acest exercițiu oricând simți că ai nevoie. Este, de asemenea, un exercițiu grozav ce te ajută să ieși din mintea ta și să intri în vibrația sufletului tău.

Inima ta îți vorbește continuu, fă-ți timp să o asculți! 

Sursa: https://foreverconscious.com/