Pe 25-26 Decembrie vom întâmpina startul Sezonului Eclipselor, cu o eclipsă de Soare în Capricorn.

Eclipsele de soare sunt precum Lunile Pline mult amplificate, deschizând și accelerând un portal spre niveluri mai înalte de conștiință.

În timpul unei Eclipse Solare, o nouă ușă se deschide ce ne ajută să avansăm pe drumul sufletului nostru.

Sub energia Eclipsei Solare din Decembrie, ni se va arăta un nou drum. O nouă cale va începe. Această nouă cale este posibil să fie subtilă la început. Poate va începe ca un nou gând sau un nou sentiment, iar apoi treptat se va transforma într-o nouă acțiune.

Această Eclipsă pare că deschide un nou stadiu energetic pe care îl putem integra în viața noastră.

Cum în integrăm depinde doar de noi și de locul în care ne aflăm în călătoria noastră. Însă cu toții vom fi puși la încercare, și cu toții vom experimenta un fel de trezire.

Energia din preajma acestei Eclipse este abundentă și expansivă.

Acum există oportunități reale de a planta semințe ce se vor transforma în cei mai înalți și luxurianți copaci.

Zilele ce vor urma după Eclipsa Solară, sunt perfecte pentru setarea intențiilor și pentru a ne gândi ce țeluri și ambiții vrem să luăm cu noi în noul an.

Deși putem seta intenții până atunci, cel mai bine ar fi să fim răbdători pentru a vedea ce ne va aduce această Eclipsă.

Este posibil să descoperim că această nouă cale ne va schimba dorințele sau va crea noi intenții pe care nu le-am luat în considerare până acum.

Este o energie puternică în jurul acestei Eclipse, ce ne cheamă pentru a transcende tiparele din copilărie sau pentru a da frâu liber copilului nostru interior.

Este posibil să ne vindecăm copilul interior, sau poate vom descoperi că nu mai trebuie să fim atașați de vechi tipare sau traume pe care le-am strâns de-a lungul vieții.

În schimb, este posibil să ne dăm seama că nu ar mai trebui să luăm totul așa în serios, în schimb ar trebui să ne luminăm viața și să aducem înapoi în viețile noastre energia copilului jucăuș.

Există un simțământ puternic în jurul acestei Eclipse, ce ne oferă capacitatea de a transcende orice drame familiare sau karma familiei, schimbând-o într-un mod armonios.

Întrucât această Eclipsă va avea loc în preajma sărbătorilor, iar mulți dintre noi vom fi alături de familie sau ne vom gândi la ea, putem folosi acest moment ca pe o oportunitate de a ne detașa de orice dinamică nesănătoasă sau comportamente ce nu ne mai sunt de folos sau care nu scot ce e mai bun din noi.

Putem folosi această energie armonioasă a Eclipsei și pentru a ierta, vindeca, seta granițe și pentru a practica dragostea și compasiunea.

Uneori, dacă ne acceptăm familiile așa cum sunt, cu calități și defecte, poate fi incredibil de vindecător și ne poate permite să vedem retrospectiv unde este posibil să nu își fi îndeplinit rolurile pe care ar fi trebuit să le aibă.

Energia Capricornului nu este expansivă sau sentimentală. Este practică și păstrează lucrurile logice. Totuși, această energie este posibil să ne vină în ajutor în această perioadă.

Lucrurile în familie pot fi adesea emoționale și se pot aprinde ușor, dar cum putem privi lucrurile dintr-un punct de vedere mai practic, cu o mentalitate mai clară? Cum putem privi dincolo de emoțiile noastre concentrându-ne doar pe fapte?

Este posibil să ne dăm seama că făcând asta, ne va fi mai ușor să facem față oricărui lucru este posibil să apară în dinamica familiei noastre, la care suntem chemați să lucrăm.

Dacă se nasc tensiuni în această perioadă, încearcă să te concentrezi pe fapte. Încearcă să vezi lucrurile dintr-un punct de vedere logic, în loc să te lași copleșit de emoții.

Bine înțeles că este mult mai ușor de zis decât de făcu, dar dacă te simți declanșat, în special în jurul familiei, vezi dacă poți merge mai profund pentru a elibera ceea ce te declanșează.

Uneori ai nevoie de puțin timp și spațiu pentru a-ți da seama, dar nu uita că energia Eclipsei este acolo să te sprijine.

Întrucât vibrațiile din această perioadă sunt extrem de armonioase, cel mai probabil orice probleme vor apărea, se vor duce rapid și vor lăsa în urmă mai multă dragoste și mai multă înțelegere.

Per total, eclipsa Solară din Decembrie poartă energii abundente și vor deschide un nou portal spre un nou curent de conștiință.

Energia sa expansivă, protectoare și armonioasă, va părea un dar de la Univers.

Tot anul am lucrat din greu pentru a primi această energie, așa că fii sigur că te deschizi și primești energiile de trezire pe care le aduce Eclipsa.

2020 promite ceva diferit decât anii din urmă, iar poarta spre acest nou val de energie începe cu Eclipsa Solară din Decembrie.

Indiferent de ce se va întâmpla în această zi, energiile ne vor eleva și ne vor pregăti pentru incredibilele valuri de energie cosmică ce vor începe să vină în următorul an.

Cu toții suntem chemați să creștem, să ne elevăm, și să intrăm într-o nouă putere, iar Eclipsa ne va lumina drumul.

Sursa: https://foreverconscious.com