Echinocțiul din 22 septembrie aduce un punct de cotitură în anul astrologic. Energia începe să se deplaseze într-o nouă direcție ghidând lucrurile spre schimbare, evoluție și creștere într-o nouă direcție.

Echinocțiul a fost din totdeauna un moment sacru, când vălul dintre lumea fizică și cea spirituală se subțiază, iar câmpul energetic al planetei intră într-o vibrație mai înaltă și mai armonioasă. Mama Pământ răspunde la Echinocțiu, și putem să vedem acest lucru odată cu schimbarea anotimpurilor.

În emisfera nordică, natura începe să se desprindă, să elibereze și să renunțe. În emisfera sudică, natura începe să înflorească și să renască. Indiferent de locul în care te afli, poți putem simți această schimbare de energie care curge prin viețile noastre. S-ar putea să descoperim că unele lucruri trebuie să fie eliberate, iar altele să înflorească.

Descoperirea lucrurilor pe care trebuie să le creștem și a celor pe care trebuie să le eliberăm se poate cristaliza odată cu zorii echinocțiului. Putem începe să vedem ce este cel mai important pentru noi, pe ce vrem să ne concentrăm energia și unde dorim să ne punem intențiile.

Dacă ne simțim dezechilibrați sau dorim să ne unim cu energiile Mamei Pământ, petrecerea timpului în aer liber și conexiunea cu natura, poate fi incredibil de reechilibrante și vindecătoare.

 

Echinocțiul din septembrie și începutul sezonului Balanței

Echinocțiul din septembrie aduce, de asemenea, începutul sezonului Balanței, un semn zodiacal care este puternic legat de găsirea echilibrului dintre a da și a primi, în viețile noastră. Balanța reprezintă, de asemenea, sinele în celălalt, care este, în esență, noi cel ce devenim în numeroasele relații din viața noastră.

Ne place cine suntem atunci când ne aflăm în preajma anumitor persoane? Există anumite relații care scot la iveală ce e mai bun din noi? Există anumite relații care ne provoacă să ne dezvoltăm prin declanșarea traumelor și a comportamentelor noastre subconștiente? Există relații care sunt pur și simplu amuzante și care ne amintesc de bucuria vieții? Există relații unilaterale sau relații pe care trebuie să le menținem pentru a rămâne profesioniști sau pentru a păstra pacea?

Relațiile sunt foarte adesea cei mai buni profesori ai noștri. Avem nevoie de ele pentru a prospera, pentru a crește și pentru a înțelege cine suntem cu adevărat.

Dacă doriți să lucrați în jurul relațiilor, Echinocțiul și energiile sezonului Balanței pot fi un moment benefic.

 

Iată un exercițiu de jurnal pentru a vă ajuta să începeți –

 

Gândește-te la cea mai apropiată, cea mai profundă sau cea mai supărătoare relație a ta și apoi aruncă o privire la următoarele întrebări. Aceste întrebări pot fi dificile, așa că încearcă să nu te gândești prea mult. Bazează-te pe intuiție sau pur și simplu începe să scrii și vezi ce răspunsuri răsar. Aceste întrebări nu sunt concepute pentru a primi răspunsuri complete, ci pentru a trezi sau a stârni diferite idei sau perspective.

 

·         Ce crezi că încearcă să te învețe această relație?

·         Simțiți că această relație are legături karmice sau că este scrisă în contractul vostru sufletesc? Dacă da, care crezi că este scopul superior al acestei relații?

·         S-ar putea să vă proiectați în această relație sau să vă doriți ca lucrurile să fie altfel decât sunt?

·         Asculți cu adevărat și comunici clar în această relație sau doar crezi că o faci?

·         Trebuie să se schimbe ceva în această relație și, dacă da, poate această schimbare să înceapă cu tine?

·         Cum poți fi cea mai bună versiune a ta în această relație?

·         Ce părți din tine sunt înăbușite în această relație? Ce părți din tine sunt încurajate să înflorească?

 

Astrologia echinocțiului din septembrie 2022

 

În cadrul Echinocțiului din septembrie 2022, avem șase planete majore în retrogradare, iar asta a fost îndemnul nostru din partea Universului pentru a reflecta, a ne reîncărca și a reconsidera modul în care alegem să ne folosim energia.

În ziua Echinocțiului, Mercur care este acum în retrograd se va alinia cu Soarele, alăturându-se acestuia la punctul de zero grade din Balanță. Faptul că Soarele și Mercur sunt împreună la acest grad de putere supraîncarcă energia amândurora.

Acest lucru ne poate aduce o intensă iluminare, o claritate mai profundă și ne poate ajuta să scoatem la suprafață tot ceea ce a fost ascuns sub umbre.

Așa cum a spus odată Buddha - "Trei lucruri nu pot fi ascunse mult timp: Soarele, Luna și adevărul". Iar acest citat mi se pare foarte potrivit pentru această fuziune cosmică.

Dacă există ceva în viața ta asupra căruia ai vrea să ai claritate sau pentru care cauți răspunsuri, mai ales în jurul relațiilor din viața ta, stabilește-ți o intenție în această zi de Echinocțiu și rămâi deschis la semnele, mesajele și inspirația pe care le vei primi!

Sursa: https://foreverconscious.com