Sezonul Săgetătorului începe pe 22 noiembrie și se încheie o dată cu solstițiul de pe 21 decembrie 2019.

În această perioadă vom avea trei dinamici energetice interesante în jur.

Prima energie pe care o avem la dispoziție este cea a lui Venus și Jupiter ce se aliniază cu Centrul Galaxiei.

Jupiter se aliniază cu Centrul Galactic între 19-24 noiembrie, iar Venus i se va alătura în data de 23, făcând ca această zi să fie cea mai puternică din tot sezonul.

Momentul în care Venus și Jupiter se aliniază cu centrul Căii Lactee are o încărcătură puternică și va transmite o lumină strălucitoare, pozitivă, spre inimile noastre, ce ne va permite să ne creștem vibrația, să ne trezim și să ne deschidem spre compasiune și dragoste.

După această aliniere, Jupiter se va pregăti să se mute în semnul Capricornului pe 2 Decembrie, un loc în care nu a mai fost de 12 ani.

Capricornul nu este un loc expansiv și abundent pentru Jupiter, așa că vom dori să profităm cât mai mult de energia sa înainte ca aceasta să treacă.

A două energie dinamică ce ni se va alătura în sezonul Săgetătorului este cea a lui Marte în Scorpion opozit cu Uranus în Taur.

Acestea planete vor fi oficial în opoziție începând cu 24 noiembrie, însă noi vom începe să simțim energia la cam 3-4 zile după această dată.

Marte în opoziție cu Uranus aduce o energie înflăcărată ce poate erupe la un moment dat. Reprezintă un fel de schimbare ce ne va modifica direcția sau modul în care facem lucrurile.

Este posibil să fim ușor iritabili și frustrați, având în vedere faptul că Marte tinde să aducă la suprafață emoții înflăcărate.

Deși această opoziție poate fi văzută ca o aliniere conflictuală, este aproape necesară în această perioadă în care ne îndreptăm spre conjuncție lui Pluto și Saturn, cea de-a treia energie importantă pe care o vom simți în această perioadă.

Saturn și Pluto nu conjug și nu se aliniază oficial până în 2020, însă pe măsură ce se apropie, ei lucrează pentru a distruge vechi structuri pentru a face lor altora noi, în special în poziții de putere, guvernare, sisteme bancare sau politice.

În timp ce suntem ocupați cu asta, este ca și cum celelalte dinamici energetice ne ajută să ne ridicăm din ceea ce e vechi spre ceea ce e nou.

Suntem îndemnați să ne ridicăm vibrația, să eliberăm tensiuni și frustrări, și să ne concentrăm atenția pe o nouă viziune asupra lumii.

Săgetătorul este simbolizat de un centaur ce își flutură săgeata, și el fiind pasionat de crearea unei noi viziuni a lumii.

Centaurul este un vindecător ce poartă o înțelepciune dincolo de această lume. Arcul și săgeata sa se spun că simbolizează natura sa paranormală, căci Centaurul nu ratează niciodată și știe întotdeauna cum să țintească în direcția potrivită.

Centaurul are darul clarviziunii și se crede că, indiferent în ce direcție trage cu săgeata sa, va putea să ia ce e mai bun din călătorie, câștigând înțelepciune și evoluând prin acest proces, indiferent care va fi rezultatul.

Sezonul Săgetătorului din 2019 va aduce unele energii intense cu care putem lucra, dar să nu uităm că în interiorul fiecăruia dintre noi există și acest Centaur, și dacă vom începe să ne încredem să oricare ar fi direcția în care aterizează săgeata noastră, acela este exact locul în care ar trebui să fim, astfel vom putea să ne relaxăm și să ne bucurăm mult mai mult de călătorie.

Sezonul Săgetătorului va fi mult mai blând decât a fost cel al Scorpionului și va fi cel al Capricornului, așa că hai să folosim această energie pentru a ne concentra să ne îndreptăm săgeata în direcția distracției, luminii și a fericirii.

Să încercăm să ne concentrăm pe ceea ce ne aduce bucurie, și hai să facem din asta o prioritate. Hai să căutăm aventură, să călătorim, să învățăm lucruri noi, și să ne entuziasmăm la posibilitățile pe care viața le are de oferit.

Fără îndoială că lucrurile se vor încinge spre sfârșitul lui 2019, în timp ce ne îndreptăm spre Sezonul Eclipselor și alinierea lui Saturn și Pluto din Ianuarie 2020.

Conștiința planetei se ridică, o nouă realitate se arată, iar noi ne-am pregătit tot anul să facem acest pas.

Acum este momentul să scăpăm de poveri, să ne bucurăm de tot ce am învățat și să ne încredem în direcția săgeții noastre.

Așa dar, crește-ți vibrația în această perioadă în care Jupiter și Venus se aliniază cu Centrul Galaxiei. Rămâi deschis și clar în timp ce Marte este în opoziție cu Uranus, și îmbrățișează ideea că Saturn și Pluto distrug tot ce e vechi pentru ca ceva nou să poată apărea.

Permite-ți să te grăbești spre saltul pe care îl vei face atunci când va apărea portalul unor noi energii la începutul anului 2020.

sursa: https://foreverconscious.com