Luna Nouă din 02 februarie va fi în semnul Vărsătorului. Lunile noi reprezintă începutul unui nou ciclu lunar, iar această Lună Nouă este mult mai potentă, întrucât aduce și începutul unui An Nou Lunar.

Anul Nou Lunar este celebrat în multe culturi din jurul lumii și reprezintă o perioadă a noilor începuturi. Chiar înainte ca Noul An Lunar să înceapă, mulți își petrec timpul curățându-și casa, organizând și aducând energii proaspete în căminele lor. Trecutul este uitat, iar o nouă mentalitate inspirațională este încurajată.

Înainte de Luna Nouă, este posibil să simți nevoia de a curăța ce este vechi și să-ți umpli casa cu energii proaspete. Întrucât aceasta este o Lună Nouă în Vărsător, va aduce intense energii de aer așa că, orice acțiuni am face pentru a aduce noi energii în viețile noastre este posibil să inspire noi moduri de gândire, idei mărețe și o minte mai limpede.

Folosește energie Lunii Noi în Vărsător pentru a-ți curăța mintea. Poți face asta curățându-ți și organizându-ți spațiul, sau încercând o ”cură de detoxifiere” pentru minte, în care te vei concentra pe calmarea minții, în loc să o lași să pălăvrăgească șa nesfârșit.

Deși în perioada Lunii Noi ne stau la dispoziție unele energii proaspete minunate, sunt câteva lucruri pe care e bine să le ai în vedere. Mercur va fi în continuare în retrograd în perioada Lunii Noi, ceea ce înseamnă că trebuie să avem puțină răbdare înainte de a face un salt înainte.

Mercur retrograd aduce o perioadă de reflecție și revizitare a trecutului. Este o perioadă în care tiparele noastre subconștiente de gândire, este posibil să iasă la suprafață pentru a fi revizuite. Atunci când Mercur este în Retrograd, este posibil să simțim că mergem mai mult înapoi, decât înainte.

Nu uita că această perioadă de retrogradare este scurtă căci la doar câteva zile după Luna Nouă, pe 3 februarie Mercur va își va începe mișcarea directă. După această dată este posibil să simțim efectul deplin al acestor energii proaspete pe care ni le-a adus în cale Luna Nouă.

În următoarele săptămâni, este posibil să ni se pare mai ușor să înaintăm și să începem să lucrăm la unele țeluri și intenții pe care le-am setat pentru anul acesta.

Un alt facto importat în perioada Lunii Noi este influența lui Saturn. Saturn va fi aproape de Luna Nouă în Vărsător, exercitându-și influența.

Saturn poate avea uneori o energie dură, dar acest lucru se întâmplă doar pentru că își dorește să ne asumăm responsabilitatea pentru  noi și pentru acțiunile noastre. Saturn ne cere să punem întrebările dificile, și să fim siguri că ceea ce spunem este ceea ce ne dorim, iar comportamentul nostru este potrivit.

Este posibil ca Saturn să ne ofere unele lecții din ”lumea reală”, oferindu-ne o necesară trezire la realitate. Este posibil să fim forțați să ne confruntăm cu un lucru din viețile noastre pentru care nu ne-am asumat responsabilitatea, sau este posibil să ni se aducă o provocare necesară pentru a ne atinge țelurile.

Nu uita că, oricând Saturn este implicat, există o oportunitate pentru creștere și succes. Saturn ne oferă lecții dure pentru că știe că le putem face față. Ne oferă lecții dure pentru ca să continuăm să evoluăm, să continuăm să creștem, pentru a avea viața ce ne este predestinată.

Dacă observi că apar orice fel de provocări sau obstacole dificile în perioada Lunii Noi, nu uita că ai primit energia pentru a le depăși, iar când vei trece de ele, vei fi răsplătit! Saturn ne oferă întotdeauna recompense atunci când ne aduce lecții în cale.

Putem întotdeauna să preluăm controlul acestei energii și să o folosim pentru a rezolva problemele care ne dau de furcă. Dacă treci printr-un lucru dificil, setează-ți unele intenții în ziua Lunii Noi, și nu uita că influența lui Saturn îți va oferi sprijin, ajutându-te să îți găsești cale pentru a depăși acea situație.

Influența lui Saturn aduce și un sprijin cosmic intens pentru longevitate, așa că aceasta va fi Luna Nouă perfectă pentru crearea de țeluri pe termen lung. Saturn ne poate oferi perseverența de care avem nevoie pentru a trece testul timpului, așa că nu uita că energiile sunt de partea ta!

Dacă îți dorești să faci unele planuri pe termen lung, această Lună Nouă reprezintă momentul perfect pentru setarea intențiilor. Apoi, după ce Mercur își ca reîncepe mișcarea directă, va veni momentul perfect și pentru a acționa.

Așa că, deși vor apărea unele dificultăți, nu uita că ai extrem de mult sprijin cosmic!

De asemenea, este interesant de notat că, de fiecare dată când Saturn a avut o influență puternică pe cerurile cosmice, am văzut adesea schimbări în traiectoria pandemiei. Este posibil să primim unele știri referitoare la pandemie, în perioada Lunii Noi.

Este posibil să fie necesar ca Saturn să iasă din Vărsător, lucru care se va întâmpla în martie 2023, pentru ca să trecem complet peste pandemie. (Sau cel puțin asta este predicția noastră!)

O altă forță cosmică ce merită menționată în perioada Lunii Noi este armoniosul aliniament al lui Jupiter și Uranus.

Uranus este guvernatorul natural al Vărsătorului, așa că este mereu interesant de văzut ce pune la cale un guvernator planetar în perioada Lunii Noi.

Aliniamentul armonios dintre Uranus și Jupiter este cu siguranță un semn pozitiv care ne va ajuta să ne schimbăm gândirea limitată spre o gândire mai pozitivă și abundentă.

Sub influența Lunii Noi în Vărsător, întreabă-te – Cum îmi pot deschide mintea pentru a vedea lucrurile într-un nou mod? Cum pot renunța la credințe ce mă limitează pentru a crea noi oportunități?

Uranus este planeta trezirii spirituale iar echipa pe care o face cu Jupiter aduce oportunitatea unor momente de realizări importante. Deși este posibil ca acestea să fie declanșate de Luna Nouă, nu uita că vom avea aceste energii pe tot parcursul lunii februarie.

În final, Luna Nouă în Vărsător ne îndeamnă să ne curățăm mințile pentru a putea crea orizonturi mai mărețe. Cu o minte limpede, putem începe să vedem noi oportunități și putem primi noi perspective.

Există atât de multă bucurie în perioada Lunii Noi, așa că fă-ți timp să te scufunzi în vibrațiile ei și permite-i  să te miște în cel mai bun mod posibil.

 

Sursa: https://foreverconscious.com/