Luna Nouă în Scorpion pică pe 28 octombrie, și aduce valuri intense de energie pe care o vom simții profund în interior.

Cerurile cosmice se agită, schimbarea e în aer, pare că această Lună Nouă ne va trezi pentru a vedea un nou adevăr. Ceva ne poate lua prin surprindere sau o nouă informație este posibil să apară, schimbându-ne complet direcția.

Pare că orice va veni, cu toții suntem chemați să ne trezim pentru a vedea lumea dintr-un nou unghi.

Așa se întâmplă când are loc un eveniment șocant sau neașteptat în viața noastră. Ne forțează să vedem lucrurile dintr-o nouă perspectivă; ne face să vedem lucruri pe care înainte nu le puteam vedea.

De fapt, deși evenimentul este posibil să ne fi șocat și să ne fi zdruncinat lumea, uneori dacă ne uităm înapoi, vedem indicii ce nu aveau nici o noimă pentru noi la momentul respectiv. Aceste indicii aduc o nouă conștientizare pe care este posibil să învățăm cum s-o dezvoltăm.

Orice ar aduce această Lună Nouă în viețile noastre, trebuie să ne reamintim să ne uităm la imaginea de ansamblu și să vedem lucrurile la o scară mai mare. Uneori este ușor să să te pierzi în detalii, dar când reușim să ne detașăm de situație și să o privim din afară, vom putea vedea o nouă frumusețe a lucrurilor ce ni se arată.

Cât de frumos este că, deși nu știm calea, ne putem întinde aripile și schimba conștiința, știind că o nouă desfășurare este pe cale să înceapă.

Scorpionul are două alte arhetipuri ce îi domină energia – Vulturul și Pheonixul.

Scorpionul este semnul transformării așa dar este normal ca și el să se transforme. Se transformă din Scorpionul gata să se apere cu cleștii lui sau să înțepe cu coada, în Vulturul ce se înalță în văzduh pentru a vedea pericolul de la mulți km distanță. Apoi, intră în întuneric și se transformă în cenușă, pentru ca mai apoi să se ridice ca Pheonix.

În această călătorie a metamorfozei suntem ghidați să pășim mai departe, indiferent ce se va întâmpla sub lumina Lunii Întunecate.

Orice va veni, fii sigur că face parte din felul în care ne mișcăm în propriul nostru ciclu, din ego spre noaptea întunecată a sufletului, pentru ca în final să ajungem la înțelepciunea spirituală.

O dată cu aducerea la suprafață a unor informații posibil discordante, această Lună Nouă aduce și o energie neregulată în jurul ei. Este posibil să ne enervăm ușor sau se fim un pic copleșiți, sau este posibil să vedem asta la cei din jur.

Este posibil să existe și lupte de putere, așa că asigură-te că ai luat măsuri pentru a te proteja dacă observi aceste dinamici în jur.

Luna Nouă aduce într-adevăr energii dure, însă uneori avem nevoie de intensitate pentru a porni vehiculul transformării.

În timp ce ne dorim să rămânem puternici și centrați, nu ne dorim totuși să ne limităm sau să excludem orice este posibil să vină pentru a ne mișca, schimba sau transforma.

Sub lumina Lunii Întunecate, ne vom îmbuna; ne vom întoarce mai mult spre noi; vom descoperi un nou adevăr, și vom învăța să vedem lumea într-o nouă lumină.

Trăim într-o lume aparent duală, o parte a experienței noastre umane învață cum să simtă toată paleta de emoții permițându-le să ne modeleze și să ne ajute să devenim ceea ce suntem destinați să fim.

Luna Nouă în Scorpion reprezintă un moment minunat în care să atingem un înțeles mai profund de acceptare de sine, dar și să conștientizăm cât de puțin știm de fapt despre viață și despre rolul pe care îl avem în ea.

Sub energia acestei Luni Noi este posibil să ne simțim umili față de lumea în care trăim. Este posibil și să vedem abundența de magie din jurul nostru.

Având în vedere că Scorpionul este un semn de apă, este posibil să simțim cum curgem și plutim de la o emoție la cealaltă.

Această energie poate fi intensă, iar noi trebuie să fim conștienți de ea fără să devenim manipulatori, agresivi sau egocentriști.

Trebuie să ne amintim să ne mutăm conștiința din micul Scorpion spre Pheonixul ce se înalță. Trebuie să nu uităm să continuăm să transcendem conștiința a ceea ce este viața și a rolului nostru în ea.

Această Lună Nouă ne cere să ne permitem să continuăm să murim  pentru a fi astfel renăscuți. Continuăm să ne întrebăm, continuăm să creștem, și continuăm să permitem lucrurilor să ne șocheze și să ne surprindă, căci ele sunt adesea combustibilul creșterii noastre continue.

Sursa: https://foreverconscious.com/