Septembrie a fost o lună a schimbării de energie. A început cu un flux puternic de energie retrogradă care a străbătut cerul cosmic, iar asta întotdeauna încetinește lucrurile, determinându-ne să ne oprim, să reevaluăm și să ne ocupăm de chestiuni din trecut.

Energia retrogradă poate provoca, de asemenea, o ceață sau o pâclă care ne întunecă gândirea și judecățile. Această ceață are rolul de a ne ghida spre interior și de a ne face să ne concentrăm asupra lumii noastre interne mai degrabă decât asupra celei exterioare.

Lumea noastră interioară este bogată în înțelepciune, intuiție și cunoaștere intuitivă, iar această puternică energie retrogradă a fost invitația noastră de a merge în interior pentru a-i explora adâncurile.

Septembrie a adus, de asemenea, Echinocțiul, care marchează jumătatea anului astrologic și aduce un punct de cotitură în energie. Pe lângă toate acestea, însăși începutul lunii septembrie poate fi uneori puțin stresant, întrucât începem să realizăm că până sfârșitul anului calendaristic mai este doar un pas!

Poate dura o perioadă mai lungă pentru a ne adapta la această energie schimbătoare și curgătoare din luna septembrie și este posibil să ne simțim neliniștiți pentru mai mult timp. Dar, Universul ne oferă întotdeauna medicamentul de care avem nevoie, iar de data aceasta, tonicul nostru vindecător vine de la Luna Nouă din Balanță.

Ajungând la apogeu pe 25 septembrie, această Lună Nouă aduce o energie deschisă, expansivă și blândă, care ne amintește să ne concentrăm pe găsirea echilibrului interior. Muzica cosmică ce vine din această Lună Nouă este dulce și armonioasă, perfectă pentru a ne ajuta să vibrăm în armonie cu Sinele nostru adevărat cel mai înalt.

Sub noaptea întunecată a Lunii Noi, întreabă-te cum și unde este energia mea cel mai bine folosită? Unde pot fi de cel mai mare folos?

Energia ta este o resursă prețioasă și, chiar dacă viața ne aduce uneori situații de care trebuie să ne ocupăm, avem întotdeauna posibilitatea de a alege (chiar dacă este doar o mică alegere) modul în care abordăm aceste situații și cât de mult ne vor epuiza sau energiza ele.

Jupiter, planeta expansiunii, a oportunităților și a abundenței, este foarte activă sub această Lună Nouă, ceea ce îi aduce un plus de dulceață.

Jupiter aduce un puternic efect de iluminare pentru această Lună Nouă, permițându-ne să vedem lucrurile cu o mai mare claritate și o perspectivă mai amplă.

Pe măsură ce lucrurile sunt iluminate pentru noi, energia dulce a lui Jupiter ne inspiră să ne concentrăm pe partea bună sau pe partea pozitivă a lucrurilor, indiferent de ceea ce ne este adus în conștiință.

Astrologii din antichitate îl numeau pe Jupiter Marele Benefic, deoarece se spunea că energia sa planetară aduce noroc, bunătate și avere. Se credea că tot ceea ce Jupiter extinde, este pentru a aduce cea mai înaltă creștere și evoluție a sufletului nostru.

Lunile noi sunt considerate un moment în putem atrage lucrurile către noi de asemenea, pot fi portaluri puternice de manifestare. Adăugați energia expansivă a lui Jupiter în acest amestec și vom avea o adevărată oportunitate de aur pentru a ne chema cele mai înalte vise și dorințe.

În timpul acestei Luni Noi, stabiliți-vă intențiile pentru ceea ce doriți să chemați în viața voastră. Fiți atenți ca ceea ce scrieți să vină din inimă, și nu din ego. Păstrați-vă intențiile deschise, deoarece nu se știe niciodată cum Universul și influența lui Jupiter vă poate ajuta să vă duceți intențiile în direcții la care nici măcar nu ați visat vreodată!

Energiile Lunii Noi din Balanță ne îndeamnă, de asemenea, să ne concentrăm pe simplitate. Fiți atenți la lucrurile cu care alegeți să vă ocupați în această perioadă și vedeți dacă puteți aborda totul cu o mentalitate simplistă, în loc să vă lăsați prinși în detaliile nesemnificative sau în scenarii de tipul "ce-ar fi dacă".

Dacă această Lună Nouă ar putea vorbi, ea ne-ar încuraja să ne simplificăm viața. Ar spune- Încercați să vedeți ușurința din orice povară care vă apasă, încercați să râdeți de voi înșivă sau de situație, dacă puteți. Iartă-te, eliberează-te de tot ceea ce simți că îți apasă greu pe umeri. Simplifică-ți gândirea și procesele de gândire. Permite ușurinței să radieze prin ființa ta și în tot ceea ce ți se pare complicat.

După această Lună Nouă, începem să intrăm în Sezonul Eclipselor, care începe la următoarea Lună Nouă, pe 25 octombrie.

Sezonul Eclipselor este întotdeauna o perioadă de transformare, de noi începuturi și sfârșituri, așa că absorbiți vibrațiile deosebit dulci ale Lunii Noi din septembrie. Să știți că, dacă lucrurile par incomplete sau dacă aveți impresia că există mai mult din poveste, Sezonul Eclipselor va aduce și mai multe răspunsuri.

Sursa: https://foreverconscious.com