Luna Nouă în Leu din 28 iulie 2022 este una dintre cele mai dulci Luni Noi pe care le-am avut în ultima vreme. Ea poartă vibrația abundenței, a bucuriei și a creativității. Este o Lună Nouă blândă, ce ne îndeamnă să ne verificăm cursul vieții pentru a vedea dacă suntem acolo unde ne dorim să fim.

În unele zile, viața tinde să pară ceață. Ne lăsăm prinși în agitație și suntem măturați de fluxul acțiunilor și convingerilor noastre din trecut. Iar Luna Nouă din iulie este un moment bun pentru a ne opri și a ne gândi la direcția vieții noastre.

Ne mișcăm într-o direcție care ne face să ne simțim bine? Facem în fiecare zi lucruri care ne umplu de bucurie și inspirație sau trăim doar din inerție?

Oricare vor fi realizările și conștientizările pe care le veți avea legate de aceste întrebări, această Lună Nouă va fi de partea voastră, susținându-vă în orice schimbare pe care doriți să o faceți sau cu orice idei, obiceiuri sau aventuri noi pe care doriți să le încercați.

De asemenea, ne putem folosi de simbolismul Leului pentru a ne ghida. Leul ne spune că putem fi mândri, încrezători și feroce. Atunci când renunțăm la superficialitate, atunci când renunțăm la poveri și la lucrurile care ne împiedică să fim noi înșine, abia atunci putem străluci cu adevărat.

Venus și  Lună Neagră Lilith călătoresc împreună în apropierea Luni Noi, amplificând și mai mult această nevoie de a fi adevărați și autentici, mai ales atunci când vine vorba să ne îmbrățișăm mai mult calitățile feminine, care trăiesc în fiecare dintre noi.

Însă cea mai activă planetă din această perioadă este Jupiter. Jupiter este planeta abundenței și a expansiunii. Împreună cu energia Lunii Noi din Leu, ne va ghida pentru a aduce în lume  mai multă energie din inima noastră. Lumea are nevoie chiar acum de mai multă energie a inimii, iar această Lună Nouă ne oferă tuturor acest dar.

Pentru a profita la maximum de această energie în timpul acestei Luni Noi, aduceți-vă atenția asupra centrului inimi. Ascultați-vă inima, ce șoapte vă împărtășește?

Un exercițiu puternic și rapid pe care îl puteți face pentru a vă conecta cu inima voastră este să închideți ochii. Respirați adânc de trei ori, apoi puneți-vă mâna deasupra inimii. Din acest loc, întrebați-vă inima de ce are cea mai mare nevoie în acest moment și apoi aveți încredere în sentimentul sau mesajul care apare.

Încetinește. Viața nu este o cursă. Asta îmi șoptește inima mea atunci când o ascult.

La câteva momente după această Lună Nouă, Jupiter va intra, de asemenea, în retrograd, ceea ce face ca energia sa să fie de două ori mai puternică și mai influentă.

În astrologie, Jupiter este cunoscut pentru faptul că aduce optimism și ne permite să vedem partea bună a lucrurilor, așa că, dacă se întâmplă ceva dificil în viața ta, folosește această Lună Nouă pentru a te ajuta să vezi o parte mai pozitivă sau mai plină de speranță a lucrurilor. Puteți citi mai multe despre energiile lui Jupiter Retrograd aici.

În timp ce Luna Nouă în Leu aduce valuri de energie armonioasă în ființa noastră, există o altă forță care zumzăie în fundal, care poate aduce unele energii tulburătoare în lumea noastră.

Această energie neliniștitoare vine de la Conjuncția Uranus și Nodul Nord. Oricât de frumoasă ar fi această Lună Nouă, s-ar putea să nu putem scăpa de unele dintre tulburările care sunt destinate să apară din această conjuncție puternică.

Conjuncția lui Uranus cu Nodul Nord aduce  ridicarea destinului nostru colectiv. Lucrurile pe care ne bazam odată s-ar putea să nu mai pară atât de fiabile. Valorile noastre și lucrurile de care depindem ca societate se schimbă. Dar toate acestea sunt într-un efort de a ne evolua conștiința colectivă și de a ne muta pe o linie temporală mai înaltă a destinului nostru.

O anumită cantitate de haos este inevitabilă în această călătorie și este posibil să vedem o parte din acesta declanșat în jurul acestei Luni Noi. Amintiți-vă doar că această Lună Nouă oferă acea parte pozitivă, așa că, dacă viața voastră pare un pic nesigură sau energiile tulburătoare se învârt în jurul vostru, provocați-vă să vedeți chiar și doar o sclipire de pozitivitate în tot ceea ce apare.

Sursa:https://foreverconscious.com