Noul ciclu lunar începe cu Luna Nouă în Rac pe 9 iulie. Începutul acestui ciclu aduce o bine venită pauză de la energiile eclipsei cu care am lucrat până acum, și reprezintă primii pași pe calea pe care eclipsele ne-au așternut-o.

Eclipsele sunt portaluri potente pentru renaștere. Ele pot închide uși, pot deschide uși și ne pot zdruncina viețile în efortul de a ne împinge pe o cale a conștiinței înalte.

Acum a ajuns această nouă cale elevată ce ne este așternută de Eclipse, iar Luna Nouă din iulie reprezintă primul stadiu al călătoriei noastre.

În timp ce ne pregătim pentru începerea călătoriei, vom avea oportunitatea perfectă pentru setarea intențiilor pentru ceea ce ne dorim să întrupăm în timp ce începem acest capitol.

Ce energii îți dorești să chemi? Cum îți dorești să navighezi prin acest nou capitol ce stă acum înaintea ta?

Închide ochii pentru un moment și vizualizează tipurile de energie pe care dorești să le îmbrățișezi, să le porți și să le imprimi pe noul tău drum. Imaginează-ți că aceste energii plutesc prin corpul tău și se scufundă adânc în Pământ.

Și energia Racului poate fii un ghid ce ne poate ajuta să navigăm prin primele stadii ale acestui drum.

Racul, crustaceul de guvernează zodia, este bun și iubitor, dar și extrem de loial și protectiv. Carapacea dură reprezintă abilitatea racului de a se proteja pe sine, dar și pe cei din jur. Interiorul moale reprezintă inima sensibilă și iubitoare ce motivează adesea racul.

Cum poți găsi echilibru între moliciunea inimii și învelișul dur ce este necesar pentru a te simți în siguranță și protejat?

Racul își cară mereu casa în spate, ceea ce reprezintă dorința sa de a se simți mereu în siguranță. Sub influența energiilor acestei Luni Noi, și noi ne putem gândi la moduri în care să ne simțim mai protejați și ”acasă” în locul în care am ajuns.

Sentimentul de ”acasă” înseamnă de fapt, acceptare. Reprezintă acceptarea faptului că acesta este locul în care trebuie să fim, chiar dacă este posibil să avem unele dificultăți, sau să ne fie teamă de ceea ce ne așteaptă.

Sub energie Lunii Noi din Iulie, gândește-te cum poți îmbrățișa sentimentul de acasă în interiorul tău. Cum poți ajunge într-un loc al dragostei și liniștii în lumea ta interioară dar și în cea exterioară?

Dacă ești bând cu tine, te aperi, impui limite și faci totul cu compasiunie, vei avea toate uneltele de care ai nevoie în timpul acestei Luni Noi în Rac.

Împreună cu energiile frumoase și sensibile pe care le aduce Racul, vom mai avea și alte energii importante în această perioadă.

În timpul acestei Luni Noi încă vom lucra cu energiile lui Marte, Saturn și Uranus.

Deși lucrăm cu aceste energii de ceva timp, acum este posibil să le simțim mai tensionate.

Aceste energii este posibil să declanșeze un moment de cotitură, sau unul de încheiere ce ne va forța în sfârșit să evoluăm și să ne schimbăm.

Dacă simți această energie în timpul Lunii Noi, gândește-te la moduri în care te poți conecta cu războinicul neînfricat din interiorul tău. Este posibil să găsești îndrumare și dacă te întrebi – Cum pot conduce cu dragoste în loc de frică?

Altă energie activă este și cea a lui Chirion. Chirion este un asteroid cunoscut ca vindecătorul rănit. Se spune că reprezintă podul dinte două stadii ale conștiinței.

Chirion aduce o calitate vindecătoare aceste Luni Noi. Aceasta este o energie blândă ce ne sprijină și ne ajută să trecem peste durerile vechilor răni.

Este posibil ca acum să vedem aceste răni într-o nouă lumină, acum putem vedea în locul durerii și suferinței, puterea și înțelepciunea ce ne-au fost oferite. Este posibil chiar să ne acceptăm vindecătorul rănit din interior pentru a permite rănilor noaste să devină puternice unelte de vindecare.

Dacă ești în căutarea energiilor vindecătoare în viața ta, primește energiile Lunii Noi. Setează-ți intenția pentru ca aceste energii vindecătoare să curgă din creștetul capului până în vârful degetelor de la picioare. Îmbrățișează ușurarea ce va veni.

În final, Luna Nouă în Rac reprezintă o schimbare bine venită a intensității ultimului ciclu lunar.

Deși este posibil să aducă și unele tensiuni și să redeschidă vechi răni, ne oferă și vindecare, inspirându-ne să ne depășim fricile și să continuăm cu dragoste.

Oricum ai simții energiile Lunii Noi, nu uita că dragostea și grija de sine, sentimentul că ești acasă în interiorul tău și acest nou drum ce începe acum, sunt toate moduri ce de sprijină să treci prin acest ciclu lunar.

Sursa: https://foreverconscious.com