Luna Nouă în Rac va fi cea mai întunecată pe 28 iunie 2022. Luna iubește să fie în semnul Racului, este locul unde se simte cel mai bine, ca acasă, așa că există o armonie, o apartenență în această Lună Nouă pe care vom ajunge să o simțim cu toții.

Lunile Noi reprezintă începutul unui nou ciclu și aduc o explozie de energie nouă și proaspătă cu care să lucrăm. Lunile Noi sunt de fapt cele mai puternice imediat după ce ating apogeul, deoarece în zilele următoare suntem cu adevărat capabili să înțelegem, să deblocăm și să apreciem noul care a apărut.

Lunile noi atrag energia spre noi, motiv pentru care sunt, de obicei, un moment bun pentru a ne stabili intenții și a ne gândi la ceea ce dorim să atragem în viața noastră.

Orice Lună Nouă poate fi folosită ca un portal pentru a atrage lucrurile spre voi, folosiți-o pentru a medita la cum doriți să vă simțiți, cum doriți să fie mentalitatea voastră și cum doriți să vă mișcați în următoarea perioadă.

Sub această Lună Nouă din iunie în Rac, este posibil să ne simțim extrem de sensibili, dar această sensibilitate poate fi folosită pentru a ne face mai intuitivi, mai plini de compasiune și mai receptivi la mediul nostru.

Acordându-ne la vibrațiile subtile ale lumii din jurul nostru, acestea devin o busolă, care ne permite să știm în ce direcție ne simțim bine și în ce direcție ne simțim dezechilibrați. Doar folosindu-ne sensibilitatea ca pe o busolă internă vom putea să o transformăm într-o superputere!

Luna Neagră Lilith este, de asemenea, apropiată de energia Lunii Noi din iunie. Luna Neagră Lilith reprezintă femininul, în special instinctele feminine mai întunecate, brute, care sunt reprimate sau evitate în societatea noastră actuală.

Luna Neagră Lilith reprezintă, de asemenea, puterea sexuală și accesarea puterii noastre depline de zeiță! Să ne simțim sexy, să ne simțim dezirabile și să ne cunoaștem valoarea, toate acestea sunt subiecte pe care Lilith Luna Neagră le poate atinge.

Dacă v-ați ascuns în umbră, v-ați simțit mici, v-ați retras de dragul celorlalți sau v-ați diminuat frumusețea, această Lună Nouă în Rac, cu sensibilitatea sa accentuată, vă va ajuta să determinați de unde provin aceste convingeri și cum să le depășiți. Stabilește-ți niște intenții și ai încredere că Luna Nouă îți va purta cererile prin Univers.

Neptun, planeta spiritualității, a iluziei și a adevărului superior, este, de asemenea, foarte activă sub această Lună Nouă, intrând în retrograd cu câteva ore înainte ca Luna Nouă să atingă apogeul.

Neptun retrograd în Pești, plus faptul că Neptun face un pătrat sau o aliniere de 90 de grade cu Luna Nouă, trimite valuri puternice de energie acvatică în direcția noastră. Valurile pot deveni agitate, dar acest lucru rareori durează mult timp. În cele din urmă, oceanul se va calma din nou.

Pe măsură ce valurile se liniștesc, vom avea șansa de a vedea ce a eșuat pe țărm. Este posibil să primim noi perspective, noi informații sau o nouă inspirație. Există o claritate care urmează aceste valuri de energie acvatică, ajutându-ne să vedem un nou adevăr.

Fiți atenți în zilele de după această Lună Nouă în Rac pentru a vedea dacă apar perspective mai profunde, adevăruri mai înalte și o mai mare claritate.

Luna Nouă în Rac din 2022 iunie ne va face mai sensibili și ne va amplifica emoțiile, dar aduce și promisiunea unei mai mari clarități și a vederii unui adevăr mai înalt.

Dacă vă simțiți deja sensibili, luați măsuri suplimentare în zilele din jurul acestei Luni Noi pentru a vă proteja energia, pentru a vă stabili limitele și pentru a vă îngriji mai bine.

Sursa: https://foreverconscious.com