Scorpionul este unul dintre puținele semne care este reprezentat de trei arhetipuri – Scorpionul, Vulturul și Pheonixul

Fiecare dintre aceste animale reprezintă diferitele stadii ale evoluției conștiinței prin care trecem atunci când lucrăm cu energie Scorpionului.

Mereu m-am întrebat ce tip de schimbare este necesară pentru ca micul Scorpion care a cunoscut doar viața la sol să se transforme în maiestosul Vultur. Ce trebuie să i se întâmple scorpionului pentru a ajunge în acest stadiu?

Fără dubiu, în general o situație drastică din viață stă la baza acestei transformări dramatice. Scorpionul trebuie să renunțe complet la ce știa despre viață pentru a permite începerea metamorfozei.

În perioada Lunii Noi în Scorpion din 4 noiembrie, gândește-te un moment care a declanșat transformarea prin care trebuie să treci pentru a ajunge de la Scorpion la Vultur.

Există șanse mari ca fiecare dinte noi să fi trecut prin cel puțin un eveniment ce i-a schimbat viața complet, făcându-ne să părăsim lumea noastră cunoscută în care eram confortabili, pentru a ajunge să privim din perspectiva Vulturului.

Iar aceste puncte de metamorfozare din viață ne-au făcut să evoluăm pentru a ajunge persoanele care suntem menite să fim. Aceste transformări ți-au modelat cursul vieții.

Luna Nouă în Scorpion reprezintă transformarea și poate fi chiar un catalizator dacă ești într-un stadiu intermediar.

Este posibil ca, la scurt timp după Luna Nouă, călătoria metamorfozei tale să intre într-o nouă viteză, arătându-ți care este următorul pas din proces.

Dacă ești blocat sau stagnezi, poți chema energia acestei Luni Noi pentru a te ajuta să-ți schimbi viața.

Această Lună Nouă este aici pentru a inspira schimbarea, așa că gândește-te ce este nevoie să transformi în viața ta apoi setează-ți intențiile. Lucrează cu energiile Lunii Noi știind că ele pot ajuta la instigarea schimbării, dacă asta cauți.

Scorpionul este guvernat de apă și, în general, Luna se simte ca acasă în semne de apă, însă, energia Scorpionului poate aduce stări schimbătoare și emoții greu de stabilizat.

Lunile Noi aduc o perioadă de retragere în interior, iar energia Scorpionului este și ea extrem de gânditoare. Este posibil să ne simțim chemați să ne afundăm în spre colțurile întunecate ale sufletului nostru. Este posibil să dezgropăm unele emoții dense pe care încă nu le-am eliberat.

Se pare că există și o temă ce înconjoară această Lună Nouă în Scorpion atunci când vine vorba de eliberarea rușinii.

Rușinea ne face să simțim că suntem răi, că este ceva în neregulă cu noi. Rușinea ne face să ne privim greșelile și erorile ca pe semne că este ceva fundamental greșit cu noi.

Deși energiile Lunii Noi în Scorpion ne poate face să avem o gândire întunecată, ea ne poate inspira și să avem unele realizări. Aceste realizări sunt raza de lumină ce ne permite să ne întrebăm, să fim buni și să stăm cu tot ceea ce este inconfortabil.

Nu uita că nu este nevoie ca totul să fie perfect pentru a avea o viață frumoasă. Nu este nevoie să fim complet vindecați sau să rezonăm la cea mai înaltă vibrație în fiecare minut al zilei.

Trebuie doar să permitem. Trebuie doar să ne permitem să fim sinceri cu noi, și să fim buni cu noi în acest proces. Compasiunea, împreună cu dragostea de sine în vremuri grele și în vremuri bune, este tot ce avem de nevoie.

Nu trebuie să ”reparăm” totul. Ne putem simți ”stricați”, însă adevărul absolut este că suntem întotdeauna întregi.

Deși Lunile Noi sunt în general o perioadă în care atragem lucruri în viața noastră, putem totuși lucra cu energiile pentru a ajuta la eliberarea rușinii pe care o simțim. Această eliberare poate veni prin înțelegere, acceptând pur și simplu orice apare, și prin practicarea compasiunii pentru propria persoană.

Dacă simți nevoia să folosești energia schimbătoare a Lunii Noi în Scorpion pentru a te afunda spre colțurile întunecate, cine știe ce lucruri minunate vor ieși la suprafață.

Dacă ai simțit că ești blocat, că stagnezi sau că ești într-un stadiu ”intermediar” în viață, această Lună Nouă din Noiembrie îți va oferi un mic având pentru a merge înainte. Setează-ți intențiile și vezi ce se va întâmpla în următoarele săptămâni.

Această Lună Nouă este posibil și să ne răscolească unele emoții profunde și să scoată la lumină rușini ascunse pe care încă nu le-am eliberat. Iubește-te indiferent ce va veni, și încearcă să vezi diferența dintre aparentele eșecuri și adevărata ta esență.

Iar dacă te ai blocat încercând să afli adevărata ta esență, îți voi da un indiciu – ești mult mai magnific, radiant și încântător decât ai crezut vreodată.

Sursa: https://foreverconscious.com/