Există multe energii în jurul acestei Luni, așa că te încurajez să vibrezi cu ceea ce simți. Interpretările de aici sunt doar pentru a-ți hrăni inspirația conexiunii tale cu energia Lunii.

Luna Plină din Februarie va avea loc pe 9, se odihnește în semnul Leului, iar energia ei vine pentru a păzi focul ce trăiește în inimile noastre.

Vine pentru a curăța tot ceea ce ne întunecă lumina și ne împiedică să ne simțim conectați cu călătoria noastră.

Leul este guvernat de Soare, așa că oricând avem  Lună Plină în Leu, este un moment foarte special.

Atunci când Leul păstrează spațiu pentru Luna Plină, este precum o rază de lumină ce coboară asupra tuturor celor ce își simt viețile întunecate și grele.

Leul este un semn de foc ce ne reamintește să ne conectăm cu tot ceea ce ne luminează. Ne reamintește să ne conectăm cu focul nostru interior, cu Soarele nostru interior, și să ne amintim că viața înseamnă experimentare mai mult decât control.

Ce îți pune sufletul pe foc? Ce îți întețește flacăra interioară? Ce îți aduce sentimentul că ai un scop în timp ce înaintezi prin experiențele vieții?

Acestea sunt unele dintre întrebările pe care ți le pune Luna Plină din Februarie. Ea își dorește să ne conectăm cu acele întrebări pentru a lucra cu tot ceea ce ne împiedică să ne simțim prezenți și împăcați cu viețile noastre.

Este și ceva întăritor, motivațional și reconfortant la această Lună Plină, nu doar pentru că va fi în semnul Leului, dar și pentru că formează un aliniament armonios cu planeta motivației, Marte.

Marte va fi asemeni unui vorbitor motivațional de partea noastră, susținându-ne în orice provocări sau proiecte începem în această perioadă.

Energia lui Marte ne va ajuta să depășim orice frici ce ne țin în urmă sau ne întunecă lumina interioară.

Dacă ai frici pe care nu le-ai depășit, dacă există lucruri la care preferi să nu te uiți, sau dureri ce sunt prea greu de dus mai departe, permite-i energiei acestei Luni Pline să te susțină.

Permite-i acestei Luni Pline să înceapă să miște și să schimbe lucruri din corpul tău, din mintea ta, din inima ta și din viața ta.

Lunile Pline sunt întotdeauna portaluri de eliberare așa că, dacă ne conectăm și permitem energiei Lunii Pline să fuzioneze cu energia noastră, ne vom simți sprijiniți să renunțăm la tot ceea ce nu ne mai este de folos.

Luna Plină din Februarie este, de asemenea, conectată cu luna August 2019. Fiecare August aduce Portalul Leului ce are loc atunci când Soarele este în Leu.

Acum că avem Luna Plină în Leu, este posibil să revizităm teme pe care le-am trăi în timpul Portalului Leului din anul trecut.

Este posibil chiar să culegem orice am plantat în acea perioadă.

Tindem să uităm că Lunile Pline sunt și puncte de culegere sau culminare în care putem aduna beneficiile tuturor lucrurilor pe care le-am însămânțat în ultimele șase luni.

Dacă există ceva ce ai vrut să faci, ceva ce ai vrut să încerci, ceva ce ai vrut să spui, această Lună Plină îți va acorda doza de încredere în sine și de convingere de sine de care ai nevoie.

Energia ei este acolo pentru ca noi s-o folosim, dar este reală doar dacă acționăm, dacă o lăsăm înăuntru, dacă îi permitem să ne ghideze.

Aceasta este cu siguranță o Lună Plină în care îți dorești să setezi o intenție pe care s-o treci peste frici sau bariere, pentru a putea ajunge pe partea cealaltă.

Atâta timp cât facem totul din inimă, ar trebui să ne permitem libertatea de a încerca, eșua, învăța, și tot ce se întâmplă între acestea.

Aliniază-te, chiar dacă te face să te simți vulnerabil, chiar dacă este înfricoșător, căci doar așa vei crește, așa vei învăța, așa vei evolua în călătoria ta.

Mai există o energie interesantă în această perioadă ce merită multă atenție, întâlnirea dintre Chiron, Venus și Luna Neagră Lilith.

Per total, Luna Plină reprezintă momentul în care să ne recunoaștem puterea. Este o perioadă în care să ne conectăm cu sinele nostru superior, și să ne aliniem cu chemarea noastră superioară. Este o perioadă în care să ne conectăm cu Soarele nostru interior, esența a ceea ce suntem.

Există o mantra în Sanscrită ce simt că sprijină perfect energia Lunii Pline-  Aham Brahmasmi” ce, potrivit lui Deepak Chopra, se traduce – ”esența ființei mele este realitatea finală”.

Simte aceste cuvinte pentru un moment. Permite-ți să meditezi asupra lor. În Astrologie, esența ființei noastre este reprezentată de Soare, iar cu Luna Plină în guvernatorul Soarelui, putem cu toții să ne scufundăm adânc și să simțim adevărul despre oricare ar fi realitatea noastră.

 

Sursa: https://foreverconscious.com/