Pe 20 septembrie vom avea Luna Plină în Pești, care este una dintre cele mai visătoare Luni Pline din acest an. În timp ce își spune vrăjile, este posibil ca noi să ne simțim mai sensibili și mai creativi.

Peștii sunt guvernați de elementul apei, iar Luna iubește să fie în semne de apă. Sub influența acestor energii, Luna își poate exprima întregul potențial.

În astrologie, Luna reprezintă emoțiile. Ne guvernează trupul emoțional și estre stând legată de modul în care ne simțim. De asemenea, Luna este conectată și cu sentimentul de siguranță și securitate. Cât de sigur te simți din punct de vedere emoțional, în călătoria ta prin această lume?

Luna este conectată și cu energia feminină. Această energie este prezentă în tot ce este viu, iar atunci când avem o Lună Plină potentă, este posibil să ne fie dificil să avem o relație cu femininul. Uneori este posibil să vedem aceste probleme și în relațiile cu femeile din viața noastră.

Fiecare Lună Plină ne va afecta diferit în funcție de propriile noastre energii cosmice, dar și de lucrurile ce sunt predestinate să fie aduse în viața noastră de către Lună.

Lunile Pline însă, sunt totuși o perioadă de iluminare și culminare. Ele reprezintă apogeul ciclului lunar și, așa cum se întâmplă în orice poveste bună, atunci când atingem apogeul atingem punctul culminant al capitolului pe care îl parcurgem.

Această Lună Plină în Pești este conectată cu unele evenimente de la începutul lui septembrie când am avut Luna Nouă în Fecioară, dar și cu evenimentele din mijlocul lunii martie când am avut Luna Nouă în Pești.

Poți spune să Luna Nouă în Pești din martie reprezintă începutul poveștii, iar acum aceasta a tins punctul culminant. Poți crea o legătură cu ce s-a întâmplat în viața ta în luna martie?

Orice s-a manifestat, cel mai probabil acum este la final iar tu te poți conecta cu adevărat la punctul culminant ce îți stă la dispoziție.

Lunile Pline reprezintă și perioade de eliberare emoțională, așa că, dacă există un lucru pe care vrei să-l eliberezi din viața ta, acesta este momentul perfect în care să setezi acele intenții.

Gândește-te, ce ai vrea să eliberezi? Trimite-i dragoste și recunoștință apoi, sub lumina strălucitoare a Lunii Pline, spune-i la revedere.

Neptun, planeta iluziilor, viselor și intuiției, este și ea extrem de activă în această perioadă. Iar acest lucru se datorează faptului că pică la doar 7 grade de Luna Plină.

Oricând Neptun este activ, poate crea o energie încețoșată. Ne putem simți ca și cum bântuim printr-o pădure deasă, fără să putem vedea ce este în fața noastră. Este posibil să fie greu să luăm decizii sau să gândim limpede.

Neptun ne poate invoca și emoțiile, permițându-ne să vedem ce clocotește în interior. În prezența lui, este posibil să nu putem analiza ce simțim, în schimb ne putem trezi că plutim de la un sentiment la altul.

Sub influența unei Luni Pline de apă, așa cum este aceasta, este indicat să ne lăsăm ghidați de inimă. Dacă încercâm să înțelegem rațional lucrurile, se poate crea și mai multă confuzie. Însă, dacă renunțăm un moment la mintea rațională, și ne scufundăm în schimb într-o mare de sentimente, este posibil să putem intui răspunsul pe care îl căutăm.

Intuiția este adesea descrisă ca fiind sentimentul că ști. Adesea nu ai nici o dovadă sau vreun motiv concret pentru care să simți ceea ce simți, este doar un sentiment puternic de cunoaștere.

În multe feluri, spre acest sentiment ne îndeamnă Luna Plină să ne îndreptăm. Ne îndeamnă să renunțăm la mintea rațională și să ne îmbrățișăm sentimentele. Ne îndeamnă să încetăm să mai căutăm dovezi, și să ne permitem să ne conectăm cu sentimentele noastre.

De fapt, în timp ce citești aceste rânduri, hai să încercăm să facem un exercițiu rapid pentru a te ajuta să întrupezi acest sentiment. Pune-ți palma în dreptul inimii și închide ochii. Acum întrebă-te – Care sunt cele trei cuvinte cu care pot descrie felul în care mă simt acum?

După ce îți pui această întrebare, fă o pauză. Nu încerca să răspunzi folosindu-ți mintea, în schimb mergi adânc în inimă și răspunde folosind sentimente pure.

Este posibil să fi surprins ce răspunsuri vor veni în conștiința ta. Uneori, atunci când facem acest exercițiu, putem trece din spațiul de judecată, într-un spațiu mai profund și mai conectat. Uneori nici nu suntem conștienți de felul în care ne simțim cu adevărat, până nu ne permitem genul acesta de conștientizare.

Această practică rapidă, te poate conecta instant cu corpul tău emoțional, și te poate ajuta să te înțelegi mai profund.

Emoțiile noaste nu sunt mereu adevărul nostru, dar sunt mereu adevărate, și ne pot arăta ce avem nevoie să explorăm în profunzime.

Emoțiile pot fi înșelătoare, așa că este indicat să nu le judeci. În schimb, permite-le să existe. Imaginează-ți că sunt niște vizitatori, ce vin și pleacă, plutind în jur. Uneori, emoțiile noastre își doresc doar să fie auzite și văzute. Uneori, atunci când le permitem să existe, pot apoi să dispară cu grație.

Neptun este strâns conectat și cu apa și oceanele. Poate fii extrem de terapeutic  în această perioadă, să petreci timp lângă mare, să faci o baie caldă sau să te hidratezi.

Un alt mod grozav în care poți folosi această energie este programarea apei pe care o bei cu cristale, intenții și rugăciuni, dar și petrecerea timpului scufundat în proiecte creative.

Această Lună Plină în Pești, împreună cu energia lui Neptun, creează o combinație fantastică pentru proiectele creative. Dacă lucrezi într-un domeniu creativ sau dacă dorești să începi un proiect creativ, energia acestei Luni Pline te va sprijini în tot ceea ce faci.

Deși această energie de apă este minunată pentru conectarea cu intuiția și sprijinirea proiectelor creative, este posibil să fie și copleșitoare, împingându-ne spre instabilitate emoțională.

Iar asta se poate manifesta ca dorința de a scăpa din realitate sau de presiunea vieților noastre. Deși unele forme de detașare pot fi sănătoase, există și altele care ne pot face rău.

Să fii conștient de asta sub influența energiei Lunii Noi. Dacă simți nevoia să evadezi, încearcă să o faci într-un mod sănătos, cum ar fii meditația, scrierea în jurnal, delectarea cu o carte sau un film bun.

Din păcate, în această viață putem evada pentru o scurtă perioadă înainte ca realitatea să ne bată din nou la ușă. Să nu uiți că ai puterea să faci față oricărui lucru îți bate la ușă. Nu uita că dacă vei căuta, vei găsi sprijinul de care ai nevoie pentru a trece peste orice greutăți ai pe inimă.

Lunile Pline sunt întotdeauna momentul perfect în care să punem capăt obiceiurilor nesănătoase așa că, folosește această energie în avantajul tău. A încredere în intuiția ta, și folosește-ți cel de-al șaselea simț pentru a trece peste obstacolele ce vor apărea.

Una peste alta, Luna Plină în Pești din septembrie aduce o perioadă visătoare, creativă și intuitivă. Deși este posibil să ne simțim mai sensibili, există o frumusețe în a ne conecta cu frecvențele subtile ale lumii din jurul nostru. De asemenea, există o frumusețe în conectarea cu undele corpului nostru emoțional.

Permite-ți să îți explorezi ritmul emoțional în această perioadă. Îmbrățișează-l fără judecată, lasă-l să se miște prin viața ta precum un val, și ai încredere în intuiția și în șoaptele ce rămân în urmă.

 

https://foreverconscious.com