Pe 22 august 2021 vom avea ce de-a doua lună Plină în Vărsător din acest an. Am avut prima Lună în Vărsător luna trecută, iar aceasta poate fi văzută ca un punct de intrare în această energie iar a doua lună în Vărsător din august, poate vii văzută ca punctul de ieșire din această energie.

Aceste două Luni Pline lucrează în tandem așa că, dacă a existat vreun lucru ce a părut neterminat în timpul Lunii Pline din 23 iulie, este posibil ca această Lună Plină din august să aducă lumină sau să ne permită să eliberăm ceva, o dată pentru totdeauna.

Lunile Pline luminează cerul nopții, iluminând tot ce este întunecat. Ele pot fi un simbol al iluminării adevărului absolut ce ne permite să găsim încheiere și să ne eliberăm de tot ceea ce nu ne mai este necesar.

Întrucât pică în semnul Vărsătorului, această Lună Plină are potențialul să amplifice schimbarea, să ne activeze dorința de libertate sau să lumineze toate lucrurile din viața noastră, ce trebuiesc revoluționate.

Energia Vărsătorului ne îndeamnă să facem lucrurile diferit și să ieșim din zona noastră de confort pentru a experimenta ceva nou. Încurajează inovația, creșterea și privirea lucrurilor dintr-o nouă perspectivă.

Având și Soarele ce își încheie călătoria în Leu în timpul Lunii Pline, acesta va aduce un plus de creativitate și energie curajoasă ce ne stă la dispoziție și poate fi folosită pentru a începe noi proiecte.

Deși Lunile Pline reprezintă în general puncte de completare, nu uita că există energii creative ce ne stau la dispoziție pentru a ne ajuta să luăm orice sfârșituri și să le preschimbăm în noi potențiale.

Vărsătorul guvernează și avansul tehnologic și politicile ce sunt create pentru protejarea întregului, nu doar a individului.

Deși este grozav să ne concentrăm pe comunitate și pe întreg, atunci când iese prea mult în dezechilibru, energia Vărsătorului poate uneori să treacă prea repede cu vederea partea emoțională și plină de compasiune din umanitate în schimb, poate privi lucrurile dintr-un punct de vedere mai tehnic, aproape mecanic.

Vom vedea mai multe dintre aceste teme cum ies la lumină, în special la nivel global, în timpul celei de-a doua Luni Pline în Vărsător.

Nu uita că energia Vărsătorului ne îndeamnă să vedem lucrurile dintr-o perspectivă nouă, având în același timp mintea deschisă și găsind noi moduri de a ieși din gândirea în alb și negru.

Jupiter, care este în acest moment retrograd în semnul Vărsătorului, conjugă și el această Lună Plină, făcându-i energia extrem de activă.

Jupiter mărește tot ceea ce atinge așa că, este posibil ca orice se manifestă în timpul Lunii Pline, va fi gălăgios, curajos și limpede pentru ca toți să-l vadă.

Nu există îndoială cu această Lună Plină în Vărsător, ne va livra ceea ce trebuie să aducă și va lua ceea ce are nevoie să ia.

Nu uita că, dacă ești nevoit să iei o decizie, există energie de partea ta ce aduce claritate, permițându-ți să iei o decizie clară și potrivită.

Ai încredere în instinctele tale și încearcă să nu te îndoiești de tine. Energiile acestei Luni Pline sunt puternice și curajoase așa că, conectează-te cu acel loc și mergi înainte în orice direcție pare potrivită pentru tine.

La nivel mai profund, această Lună Plină ne ghidează pentru a ne conecta cu energiile trecutului nostru, pentru a le folosi ca și combustibil pentru a ne alimenta viitorul.

Este posibil să fi fost nevoiți să renunțăm la atât de multe lucruri în ultimul an. Este posibil să ne aflăm într-un câmp pustiu, întrebându-ne unde a dispărut ”vechia noastră viață”.

Există o frumoasă frecvență ce plutește în aer în timpul Lunii Pline, iar aceasta ne amintește că, indiferent care este locul în care ne aflăm astăzi, puterea și dragostea pe care am cultivat-o în trecut, încă există.

Deși este posibil să ne uităm la o viață complet diferită, energia triumfurilor noastre din trecut încă persistă, iar noi putem folosi acea putere, acea dragoste și acea tărie a trecutului nostru pentru a o aplica acestui nou capitol ce ne așteaptă.

Nimic nu este pierdut. Există înțelepciune în aer. Există o energie ce dansează în briza a tot ceea ce a călătorit pe acest pământ înaintea noastră, și a tot ceea ce va călători pe acest pământ după noi.

Ne putem conecta cu acea energie; ne putem conecta cu acea briză și putem simți puterea și înțelepciunea ce ne stă la dispoziție.

Atât de multe lucruri au trecut pe Pământ. Lucruri bune, lucruri rele, lucruri tragice, lucruri eroice; atât de multe vieți și povești au înnobilat suprafața planetei, iar toată acea energie, tot acel combustibil, este purtat de vânt.

Sub influența Lunii Pline din august, ne putem conecta la combustibilul puterii noastre, forței noastre și curajului nostru. Ne putem conecta la combustibilul ce creează râurile și munții, dar și unele dintre cele mai mărețe civilizații din trecut.

Ne putem conecta cu strămoșii noștri, vocile și viziunea lor. Ne putem conecta la forța de viață ce trăiește peste tot în jurul nostru și va continua să trăiască până la sfârșitul timpului.

Există curenți cosmici puternici ce sunt legați de această Lună Plină. Este o perioadă a expansiunii, clarității și a onorării schimbării din interiorul nostru. Este o perioadă în care să luăm decizii clare și în care să ne încredem în instinctele noastre.

De asemenea, este un timp în care să ne amintim că toate triumfurile noastre din trecut există și astăzi sub formă de energie. Ele ne înconjoară și ne sprijină și sunt acolo pentru a fi folosite în timpul acestei Luni Pline.

Conectează-te cu acea energie și recreeaz-o într-un mod nou, mai bun. Conectează-te cu acea energie în timpul acestei Luni Pline din august și folosește-o pentru a renunța la tot ceea ce nu mai este și pentru a primi un nou capitol ce așteaptă răbdător.

 

 

 Sursa: https://foreverconscious.com