Pe 23 aprilie 2024 avem Lună Plină în Scorpion.

Scorpionul este unul dintre cele mai provocatoare semne în care se află Luna. În astrologia tradițională, se spune că Luna se află în detriment în Scorpion și nu își poate exprima plenitudinea energiei sale, creând o dinamică provocatoare.

În timp ce putem simți cu siguranță suișurile și coborâșurile transformatoare ale unei Luni pline în Scorpion și, poate, să ne luptăm cu aceste energii, eu simt că există ceva extra magic atunci când avem Luna plină în Scorpion.

Există ceva în legătură cu energiile transformatoare ale Scorpionului, cuplate cu energiile profund intuitive, feminine ale Lunii pline, care fac din aceasta un moment de putere pentru a păși într-un loc mai conectat.

Lumea exterioară poate părea haotică, emoțiile noastre pot fi și ele împrăștiate, și poate că da, există o anumită luptă, dar dacă mergem mai adânc, dacă călătorim în interior, Luna Plină din Scorpion poate aduce daruri de înțelepciune mai profundă, intuiție sporită și reînnoire.

 

Scorpionul, semnul transformării

Scorpionul este semnul morții și al renașterii și, deși procesul morții poate fi dificil, dureros și provocator, renașterea este întotdeauna frumoasă. La fel cum pasărea Phoenix se ridică din cenușă, această Lună Plină din Scorpion ne oferă oportunitatea de a avea propria renaștere.

Luna Plină în Scorpion este denumită și Luna lui Buddha. În Himalaya, se celebrează nașterea, iluminarea și moartea lui Buddha sub Luna Plină de Scorpion. Se spune, de asemenea, că Luna Plină în Scorpion subțiază vălul dintre dimensiuni, permițând accelerarea propriului nostru proces de iluminare.

De ce nu ați sărbători, sub Luna Plină de Scorpion, propria călătorie de naștere, iluminare și "moarte"? Luați-vă un moment pentru a onora aceste faze din propria viață și sărbătoriți locul în care vă aflați astăzi.

De asemenea, puteți folosi vălul care se subțiază pentru a ajunge la ghizii spirituali, la îngerii voștri păzitori sau la Sinele Superior. S-ar putea să descoperi că înțelepciunea și intuiția îți vin mai natural și mai ușor sub Luna Scorpionului.

 

Sub lumina Lunii Scorpionului avem un sentiment mai profund de conștientizare

Cu intensitatea recentă a Eclipsei de Soare din Berbec de la începutul lunii, pe 8 aprilie, și cu intensitatea continuă a Conjuncției Jupiter Uranus, această Lună Plină ne poate ajuta să începem să digerăm unele dintre schimbările, transformările sau surprizele pe care ultimele săptămâni ni le-au adus în cale.

Am putea începe să vedem cu mai multă claritate ce trebuie să plece și ce trebuie să rămână. De asemenea, este posibil să ne simțim în sfârșit liberi să renunțăm la tot ceea ce nu ne mai servește.

În multe privințe, aceasta poate fi o Lună Plină foarte eliberatoare, care ne poate ghida spre realizări mai profunde și spre o putere mai mare. Deși este ușor să ne lăsăm prinși în provocările și energia șubredă pe care o aduce această Lună Plină, o putem folosi ca motivație pentru a încheia un ciclu și a păși într-o stare mai profundă de bine.

Vibrațiile introspective ale Scorpionului ne pot ajuta, de asemenea, să ne aplecăm asupra a ceea ce ne dorim cu adevărat și asupra modului în care ne putem elibera de tot ceea ce ne reține și ne ține legați. Energia Scorpionului se referă la desprinderea straturilor, iar cu influențele planetare de la Jupiter și Uranus, care ne încurajează să pășim într-o mai mare libertate, aceasta ar putea fi o Lună Plină foarte eliberatoare.

 

Chiar dacă apar haosul, provocările sau emoțiile haotice, vezi dacă poți crea spațiu pentru a te întreba cum poți găsi eliberarea.

 

Cum să folosiți energiile Lunii pline din 2024 în Scorpion

  • Permiteți-vă să vă transformați
  • Renunțați la tot ceea ce trebuie să plece
  • Desprindeți straturile până la un adevăr mai profund
  • Eliberează-te!
  • Călăuziți valurile emoțiilor
  • Ascultă-ți intuiția

  • Sărbătorește-ți propriile cicluri de moarte și renaștere
Sursa