Pe 23 iulie 2021, vom ajunge la apogeul ciclului lunar și vom avea o Lună Plină în Vărsător.

De fapt, aceasta este prim din cele 2 Luni Pline în Vărsător pe care le vom avea în următoarea perioadă, întrucât și în august vom avea Luna Plină tot în Vărsător.

Faptul că avem o succesiune de două Luni Pline în Vărsător, ne arată că aceste Luni vor lucra în armonie, împreună. Este posibil ca orice va apărea în această perioadă, să fie în legătură cu ce va veni pe 22 august.

Faptul că avem două Luni Pline în Vărsător în decursul unui an calendaristic, pune emfază pe acest semn zodiacal. Vărsătorul este un semn de aer, reprezentat de cel e toarnă apă.

Un vas are capacitatea de a colecta apa, iar asta semnifică faptul că, lumea emoțională este în acest vas, iar aceasta este transmutată folosind puterea aerului. Vărsătorul are capacitatea de a turna totul înapoi în lume, aducând o schimbare în conștiință.

Acest act plin de grijă, îi oferă Vărsătorului o calitate de vindecător cu care ne putem conecta în timpul acestei Luni Pline din Iulie. Iar acest lucru este în special susținut având în vedere că îl avem și pe Chariklo, Asteroidul Medicinii spirituale, extrem de activ.

Chariklo reprezintă latura spirituală a călătoriei noastre. Ne permite să ne aventurăm în lumi nevăzute pentru a înțelege scopul înalt și creșterea spirituală ce poate avea loc atunci când ne aflăm într-o criză de vindecare.

Chariklo este acum în semnul Vărsătorului și conjugă Luna Plină, aducând vibrații liniștitoare și vindecătoare. Dacă suntem într-o călătorie de vindecare, Chariklo în Vărsător ne îndeamnă să ne gândim la partea spirituală a vindecării noastre.

Cum putem înțelege lucrurile din ce este mai puțin văzut? Cum putem să transformăm ceea ce vindecăm, pentru a putea folosi apoi ca și combustibil pentru călătoria noastră spirituală?

Chariklo împreună cu energia Lunii Pline în Vărsător te sprijină și să cauți metode de vindecare alternative, în special acelea ce au loc la nivel energetic.

Este posibil ca, lucrul cu cristalele, vindecarea energetică, reiki, medicina vibrațională și terapiile alternative să aducă multe beneficii în perioada Lunii Pline.

Deși Luna Plină din iulie ne oferă sprijin în călătoria noastră de vindecare, există și unele energii transformative intense ce sunt prezente din cauza locației lui Pluto.

Și Pluto este extrem de activ în timpul acestei Luni Pline iar el reprezintă procesul schimbării, al morții și renașterii. Lunile Pline tind să aducă încheiere și desăvârșire așa că, este posibil să simțim mai intens în această perioadă, faza ”morții” lui Pluto.

Ce trebuie să plece? La ce trebuie să renunțăm pentru a ajunge la renașterea ce te așteaptă?

Este posibil să simți nevoia să renunți la ceva din viața ta în perioada Lunii Pline, sau este posibil să începi să auzi șoapte intuitive ce îți spun ce schimbări sunt necesare în viața ta.

Dacă aceste schimbări par intangibile acum, nu te îngrijora căci este posibil ca următoarea Lună Plină în Vărsător să te ajute să vezi lucrurile cu mai multă claritate.

Schimbarea este în aer în perioada Lunii Pline, și este foarte probabil să simțim chemarea pentru a schimba direcția, sau poate pentru a ne metamorfoza și renaște într-o arie din viața noastră ce nu mai funcționează.

Poți fii proactiv cu această energie folosind Luna Plină pentru a te gândi care sunt locurile în care ți-ai dori să vezi schimbare. Nu este nevoie să ai toate răspunsurile, dar dacă îți păstrezi mintea deschisă și rămâi curios la noi posibilități vei aborda corect această energie.

Energia Vărsătorului este revoluționară, ea este cea care face lucrurile diferit. Ne încurajează să ieșim din cutie și să întoarce lucrurile pe dos pentru a găsi o metodă nouă, mai bună.

Îmbrățișează această calitate atunci când vine în viața ta. Vezi cum te poți elibera de orice vechi obiceiuri sau idei rigide, pentru a găsi un nou mod de a vedea și face lucrurile.

Energia Vărsătorului este extrem de centrată și pe libertate, așa că această Lună Plină este posibil să ne inspire să schimbăm și să ne eliberăm de lucrurile ce ne fac să ne simțim blocați sau prinși.

Sub lumina Lunii Pline, întreabă-te cum poți aduce mai multă lumină și ușurință în viața ta? Ce ai nevoie pentru a putea face asta? Vezi ce inspirație va aduce.

Deși este posibil ca Luna Plină din iulie să aducă vântul schimbării, pe măsură ce va trece, ne vom simți mai ușori și mai liberi. Vom simți că avem mai multă îndrumare și sprijin pentru a ridica ceva ce apasă greu pe umerii noștri.

Dacă îți dorești să lucrezi cu energiile, Luna Plină în Vărsător va fii de un sprijin major. Mergi la o sesiune de Reiki, la o baie de sunet, un curs de Yoga sau oriunde altundeva te simți ghidat.

sursa: https://foreverconscious.com/