• Noiembrie este întotdeauna o lună specială, deoarece deține vibrația numărului 11

În numerologie, 11 este un Număr Maestru, asociat cu tărâmuri înalte, divinitate și treziri spirituale. Reprezintă, de asemenea, alinierea completă cu sinele tău adevărat cel mai înalt.

Numărul 11 este, de asemenea, aici pentru a ne aminti că, deși părem a fi indivizi separați, în realitate suntem cu toții conectați și facem parte dintr-un întreg mai mare.

Acest lucru se vede în numărul 1 repetat de două ori și în faptul că, atunci când cifrele sunt adunate, 1+1 ne dă 2.

 

Suntem Unul, dar suntem și unul pentru celălalt.

 

Cu toții, în mod colectiv, suntem Universul care se exprimă prin oameni. Suntem conștiința trezită la viață și, deși fiecare dintre noi are căile sale, suntem cu toții conectați și ne aflăm în această călătorie împreună.

11 este, de asemenea, un număr asociat cu tărâmurile superioare. Chiar și numărul 11 în sine arată ca doi stâlpi sau două portaluri între această lume și următoarea.

Pe tot parcursul lunii noiembrie, ne putem conecta la vibrații mai înalte și putem accesa cu mai multă ușurință tărâmurile divine. Putem face mai multe progrese prin meditație, petrecând timp în natură, scriind un jurnal și concentrându-ne pe recunoștință.

Deși toată luna noiembrie conține coduri numerice speciale, iată câteva dintre cele mai speciale zile:

 

1 noiembrie

Codul numerologic pentru această zi este 111, care, de asemenea, se întâmplă să fie un număr angelic.

111 semnifică faptul că îngerii tăi păzitori și ghizii tăi spirituali sunt alături de tine și îți trimit raze de protecție.

Atunci când vezi 111 în mod regulat, este un semn că primești sprijin divin și că îngerii tăi au grijă de tine. De asemenea, indică evenimente predestinate sau faptul că ceea ce trăiești în prezent face parte din destinul sufletului tău. 

111 ne crește capacitatea de a manifesta și de a aduce în lume ceea ce avem în mintea și inima noastră.

Energiile lui 111 ne ghidează, de asemenea, să ne conectăm și să ne armonizăm mintea, corpul și sufletul.

Oprește-te pentru un moment și simte cum este să fii în corpul tău. Întrebă-te - de ce are nevoie corpul meu? Și stai liniștiți în timp ce așteptați ca răspunsul să apară.

Apoi întreabă-te- de ce are nevoie mintea mea? Și încă o dată, stai nemișcat în timp ce așteptați ca răspunsul să apară.

Și, în final, întreabă-te - de ce are nevoie sufletul meu? Și ascultă ceea ce îți este împărtășit.

Ascultarea este un instrument puternic, așa că în special în această zi, asigurați-vă că vă ascultați atât lumea interioară, cât și cea exterioară - cine știe ce mesaje și intuiții veți primi?

 

11 noiembrie

Faimoasa zi de 11/11! O zi specială pentru atât de mulți! Această zi deține codul numeric 1111, care este un număr de putere în astrologie și, dar este și un număr angelic.

Dacă există ceva ce vrei să manifești sau ai o dorință pe care vrei să ți-o pui, aceasta este ziua în care trebuie să-ți stabilești intențiile!

1111 sporește capacitatea noastră de a crea și de a lăsa o amprentă pe tapiseria întregii noastre vieți. De asemenea, indică faptul că ne aflăm în deplină armonie și aliniere cu întreaga natură.

Din această stare de aliniere, ne este mai ușor să ne simțim împământați și conectați la viața noastră aici, pe Pământ, dar și la magia și înțelepciunea tărâmurilor superioare.

11 noiembrie este, de asemenea, o zi extrem de puternică pentru a vă deschide inima și pentru a vă întări energia câmpului inimii.

Dacă vă simțiți blocați atunci când vine vorba de chestiuni legate de inimă sau dacă vă luptați să vă conectați cu dorința inimii, stabiliți o intenție și cereți-le îngerilor și ghizilor voștri să vă ajute să eliberați orice blocaj care nu mai este necesar.

Pe tot parcursul zilei, încercați să vă mențineți în mod conștient inima deschisă și în vibrația iubirii, a înțelegerii, a iertării și a compasiunii, în special față de voi înșivă!

Dacă există ceva ce dorești să atragi, să manifești sau să creezi, aceasta este, de asemenea, o zi puternică pentru rugăciune, ritualuri, dar și pentru a acționa.

Gândește-te la ceva ce dorești să creezi și să atragi în viața ta și apoi fă trei pași (chiar dacă sunt mici) care să te ajute să transformi în realitate.

 

Ritual 1111

Zile alternative pentru a face acest ritual: 1, 10, 28 și 29 noiembrie.

 

Pentru a spori efectele acestui ritual, începeți prin a face Meditația Cosmică Ghidată pentru luna noiembrie.

 

Pasul 1: Începeți să scrieți în flux liber timp de 11 minute despre toate lucrurile care vă deschid inima și vă aduc bucurie în viața voastră. Acest lucru poate include lucruri care îți aduc bucurie în prezent sau lucruri pe care vrei să le aduci în viața ta în viitor. Atunci când scrii în flux liber, ideea este să continui să scrii fără să ridici pixul de pe pagină, așa că permite-ți să scrii orice pentru a menține pixul în mișcare.

Pasul 2: Treceți prin ceea ce ați scris și evidențiați toate activitățile cheie sau cuvintele sentimentale care ies în evidență pentru dumneavoastră. Aceste cuvinte și/sau activități, vă vor oferi indicii cu privire la locul în care trebuie să vă concentrați energia și timpul.

Pasul 3: Alege 3 dintre cele mai bune cuvinte, sentimente sau activități care rezonează cel mai mult cu tine în acest moment și apoi scrieți-le pe o foaie de hârtie separată. Acum pune-ți mâna deasupra inimii și repetaă pentru fiecare -

"Îmi dau permisiunea de a simți/face (inserați aici sentimentul/activitatea) Îmi dau permisiunea de a aduce mai multă energie în viața mea începând de astăzi."

 

Pasul 4: Acum închideți ochii și vizualizați cum va arăta viața voastră când veți aduce toată această energie frumoasă. Vedeți-vă realizând tot ceea ce vă doriți și simțindu-vă bucuroși și fericiți. Meditați asupra acestui lucru timp de 11 minute.

Pasul 5: Având în minte acea viziune, scrie o intenție clară pentru ceea ce vrei să se manifeste în viața ta. Încearcă să surprinzi succint ce emoții, sentimente și lucruri vrei să aduci în viața ta într-o singură propoziție. Acest lucru te va ajuta să trimiți o dorință clară Universului. Iată câteva exemple.

 

"Intenția mea este de a aduce o energie mai relaxată și mai pașnică în viața mea, astfel încât să mă simt aliniat și conectat cu calea mea cea mai înaltă"

"Intenția mea este de a-mi da permisiunea de a mă juca și de a mă simți din nou tânăr și plin de bucurie."

"Intenția mea este să îmi ascult și să îmi onorez intuiția, astfel încât să pot avansa mai departe în cariera mea și să aduc mai multă abundență."

"Intenția mea este de a-mi deschide inima pentru o nouă iubire și de a împărtăși noi amintiri cu altcineva."

Nu există corect sau greșit când vine vorba de intenția ta, încearcă doar să o formulezi într-un mod pozitiv. Odată ce ai intenția, păstreaz-o undeva unde să o poți vedea în mod regulat sau spune-o cu voce tare de câteva ori.

 

Pasul 6: Puneți-vă mâinile în poziție de rugăciune, mulțumiți Spiritului vostru și încheiați cu afirmația-

 

"Sunt aliniat, sunt Unu, îmi creez viața cea mai înaltă, în care toate dorințele mele sunt îndeplinite. Vă mulțumesc. Vă mulțumesc. Vă mulțumesc."

Sursa:https://foreverconscious.com