9 reprezintă tranziția și sfârșiturile. Reprezintă ultimul stadiu înaintea începerii unui nou ciclu. De asemenea, reprezintă un număr potent al creației.

Nikola Tesla a spus – ”Dacă ai știi cât de magnifice sunt cifrele 3, 6 și 9, ai avea cheia Universului .

În luna septembrie, vom simții mult mai intens greutatea și lecțiile Numărului personal al Anului nostru. Iar asta se întâmplă pentru că septembrie este singura lună în care Numărul Anului nostru este același cu Numărul Lunii noastre.

În esență, asta înseamnă că energia lunii septembrie ne ajută să înfruntăm lecțiile, darurile și provocările pe care suntem predestinați să le întâlnim în acest an, în funcție de Numărul Anului fiecăruia, din numerologie.

Iar asta se întâmplă pentru ca noi să putem începe să finalizăm unele lucruri pentru a ne pregăti pentru ceea ce va aduce anul următor.

Descoperă-ți numărul personal al anului 2021:

1 Adună data și luna nașterii cu numărul 5

2 Simplifică cifrele din număr adunându-le între ele, până rămâne o cifra dintre 1 și 9.

 

Exemplu:

12+29+5

(Luna nașterii + data nașterii + 5)

=46

Simplifică cifrele din număr adunându-le între ele

4+6=10

1+0= 1

1 este Numărul tău al anului 2021

 

Numărul personal al Anului 1

A fost, cu siguranță, un an al schimbărilor și noilor începuturi pentru tine și, cel mai probabil, viața ta a luat-o într-o complet altă direcție. Deși este posibil încă să existe unele lucruri nesigure în viața ta, aceasta este o perioadă în care poți planta semințe. Numărul 1 este un număr al noilor începuturi și, deși această energie este intensă în viața ta, poți începe să te gândești la ce noi începuturi ți-ai dori să atragi în viața ta. În această lună, scrie trei, sau mai multe lucruri pe care îți dorești să le vezi manifestându-se. Ele  pot fii lucruri generale sau specifice, dar setându-ți unele intenții clare este posibil să te simți ghidat într-o direcție și să simți că ai un scop. Orice nou început poate fii dificil, însă este important să continui să mergi înainte, chiar și cu pași mici. Ești bine!

Numărul personal al Anului 2

Pentru tine acesta a fost un an al dualității. Este posibil să fi fost confuz cu privire la ceea ce-ți dorești sau, poate că ai fost în căutarea unui partener, fie de viață fie de afaceri. Este posibil să fi fost extrem de dificil să întâlnești persoane în viața reală, însă încearcă să vezi dacă poți găsi o metodă să te adaptezi și să fi creativ atunci când încerci să te conectezi cu ceilalți. O altă mișcare puternică pentru tine luna aceasta, ar fi conexiunea cu Universul și cu lumea din jurul tău. Poți crea suficientă liniște și conștientizare pentru a te simți Unul cu tot ce este în jur? Te poate ajuta dacă îți împământenești energia în natură. Dacă te-ai simțit tras în toate direcțiile în acest an, în special în probleme ce țin de dragoste și relații, acum poate fi momentul perfect pentru a încetini și pentru a merge înăuntru pentru a vedea ce îți dorești cu adevărat.

Numărul personal al Anului 3

Simți chemarea pentru a învăța cu adevărat cum să te exprimi și pentru a-ți comunica gândurile și ideile cât mai clar. Dacă ai ceva pe suflet, sau simți că emoțiile te sufocă, acum este momentul  perfect în care să începi lucru pentru a le elibera. De asemenea, poți încerca și o meditație care te ajută să eliberezi energie din chakra gâtului. Energiile lunii septembrie te vor ajuta să eliberezi anumite lucruri, pentru a clarifica orice emoții vechi ce nu îți mai sunt de folos. De asemenea, aceasta este și o lună extrem de creativă iar tu poți folosi această energie pentru a gândi diferit și pentru a-ți vedea viața dintr-o nouă perspectivă. Uită-te la ariile dificile din viața ta și încearcă să vezi cum poți folosi această energie creativă pentru a vedea lucrurile într-un nou mod.

Numărul personal al Anului 4

Acesta este un an în care să strângi mai bine nodurile, în special în probleme ce țin de casă și familie. Septembrie poate fi luna perfectă în care să vindeci răni vechi din familie, sau să creezi limite sănătoase, dacă simți că cineva profită de tine. Acum este momentul să te uiți la orice emoții ce te extenuează, în special dacă sunt conectate cu familia ta, o situație pe care o trăiești sau un lucru din copilărie. O altă mișcare puternică este să înveți să te conectezi cu copilul tău interior. De asemenea, asta este o perioadă grozavă în care să îți organizezi casa și mediul înconjurător, pentru a crea un spațiu în armonie cu ceea ce îți dorești să creezi în viața ta. Chiar și un pic de ordine poate face minuni pentru energia casei tale.

Numărul personal al Anului 5

Este posibil ca multe dintre credințele și atitudinile tale să se fi schimbat în acest an sau, poate ești încă în procesul în care vrei să descoperi ce să faci mai departe. Septembrie este o lună extrem de creativă pentru tine, și reprezintă momentul perfect în care să gândești diferit și să faci lucrurile puțin altfel. De fapt, uneori dacă îți schimb rutine și găsești noi moduri în care să faci lucrurile, te poate inspira să înveți lucruri noi și să vezi lucrurile într-o nouă lumină. Percepția ta este intensificată în această lună, așa că, păstrează-ți mintea deschisă și vezi ce vine spre tine. Meditația, scrierea în jurnal, chiar și activitățile creative pot fii benefice în această lună, și te pot ajuta să canalizezi orice energie în exces sau stagnantă. De asemenea, este posibil ca septembrie să aducă o nouă dragoste în viața ta așa că, dacă încă aștepți ca o persoană să intre în viața ta, este posibil ca acum să se întâmple.

Numărul personal al Anului 6

Acesta a fost un an al odihnei și refacerii pentru tine. Dacă au apărut probleme legate de bunăstarea ta, este probabil un semn că ar fi cazul să încetinești și să-ți reevaluezi intențiile înainte să mergi mai departe. Deși schimbarea este în aer, pentru tine este o perioadă în care să reflectezi și să te bucuri de ceea ce ai acum în viața ta. Dacă ai avut parte de schimbări anul acesta, nu te grăbi să îți fi dat încă seama de toate. În schimb, încearcă să te relaxezi, iar lucrurile se vor clarifica în timp. De asemenea, septembrie este luna perfectă în care să faci lucruri pentru mintea, trupul și spiritul tău, precum vindecare energetică, meditație sau yoga.

Numărul personal al Anului 7

Acesta a fost un an agitat pentru tine, cel mai probabil ai fost foarte ocupat! Dacă îți dorești să progresezi în carieră sau într-un proiect personal, septembrie este luna perfectă în care să îți pui planurile în aplicare. Numai să nu uiți să îți faci timp și pentru a merge în interior pentru a-ți satisface și nevoile interioare. De asemenea, este posibil să fi trăit un fel de trezire spirituală în acest an , iar energia luni septembrie este posibil să o intensifice. poate te simți mai sensibil sau poate ai chiar vise lucide sau primești mesaje intuitive. Sub influența acestei energii încearcă să ieși din minte și să mergi spre inimă – nu ști niciodată ce noi înțelepciuni te așteaptă acolo.

Numărul personal al Anului 8

Acesta a fost un an plin de transformări, pentru tine, și este foarte probabil să fi înțeles mai bine cât ești de puternic și capabil. Este posibil să fi descoperit noi talente sau să fi primit noi informații despre drumul pe care vrei să îl parcurgi. Septembrie este o lună minunată pentru a învăța lucruri noi și pentru a continua să-ți conștientizezi cât mai profund puterea. Dacă există un lucru care te frământă, aceasta este perioada perfectă în care să vorbești și să spui celorlalți ceea ce ai pe suflet. Împreună cu puterea vine și responsabilitatea așa că, este posibil să descoperi că este necesar să creezi unele limitări sau să îți asumi viața într-un mod complet nou. Septembrie este, de asemenea, o lună minunată în care să îți pui finanțele în ordine.

Numărul personal al Anului 9

Acest an a fost ca un carusel pentru tine, pe de-o parte te simți chemat să primești ceea ce e nou, iar pe de altă parte ești chemat să cureți ceea ce e vechi! Este foarte posibil ca această dualitate să fi fost uneori extrem de derutantă și, este posibil ca nici măcar tu să nu fi sigur de ceea ce vine și ceea ce pleacă! Atunci când pare că viața te trage în toate direcțiile, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să îți găsești liniștea și să ai încredere că vei fi condus în direcția potrivită. În această lună  încearcă să renunți la control, stres sau griji cu privire la viitor, și lasă-te complet în momentul prezent. Păstrează-ți  concentrarea pe ceea ce se întâmplă aici și acum și încearcă să faci pași mici înainte. Lucrurile se vor clarifica cu timpul, până atunci, stai calm și bucură-te de călătorie.

Sursa: https://foreverconscious.com/