Ce este Portalul Leului 88?

Portalul Leului 88 este deschiderea unei porți galactice care aduce energie de înaltă frecvență în ființele noastre, permițându-ne să ne renaștem energia noastră spirituală și a energia spirituală a Mamei Pământ. Această energie de înaltă frecvență poate fi folosită pentru a ne deschide centrele energetice, pentru a inspira idei noi, pentru a ne eleva nivelul de conștiință și pentru a ne spori capacitatea de a primi mesaje de la Univers.

 

Cum se activează portalul?

Portalul Leului este activat de răsăritul stelei Sirius, acesta are loc de la sfârșitul lunii iulie până la mijlocul lunii august, însă numerologia 8/8 și faptul că Soarele ajunge acum la jumătate sau la 15 grade în zodia Leului (vârful energiei Leului), a făcut ca 8 august să fie ziua în care sărbătorim portalul.

 

Sirius este considerat Soarele nostru spiritual, așa că răsăritul și revenirea lui Sirius era văzută de astrologii din antichitate ca fiind renașterea energiei noastre spirituale și a energiei spirituale a planetei. Răsăritul lui Sirius corespundea, de asemenea, cu sezonul ploilor și cu inundațiile Nilului, susținând și mai mult această idee de renaștere prin intermediul ploii hrănitoare. Unele culturi au folosit, de asemenea, răsăritul lui Sirius pentru a sărbători începutul noului an.

 

Spune-mi mai multe despre Sirius...

Sirius este una dintre cele mai strălucitoare stele de pe cer și este cunoscută ca fiind Soarele nostru spiritual. În timp ce Soarele nostru pământesc luminează lumea noastră fizică, care este o iluzie, Soarele nostru spiritual luminează adevăratul nostru suflet atemporal. Cei din antichitate erau foarte apropiați de steaua Sirius, deoarece credeau că este poarta către cer și că este casa ființelor cu vibrații înalte. Ei credeau că energia lui Sirius poartă o înțelepciune foarte avansată pe care o puteam accesa și utiliza ori de câte ori Sirius era o prezență puternică pe cer.

 

În timp ce Soarele nostru este cel ce radiază viață corpurilor noastre fizice, Sirius este cel ce a radiază viață corpurilor noastre spirituale. Acesta este motivul pentru care deschiderea Portalului Leului poate aduce treziri și ne poate ridica conștiința la noi înălțimi.

 

În astrologia modernă, Sirius este asociat cu libertatea și tehnologia avansată.

 

Ce semnificație are 8/8?

88 în numerologie reprezintă infinitul și activarea ADN-ului, iar asta ne ajută să să luăm această energie de la Sirius și să o infuzăm chiar în miezul ființei noastre. De asemenea, ne putem debloca și actualiza memoria la nivel celular, iar asta ne permite să aducem mai multă vindecare, pace și iubire în ființa noastră.

 

Gândiți-vă la "Mesajele ascunse în apă" ale Dr. Emoto, care a surprins forma cristalelor de apă în funcție de vibrația mediului înconjurător. Corpul nostru este format în cea mai mare parte din apă, iar milioane de astfel de cristale de apă trăiesc în noi. Putem folosi această energie a Portalului Leului pentru a ne asigura că, cristalele noastre vibrează armonios și că au structura completă. Numărul 8 reprezintă, de asemenea, infinitul - sufletul infinit din noi și călătoria infinită pe care o facem.

 

De ce se numește Poarta "Leului"?

Răsăritul lui Sirius, pe care astrologii din antichitate îl celebrau ca fiind renașterea Spiritului, se întâmplă să aibă loc chiar în mijlocul sezonului Leului, care este guvernat de Leu. Pe 8 august, Soarele se află la puțin peste 15 grade în Leu, adică la jumătatea zodiacului. Atingerea acestei jumătăți de drum semnifică, de asemenea, punctul astrologic intermediar dintre Solstițiul din iunie și Echinocțiul din septembrie. Se spune că atingerea acestei jumătăți de drum duce la subțierea vălului dintre tărâmul spiritului și "lumea 3D".

 

Este Portalul Leului 88 portalul pentru magie neagră?

Toate protalele stelare, porțile galactice sau evenimentele cosmice pot fi folosite pentru magie neagră, dacă aceasta este intenția. Energia Portalului Leului 88 este puternică, dar este acolo pentru ca noi să o folosim pentru a sărbători renașterea și întoarcerea energiei spiritului nostru. Poți folosi Portalul Leului pentru a chema înapoi toate bucățile din spiritul tău care simți că au fost pierdute sau ascunse de-a lungul drumului. Puteți folosi Portalul Leului pentru a vă renaște energia și pentru a vă simți bine în corpul vostru. Modul în care folosiți această energie depinde de dumneavoastră, așa că folosiți-vă intuiția atunci când lucrați cu energia și încercați să nu alimentați niciun gând negativ.

 

 

Iată câteva lucruri pe care ne putem stabili intenția de a le experimenta sub Portalul Leului 88:

Vindecări ale inimii: portalul Leului activează chakra inimii. Rănile vechi sau chiar actuale ale inimii pot acum să înceapă vindecarea. Ne putem simți în sfârșit liberi de orice durere sau tristețe care ne-a împovărat inima. Pentru mai multe îndrumări în acest sens, citiți Cum să deschideți și să eliminați blocajele din chakra inimii.

Trezirea celui de-al treilea ochi: portalul Leului activează, de asemenea, chakra celui de-al treilea ochi. Este posibil să ne simțim mai intuitivi sau să învățăm ceva nou despre modul în care intuiția noastră ne vorbește. Este probabil ca intuiția noastră să fie puternică și, dacă acesta este un lucru cu care vrem să lucrăm mai mult, portalul Leului este un moment excelent pentru a începe. Pentru mai multe informații, citiți cum să vă deschideți și să vă activați chakra celui de-al treilea ochi

Deschiderea chakrelor superioare: Deși avem doar șapte chakre sau centre energetice principale în corpul nostru, avem, de asemenea, sute de chakre mai mici, mai sensibile, care pot fi activate și trezite în timpul Portalului Leului. Acest lucru ne ajută să accesăm o nouă înțelepciune și cunoștințe spirituale superioare.

 Mesaje intuitive: cu energia de vibrație înaltă de la Sirus care radiază în direcția noastră, avem mai multe șanse să primim descărcări intuitive. Acestea pot veni prin intermediul viselor noastre, al viziunilor, al ghizilor spirituali și al îngerilor, sau prin simpla cercetare a unor lucruri în timp ce ne aflăm într-o stare de relaxare. Meditația și scrierea intuitivă sunt modalități excelente de a ne deschide spre această energie și de a primi îndrumare.

Vizite: Ce din antichitate credeau că Sirius găzduia cerul, îngerii și ființe din alte lumi. Sub energia Portalului Leului, este mai probabil să primim mesaje, vise, semne și vizite de la cei dragi care au trecut în neființă și de la ghizii noștri spirituali și îngerii noștri păzitori. Întâlnirea cu ființe extraterestre poate fi, de asemenea, mai probabilă.

Libertate: una dintre cele mai puternice vibrații de pe Sirius este această energie a libertății. Ideea este că Soarele nostru terestru luminează această lume fizică, care este o iluzie. Dar Sirius ne luminează sufletul și corpurile spirituale, care reprezintă adevărul. Înțelegând acest lucru, dobândim un sentiment de libertate.

Pace: Sirius are și el vibrații foarte pașnice, așa că petrecerea timpului în natură și meditația este o modalitate excelentă de a vă conecta la această energie pașnică și de a o folosi pentru a vă vindeca și restaura mintea, corpul și sufletul.

Tehnologie: Sirius este, de asemenea, asociat cu tehnologia foarte avansată. Dacă aveți o nouă inovație tehnologică sau dacă doriți să începeți un site web, un blog, o aplicație sau orice altceva legat de tehnologie, aceasta ar fi o energie grozavă pe care să o folosiți în avantajul vostru.

Creativitate: Portalul Leului este, de asemenea, o perioadă extrem de creativă și aduce ocazia perfectă pentru a începe un nou proiect creativ sau pentru a acționa în această direcție.

Energia Portalului Leului ne poate conecta cu cerul cosmic, cu frecvențele galactice, cu ființele dimensionale superioare și cu propria noastră intuiție.

 

De asemenea, poate activa vindecarea inimii, expansiunea înțelepciunii spirituale și ne poate ajuta să ne trezim la adevăratul nostru potențial.

 

Pe 88 stabiliți-vă o intenție cu privire la modul în care doriți să folosiți această energie și apoi creați un ritual sau o practică care să vă permită să o valorificați și să lucrați cu ea.

Sursa: https://foreverconscious.com