Pe 8 august vom începe un nou ciclu lunar în prezența Portalului Leului, iar asta va aduce energii magice și vibrații înalte ce ne vor permite să ne conectăm cu energia leului nostru interior.

Portalul Leului este activat o dată cu ascensiunea stelei Sirius, ce coincide cu această perioadă a anului. Sirius este considerat Soarele nostru Spiritual, iar după ce a dispărut de pe cerul nopții, acum este gata să se reîntoarcă.

Multe civilizații antice urmăreau înălțarea lui Sirius, crezând că aduce o perioadă prosperă, plină de abundență, creștere spirituală, renaștere și schimbare a stadiului de conștiință.

Deși momentul exact în care Sirius apare din nou pe cer, diferă în funcție de latitudinea la care ești pe glob, 8 august a devenit o dată specială în care onorăm deschiderea portalului, iar asta din cauza numerologiei 88.

Codul numeric 88 reprezintă infinitul, inteligența spirituală și activarea ADN-ului. Se crede că, în această zi putem aduce frecvențele înalte ale lui Sirius, direct în ființa noastră.

Poți privi energia lui Sirius ca pe o cheie ce ne ajută să descuiem o conștientizare mai profundă, destinul nostru, noi pagini din contractul sufletului nostru, și coduri de lumină pe care să le explorăm și cu care să lucrăm aici, pe Pământ.

Deși portalul Leului se deschide în fiecare an, în 2021 va fi și mai special întrucât se întâmplă să coincidă cu Luna Nouă în Leu. Luna Nouă poate amplifica energiile portalului, intensificând la maxim efectul său și abilitatea de a se manifesta.

Perioadele în care este Lună Nouă sunt mereu potrivite pentru setarea intențiilor, iar acum timpul va fi cu atât mai propice întrucât avem și Luna Nouă în Leu, o dată cu Portalul Leului.

Gândește-te la ceea ce îți dorești să creezi în viața ta, permite-i acestei creații să vină direct din inimă, apoi adu-o în lume pentru a putea fi manifestată în realitate.

Luna Nouă în Portalul Leului aduce o perioadă magică pentru setarea intențiilor, dar aduce și momentul perfect în care să te conectezi cu sinele tău superior.

În multe feluri, conexiunea cu sinele tău superior poate fi mult mai puternică decât setarea intențiilor.

Conectarea conștientă cu sinele tău superior te ajută să atingi un nou loc al libertății și puterii. În loc să îți dorești, să tânjești unele lucruri sau să îi spui Universului lista ta cu dorințe, vei fi mai deschis și vei accepta orice îți iese în cale, într-o stare de încredere completă că totul se desfășoară pentru binele tău cel mai înalt.

Sinele tău Superior – Divinul din interiorul și din jurul tău, știe mereu ce e mai bine pentru tine și pentru călătoria sufletului tău.

Dacă lucrezi din această stare vei putea să lucrezi în armonie cu Universul și călătoria sufletului tău. Dacă lucrezi din acest loc, vei avea tendința să realizezi că ceea ce manifestezi este întotdeauna aliniat automat exact cu nevoile tale.

Luna Nouă în Leu aduce o perioadă încărcată cu energie creativă, perfectă pentru a te conecta cu frecvențele înalte de energie, însă și planeta Uranus este extrem de activă în această perioadă.

Uranus este planeta trezirii și schimbării. Poate zdruncina lucrurile, iar noi astfel suntem forțați să le vedem într-o nouă lumină.

Având în vedere că Uranus este extrem de activ în perioada Lunii Noi, este posibil ca noi să primim unele informații ce schimbă ceva ce știam, sau este posibil să fim nesiguri de ceva de care eram foarte siguri până acum.

Lui Uranus îi place să aducă elementul surpriză, așa că nu este mereu posibil să prezicem ceea ce va urma. Singurul lucru de care să ții cont este că, Uranus zdruncină lucrurile pentru a ne trezi.

Zdruncinându-ne realitate ne poate face să vedem lucrurile într-o nouă lumină, să vedem totul dintr-o perspectivă diferită și să creștem.

Nesiguranța face parte din viață și, deși este inconfortabilă, poate fi un învățător iscusit ce ne arată cum să ne detașăm, să fim în momentul prezent și să ne deschid la adevăratul nostru potențial. Așa cum se spune -  când nimic nu e sigur, totul este posibil.

Fiind planeta trezirii, Uranus este conectată și cu deschiderea celui de-al trei-le ochi și elevarea conștiinței.

Iar acest dar pe care ni-l aduce Uranus poate fi mai ușor vizibil în perioada Lunii Noi, datorită Portalului Leului și a altor energii cu frecvențe înalte ce apar în această perioadă.

Dacă lucrurile par nesigur în viața ta, folosește această energie pentru a schimba modul în care alegi să vezi lucrurile. Cum poți vedea nesiguranța ca pe un câmp deschis posibilităților?

De asemenea, poți folosi forța de trezire a lui Uranus pentru a medita, pentru a te conecta la intuiția ta și pentru a lucra la ascultarea intuiției tale.

Această energie poate face și voalul dintre dimensiuni extrem de subțire, iar îngerii și ghizii spirituali ne vor putea contacta mai ușor.

Luna Nouă din 8 august este cu siguranță una extrem de specială, din atât de multe motive. Întrucât activează energia Leului din noi, reprezintă și momentul perfect pentru a ne găsi încrederea interioară, pentru a ne depăși limitele și pentru a simți potențialul infinit al ființei noastre.

Această Lună Nouă în Leu nu ne îndeamnă să ne jucăm cu lucruri mărunte sau să ne retragem acolo unde e confortabil. Ne îndeamnă, în schimb, să ne purtăm cu mândrie adevărul și puterea autentică. Ne îndeamnă să fim mândri ce ceea ce suntem și locul din care venim, dar și să avem încredere în călătoria noastră și în ceea ce ne așteaptă.

Energia Leului este centrată pe inimă și conduce cu inima. Așa că, ieși din ego și lucrează cu această frumoasă energie din inimă.

Sursa: https://foreverconscious.com/