2020 este un an bisextil, ceea ce înseamnă că Februarie are o zi în plus de care să ne bucurăm. Ziua specială de 29 februarie, ne oferă codul numerologic 8, un număr ce reprezintă echilibrul, abundența și potențialul infinit al sufletului.

Acesta este un rezumat perfect al lucrurilor pe care le va aduce luna februarie. Este o lună mult mai blândă decât Ianuarie, și ne va ajuta să pătrundem cu ușurință în noua vibrație pe care ne-o pregătește 2020.

Primul eveniment important are loc pe 8 februarie când va fii Lună Plină în Leu.

Comparativ cu potenta Eclipsă de Lună Plină pe care am avut-o în ianuarie, această Lună Plină va fi floare la ureche!

Poartă vibrații fortifiante ce ne vor ghida pentru a ne simții încrezători și conectați cu locul în care ne aflăm în călătoria noastră. De asemenea, poartă o energie abundentă ce va aduce apogeul tuturor lucrurilor la care am lucrat încă din August 2019.

Puterea acestei Luni Pline ne va ghida și să aducem încheiere problemelor trecute ce ne-au ținut în urmă sau ce nu ne dau pace.

Luna Plină din februarie ne va oferi o nouă putere și înțelepciune ce ne va ajuta și sprijini pe tot parcursul lunii.

Pe 16 Februarie, Marte, planeta motivației, va intra în Capricorn, adăugându-se la lista planetelor pe care le avem în semne de Pământ.

Deși Marte în Capricorn este în general un loc foarte ambițios, cantitatea pură de energie de pământ este posibil să ne facă să ne simțim ca și cum ne târâm un pic picioarele. Este posibil să ne simțim grei sau să ne chinuim să găsim motivația pentru a merge mai departe.

Toată această energie în plus pe care trebuie să o cără, ne amintește să ne oprim, să luăm o pauză, și să reflectăm un pic înainte de a merge mai departe. De fapt, dacă îți lipsește motivația pe parcursul lunii, oferă-ți permisiunea să iei pauză pentru un moment, căci este posibil ca atunci să apară chiar inspirația de care ai nevoie.

Marte ne va sprijini cele mai înalte ambiții cât timp este în Capricorn, așa că există și aici o energie puternică ce poate fi folosită, dar este posibil să fim nevoiți să fim un pic răbdători și tactici atunci când o vom folosi. Iar cest lucru va fi deosebit de adevărat câtva zile mai târziu când vom avea primul Mercur retrograd din acest an!

Mercur va fii retrograd între 18 februarie – 10 martie, în semul de apă al Peștilor și cel de aer al Vărsătorului.

Când Mercur intră în retrograd suntem cu adevărat încurajați să încetinim și să ne bazăm pe simțurile noastre subtile. Intuiția noastră, sentimentul pe care îl avem în stomac și cel de-al șaselea simț, căci ele sunt în prim plan în perioada în care Mercur va fii retrograd, în special atunci când acesta trece prin semnul de apă al Peștilor.

După Mercur ce intră în retrograd, vom avea Soarele ce intră în semnul Peștilor, cea de-a 12-a și ultima zodie.

Soarele intră în Pești pe 18-19, aducând o perioadă de culminație și completare.

Am ajuns la capătul unui ciclu, am trecut prin toate fazele Soarelui, iar acum este momentul să celebrăm, să încheiem și să culegem tot ce am semănat.

Sezonul Peștilor este și o perioadă extrem de spirituală. Este o perioadă în care putem reflecta asupra lecțiilor și darurilor din ultimele 12 luni, înainte ca un nou ciclu să înceapă.

Pentru a ne ajuta cu reflectarea și munca spirituală, Neptun, planeta spiritualității, va forma un sextil cu Jupiter, planeta abundenței, pe 20 februarie.

Deși acest lucru se va întâmpla pe 20 februarie, este posibil să simțim energia cum crește pe tot parcursul lunii.

Configurația lui Neptun și Jupiter ce se aliniază în sextil este specială în 2020, întrucât se va întâmpla de 3 ori. Acest lucru se întâmplă rar, și indică un mesaj clar și puternic al Universului.

Acesta este un aliniament pașnic, susținător și vindecător, ce va acționa asemenea unei mâini de ajutor în timp ce ne croim drum prin energiile potente din 2020.

Vine pentru a ne alina, vindeca și îndruma în timp ce ne creștem vibrația și conștiința la un nou nivel.

Aceasta este o energie frumoasă  de care ne putem bucura întreaga lună, și din nou în lunile iulie-august și octombrie.

Vibrațiile liniștitoare continuă cu Luna Nouă în Pești din 23 februarie, aducând o Lună Nouă blândă, armonioasă și sensibilă.

Este o Lună Nouă frumoasă, ce ne va pregăti pentru importantul nou început ca va veni în martie, o dată cu începutul anului astrologic.

Per total, februarie este o lună plăcută ce va aduce ușurare unora dintre cele mai dure energii pe care le-am simțit.

Cu mercur retrograd, este posibil să fim nevoiți să luăm o pauză și să încetinim în lumea din exterior, dar asta nu face decât să lase ușa larg deschisă pentru a ne conecta cu lumea noastră interioară.

 

Sursa: https://foreverconscious.com