O nouă decadă este aici!

2020 poartă unele dintre aspectele de viață cele mai transfomative și schimbătoare pe care le-am văzut într-o lungă perioadă! Frecvența Universului crește iar noi toți am ales să fim aici pentru a ajuta Planeta să evolueze într-o direcție nouă și pozitivă.

Multe dintre cele ce se vor petrece în 2020 vor modela decada ce urmează, în special la nivel global, iar noi toți contribuim la schimbarea ce încet se arată.

Conjuncția lui Saturn și Pluto (și Jupiter)

Cel mai important aliniament din 2020 aste cel al lui Saturn și Pluto, ce reprezintă fără îndoială o importantă vindecare astrologică!

Saturn și Pluto se întâlnesc o dată la aproximativ 35-38 de ani (ultima întâlnire fiind în 1983),  însă nici unul dintre noi nu a mai trăit această întâlnire în Capricorn și nici unul dintre noi nu o va mai face.

Va exista o energie rară, enormă, ce va fi un jucător cheie pe tot parcursul anului, dar și în întreaga decadă.

Deși Saturn și Pluto se vor alinia, sau vor fi în conjuncție, doar pe 12 ianuarie 2020, ele vor dansa pe cerul cosmic creând aliniamente speciale pe tot parcursul anului, împreună cu Jupiter!

Deși această energie are multe aspecte, poate fi descrisă simplu ca un aliniament ce aduce distrugere și nevoia de a reconstrui pentru a crea o lume nouă.

Cel mai probabil vom vedea această ”distrugere și reconstruire ” în arii ale Capricornului, precum guverne, afaceri globale, economie și bănci.

Energia acestui aliniament poate aduce, de asemenea, conflicte de putere și schimbarea puterii sau modul în care percepem puterea ca și societate.

Și prezența lui Jupiter poate ajuta la crearea începutului unei noi paradigme în care schimbăm ceea ce prețuim ca societate.

Cum am mai spus, aceasta este o energie importantă și transfomativă, ce va fi interesant de privit cum va interveni pe parcursul anului și chiar în următoarea decadă.

Deși aceasta este o energie pe care o simțim cel mai mult la nivel global sau colectiv, este posibil să vedem oglindiri și în viețile noastre, simțind nevoia de a reconstrui arii ce nu mai sunt aliniate cu locul în care ne dorim să avem puterea.

Saturn, Pluto și Jupiter vor rămâne în Capricorn aproape pe tot parcursul anului. Această puternică energie a lui Capricorn ne va încuraja pe toți să rămânem cu picioarele pe pământ și să ne concentrăm pe crearea și construirea unui lucru tangibil.

Saturn intră în Vărsător

Deși Saturn va fi în Capricorn aproape tot anul, își va scufunda scurt picioarele și în Vărsător.

Aceasta este încă o schimbare importantă pe care o vom simți întrucât Saturn a fost în Capricorn în ultimii 2 ani și jumătate. Avându-l pe Saturn intrând într-un nou semn, va aduce pentru noi toți energii proaspete și un nou set de lecții.

În timp ce Saturn se pregătește să facă această tranziție, vom fi ghidați să aducem încheiere lecțiilor karmice cu care am lucrat în ultimii 2 ani și jumătate.

Vestea bună este că, atunci când Saturn va părăsi un semn zodiacal pentru un altul, va avea tendința să lase un dar în urmă, asemeni unui cadou pentru toată munca grea!

Saturn intră scurt în Vărsător pe 21 martie 2020, dar pleacă din nou câteva luni mai târziu. Pe 17 decembrie 2020 va reveni în Vărsător unde va sta următorii 2 ani și jumătate.

Interesant de notat este că, și Jupiter va intra în Vărsător câteva zile mai târziu, pe 19 decembrie 2020, dar Saturn și Jupiter în Vărsător aduc o temă pe care o vom explora mai mult în 2021.

Nodurile Lunare își schimbă semnele și vom avea șase Eclipse

În 2020 începem și terminăm anul cu eclipse și avem eclipse și în mijlocul anului în lunile Iunie și Iulie.

Nodurile Lunare, acele puncte matematice care dictează ciclurile Eclipselor, își vor schimba și ele semnul în 2020.

Ele au lucrat pe axa Racului și Capricornului încă din 2018, însă în mai 2020 se vor muta în Gemeni și Săgetător. Ceea ce înseamnă că vom vedea Eclipsele cum ies din Capricorn și Rac și intră în Gemeni și Săgetător, indicând începutul unui nou ciclu de Eclipse.

În general avem patru eclipse într-un an, două de Soare și două de Lună, însă este interesant faptul că, în 2020 vom avea șase Eclipse! Asta nu se va mai întâmpla până în 2029.

Totuși, ceea ce este mai interesant este că, patru dintre aceste Eclipse sunt de Lună!

Poate fi interesant să avem patru Eclipse de Lună, căci ele pot fi mai discordante decât cele de Soare. Acestea accentuează mesajul Universului ce ne anunță că mari schimbări sunt pe drum.

Eclipsele deschid portaluri spre noi căi, însă Eclipsele de Lună semnifică în general nevoia să ne eliberăm de un anumit lucru pentru a putea accesa acea cale. Este posibil să fie multe de eliberat în 2020, iar acesta este un lucru pe care îl vom simții cu toții indiferent de semnul nostru zodiacal.

Retrogradări

Un alt eveniment important din 2020 este numărul mare de retrogradări pe care îl vom aveam!

Mercur retrograd ca de obicei, asemenea tuturor planetelor îndepărtate (Jupiter, Saturn, Neptun, Uranus și Pluto), însă în acest an le vom avea și pe Venus și Marte în retrograd, lucru ce se întâmplă doar o dată la aproximativ 2 ani.

Având ambele planete în retrograd în același an, va încetini energia și va face totul să pară mai lent. Însă, având în vedere toate aliniamentele intense din acest an, acesta poate fi un lucru extrem de benefic!

Având aceste importante retrogradări, vom avea ocazia să ne tragem suflul pentru a integra în viața noastră,  schimbările și modificările ce au loc.

Venus va fi retrograd între 12 mai - 24 iunie iar Marte între 9 septembrie – 13 noiembrie.

Numerologie

Deși aici sunt previziunile astrologice, și numerologia este interesant de punctat!

2020 este un număr de 4 în numerologie, un număr ce reprezintă revenirea la sine. Este posibil să simțim această energie cum curge pe tot parcursul anului.

De fapt, chiar ne putem întreba – ce înseamnă să mă simt acasă în interiorul meu? În corpul meu? În viața mea?

Acestea sunt unele întrebări pe care le vom explora.

Dacă ne uităm la tiparul repetitiv al numărului 2020, și acesta induce ideea de dualitate și lucru în echipă, simbolizat de numărul 2 dar și ideea acestui potențial infinit, simbolizat de numărul 0.

Potențialul infinit din lucrul în echipă este o altă temă a anului 2020, așa că păstrează asta în minte pentru a vedea cum rezonează cu tine în timp ce înaintezi în an.

Sumar

2020 este un important an al schimbărilor, însă aceste schimbări poartă potențialul pentru ca noi să țintim cât mai sus, să visăm cât mai măreț și să schimbăm direcția lumii spre un nou nivel.

Suntem ghidați să trecem la o conștiință superioară și să găsim o nouă definiție a succesului și fericirii, nu doar la nivel individual, dar și la nivel global.

2020 este anul perfect în care să îți pui în acțiune planurile și să iei responsabilitatea pentru viața pe care îți dorești s-o trăiești. Este un an în care să-ți clădești visele, să creezi noi fundații și să te concentrezi pe comunitate și conexiune.

Toate energiile planetelor par să vibreze la un nivel superior, așa că hai să ne aliniem vibrația cu a lor. Hai să ne trăim viața la un nivel superior.

Hai că continuăm să creștem, căci cu toții suntem co-creatori în această dimensiune; cu toții avem o pensulă în mână și cu toții suntem la fel de importanți și la fel de speciali pentru imaginea de ansamblu.

Hai să continuăm să creăm, să creștem, să pictăm lumea în noile culori pe care le-am strâns în drumul nostru.

Sursa: https://foreverconscious.com