Pe 30 aprilie 2022, Luna va eclipsa Soarele, oferindu-ne prima eclipsă solară din anul acesta.

Eclipsele de Soare cad întotdeauna când e Lună Nouă și, deși aceasta este doar o Eclipsă Parțială de Soare, este totuși extrem puternică și are forța a o sută de Luni Noi!

Lunile Noi aduc  întotdeauna noi începuturi, așa că această Eclipsă este posibil să deschidă uși, și să traseze căi noi pe cerul cosmic.

Cuvântul cheie pentru această Eclipsă de Soare din aprilie este oportunitatea, așa că, dacă există ceva ce îți dorești, aceasta este invitația ta cosmică de a te conecta cu dorința inimii tale și de a vedea ce vine spre ea.

În timp ce Lunile Noi sunt, de obicei, momente potente pentru manifestare, sub o Eclipsă Solară este de fapt mai bine să te lași dus de val și să ai încredere în ceea ce Universul îți aduce în cale.

Eclipsele activează contractul nostru sufletesc și tind să aducă evenimente predestinate care ne ajută să ajungem la următorul capitol al evoluției noastre spirituale.

Eclipsele ne pot lua întotdeauna prin surprindere, dar merită să ne amintim că ele ne pun întotdeauna acolo unde trebuie să fim, chiar dacă la început nu ni se pare că este așa! De fapt, Eclipsele pot accelera linia noastră temporală, aducând în față lucruri care erau în cele din urmă inevitabile. Lucrurile se pot întâmpla rapid sub o Eclipsă!

Acest lucru este și mai adevărat pentru Eclipsa de Soare de Lună Nouă din Taur, deoarece planeta Uranus este foarte activă. Uranus este cunoscut pentru faptul că aduce surprize și evenimente care pare că au venit din senin. Energia sa promite un fel de schimbare radicală de la o stare la alta.

Uranus poate fi uneori un pic șocant în modul în care funcționează, dar în cele din urmă scopul său este de a aduce mai multă libertate în viețile noastre. Vrea să ne elibereze de tot ceea ce ne reține, astfel încât să putem păși într-un loc cu mai mult adevăr și mai mai multă autenticitate.

În perioada acestei Eclipse Solare din aprilie, gândiți-vă cum puteți îmbrățișa o parte din această energie. Ce pași trebuie să faceți pentru a vă elibera? Cum vă puteți rearanja viața pentru a reflecta sinele vostru autentic?

Uranus este, de asemenea, planeta trezirii, așa că, dacă apar surprize sub această Eclipsă, tratați-le ca pe un fel de semnal de alarmă care vă spune să vă reevaluați calea și acțiunile.

Momentele de trezire pot fi dureroase, dar dacă le permitem să înflorească, și nu le renegăm, ne pot duce în locuri minunate!

Jupiter și Venus vor fi, de asemenea, în aliniere perfectă sub această Eclipsă din aprilie, oferind vibrații dulci, hrănitoare și abundente. Venus este Guvernatorul zodiei Taur, așa că și energia sa este foarte puternică în această perioadă și va da acestei Eclipse o expresie mult mai blândă.

Cu Jupiter și Venus în armonie în această perioadă, se pare că, indiferent ce va aduce această Eclipsă, probabil că va exista o parte bună, sau pur și simplu ne va fi mai ușor să acceptăm ceea ce se întâmplă și vom trece cu ușurință prin orice schimbări.

Deoarece această Eclipsă se referă la oportunități, această combinație planetară poate, de asemenea, să aducă în realitatea noastră dorințe mai vechi. Dacă există ceva la care lucrați de mult timp, această Eclipsă ar putea aduce răsplata muncii voastre asidue!

Venus și Jupiter sunt una dintre cele mai dulci combinații de energii cosmice din această perioadă, iar pentru a le simți, tot ce trebuie să facem este să le chemăm și să știm că suntem demni pentru a le primi.

Venus și Jupiter sunt, de asemenea, semnul abundenței, așa că păstrarea minții concentrate pe gândirea abundentă și aliniate cu gânduri de recunoștință va fi extrem de benefică și vă va permite să vă aliniați cu fluxul de energii abundente pe care această energie cosmică îl aduce.

În timp ce Eclipsele solare nu ne cer să ne stabilim obiective sau să cerem ceva Universului, ele sunt un moment bun pentru a ne conecta cu inimile noastre, pentru a ne asigura că acestea sunt deschise și pregătite să primească.

 

Vă simțiți vrednici să primiți?

 

Taurul este semnul asociat cu stima de sine, așa că încercați să vă concentrași pe zona care vă aduce valoarea de sine, dar și asupra oricăror sentimente conștiente sau inconștiente de nesiguranță. Mai multă iubire de sine este adesea antidotul atunci când apare sentimentul că nu ești suficient de bun.

Afirmația ta pentru Eclipsa de Soare cu Lună Nouă în Taur- "Caut oportunitatea în orice îmi iese în cale. Sunt vrednic să primesc abundență, iubire și tot ceea ce este aliniat cu cel mai înalt destin al meu."