Luna Plină în Vărsător din 23 iulie 2021, poartă energii natural vindecătoare, ce ne inspiră să petrecem mai mult timp îngrijindu-ne spiritul și să fim atenți la rănile sau greutățile pe care le purtăm.

Poți citi mai multe despre Luna Plină aici. Recomand să citiți acest articol înainte să începeți ritualul.

Acest ritual este conceput în concordanță cu energiile Lunii Pline. Activează vindecare interioară a corpului, și îți permite să lucrezi cu șapte  centre majore de energie pentru a restabili echilibru, armonia și sentimentul de pace.

Sper ca până la sfârșitul acestui ritual să te simți sprijinit, indiferent de ceea ce îți va fii transmis.

Ritual de Lună Plină pentru curățarea chakrelor

Acest ritual poate fii făcut între 21-31 iulie, 2021

Vei avea nevoie de:

  • O unealtă de curățare a aurei, la alegere
  • O meditație de vindecare ghidată
  • Un cristal (opțional)
  • Un pahar cu apă potabilă

Introducere:

1 Începe prin a-ți curăța aura iar apoi împrejurimile, folosind unealta aleasă.

2 Ia paharul de apă. Ia cristalul, dacă îl folosești, și programează-l cu o intenție pentru acest ritual, sau pentru această Lună Plină, sau pentru viața ta în general. Pentru a programa cristalul, ține-l pur și simplu cu ambele mâini în timp ce îți spui intenția cu voce tare. Pune cristalul lângă sau deasupra paharului cu apă. Lasă-le deoparte.

Dacă nu ai un cristal, programează pur și simplu paharul cu apă cu intenția ta, ținându-l cu ambele mâini în timp ce îți spui intenția cu voce tare.

3 Așează-te confortabil și începe meditația ghidată. Aceasta te va ajuta să te conectezi cu puterile vindecătoare ale mâinilor tale, pregătindu-te pentru restul ritualului.

4 După meditație, pune-ți palmele în josul abdomenului, în jurul regiunii pelvisului. Aici avem un centru energetic cunoscut ca chakra rădăcinii. Cu palmele pe chakra rădăcinii, recită următoarea afirmație pentru vindecare. Apoi, timp de 3-4 respirații, imaginează-ți raze de lumină albă vindecătoare cum intră în acea parte a corpului, din mâinile tale –

”Mă simt împământenit și în siguranță în corpul meu, am încredere în Univers și știu că el are grijă de mine. Sunt sprijinit, în siguranță și iubit de mama Pământ.”

5 Acum, mută-ți palmele mai sus, în dreptul burții. Aceasta este casa chakrei sacrale. Recită afirmația de vindecare de mai jos, apoi imaginează-ți raze de lumină albă vindecătoare cum curg din mâinile tale în acea parte a corpului, pentru 3-4 respirații –

”Cunosc și accept tot ceea ce sunt. Îmi ofer permisiunea să simt tot ceea ce simt. Merit plăcere în viața mea. Mă deschid spre energiile creative ce trăiesc în interior. Sunt confortabil cu cine sunt.”

6 Acum pune-ți palmele la câțiva centimetrii mai sus de buric. Aici este casa Plexului Solar. Din nou, recită afirmația de vindecare de mai jos, apoi imaginează-ți raze de lumină albă vindecătoare cum curg din mâinile tale în acea parte a corpului, pentru 3-4 respirații –

”Îmi onorez puterea interioară și știu că am răspunsul destinului meu. Mă eliberez de orice emoții stagnante și îmi revendic puterea personală. Sunt radiant și plin de bucurie.”

7 Acum pune-ți palmele deasupra inimii. Aceasta este locul chakrei inimii. Din nou, recită afirmația de vindecare de mai jos, apoi imaginează-ți raze de lumină albă vindecătoare cum curg din mâinile tale în acea parte a corpului, pentru 3-4 respirații –

”Sunt iubit. Merit iubire. Iubirea curge libel spre mine. Mă iert pe mine și pe ceilalți pentru greșelile din trecut. Este sigur pentru mine să iubesc cu toată puterea inimii.”

8 Pune-ți palmele deasupra gâtului, acolo unde este chakra gâtului. Din nou, recită afirmația de vindecare de mai jos, apoi imaginează-ți raze de lumină albă vindecătoare cum curg din mâinile tale în acea parte a corpului, pentru 3-4 respirații –

”Mă accept, îmi accept sentimentele și emoțiile. Sunt demn și merit să exprim modul în care mă simt. Îmi aud și îmi spun adevărul. Sunt sigur că mă pot exprima cu intenții clare.”

9 Pune-ți palmele pe frunte, deasupra celui de-al treilea ochi. Din nou, recită afirmația de vindecare de mai jos, apoi imaginează-ți raze de lumină albă vindecătoare cum curg din mâinile tale în acea parte a corpului, pentru 3-4 respirații –

”Am încredere în intuiția mea și îmi deschid mintea spre claritatea infinită a universului. Sunt deschis pentru a auzi și experimenta tot ceea ce vine din dragoste și lumină. Am puterea să îmi manifest dorințele.”

10 Pune-ți palmele deasupra creștetului capului pe chakra coroanei. Repetă acest proces pentru ultima dată, apoi imaginează-ți raze de lumină albă vindecătoare cum curg din mâinile tale în acea parte a corpului, pentru 3-4 respirații –

”Sunt o ființă spirituală divină. Sunt ghidat de puterea superioară și înțelepciunea mea interioară. Sunt mereu conectată. Sunt mereu unul cu lumina.”

11 Scutură-ți mâinile. Odihnește-le confortabil apoi închide ochii, vizualizându-ți întregul corp învăluit de o lumină albă vindecătoare, pentru câteva minute. Deschide-ți ochii și permite-i intuiției tale să te ghideze în continuare.

12 Scutură-ți corpul și bea paharul de apă programat cu intenția ta.

Ritualul este încheiat.

Sursa:https://foreverconscious.com/