Celebrul 11/11! O zi specială pentru atât de mulți dintre noi! Această zi deține codul numerologic al 1111, un număr extrem de puternic în astrologie, dar și un Număr al Îngerilor.

Dacă există un lucru pe care vrei să-l manifestezi sau ai o dorință de pus, aceasta este ziua perfectă!

11 noiembrie este o zi pentru manifestări, setarea intențiilor și a conectării cu lumea spiritelor, însă este și o zi extrem de potentă în care să-ți deschizi inima.

Dacă te-ai simțit blocat în probleme ale inimii, sau dacă îți este greu să te conectezi cu dorința inimii tale, aceasta este o zi în care poți cu adevărat elibera tot ceea ce nu te lasă să evoluezi.

 

Iată un ritual pentru a te ghida în ziua de 11/11:

Zile alternative pentru a face acest ritual sunt 10, 28 sau 29 noiembrie.

Pasul 1: Scrie liber pentru 11 minute despre toate lucrurile ce îți deschid inima și îți aduc bucurie. Aici poți include lucruri ce îți aduc în prezent bucurie sau lucruri pe care îți dorești să le aduci în viitor în viața ta. Când scrii liber, ideea este să scrii continuu fără să ridici pixul de pe foaie, așa că permite-ți să scrie orice atâta timp cât pixul se mișcă în continuare.

Pasul 2: Citește ce ai scris și subliniază activitățile sau sentimentele cheie ce îți par mai importante. Aceste sentimente și/sau activități îți vor oferi indicii despre lucrul spre care trebuie să-ți concentrezi energia în viitor.

Pasul 3: Alege 3 dintre sentimentele sau activitățile ce rezonează cel mai puternic cu tine în acest moment și scrie-le pe o altă hârtie. Acum plasează-ți mâinile în dreptul inimii și repetă astfel pentru fiecare activitate/sentiment –

Îmi ofer permisiunea să simt/fac (spune aici sentimentul/activitatea), îmi ofer permisiunea să aduc mai mult din această energie în viața mea începând de astăzi.

Pasul 4: Acum închide ochii și vizualizează cum ar arăta viața ta dacă aduci toate aceste minunate energii. Vizualizează-te cum realizezi tot ceea ce-ți dorești, cum te simți fericit și vesel. Meditează asupra acestui lucru timp de 11 minute.

Pasul 5: Având viziunea în minte, scrie o intenție clară pentru ceea ce îți dorești să manifestezi în viața ta. Încearcă să captezi  într-o propoziție succintă emoțiile, sentimentele și lucrurile pe care îți dorești să le aduci în viața ta. Asta te va ajuta să trimiți o intenție clară Universului. Iată câteva exemple –

  • Intenția mea este să aduc o energie mai relaxată și calmă în viața mea în viitor pentru a mă simți conectat cu calea mea cea mai înaltă.
  • Intenția mea este să-mi permit în viitor să mă joc și să mă simt din nou tânăr și vesel.
  • Intenția mea este să-mi deschid inima în viitor spre o nouă iubire, să creez noi amintiri cu un partener.

Nu există ceva corect sau greși atunci când îți setezi intenția, încearcă doar s-o frazezi într-o manieră pozitivă. Când ai intenția, pune-o undeva la vedere sau spune-o cu voce tare de câteva ori.

Pasul 6: Pune-ți mâinile în poziție de rugăciune, mulțumește-i echipei tale de spirite, și încheie cu următoarea mantra –

Sunt echilibrat, sunt Unul, creez viața căii mele cele mai înalte, unde toate dorințele mele se împlinesc. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc.

Sursa: https://foreverconscious.com