Doar o dată la patru ani avem ziua de 29 februarie, iar aceasta zi este creată pentru a echilibra incoerențele din calendar.

Întrucât avem ziua de 29 februarie doar o dată la 4 ani, mulți cred că aceasta poarta o importantă putere spirituală.

Numerologia zilei de 29 februarie

29 este o zi de 11 (2+9), acesta fiind un număr Maestru în numerologie, ce se spune că reprezintă trezirea spirituală și iluminarea.

Deși avem în fiecare lună câte o zi de 29, cea din februarie (2) reprezintă o combinație rară de numere, prin urmare aduce o energie pe care o simțim destul de rar.

În numerologie, 2 este numărul căutării scopului sau misiunii sufletului tău. Poartă o energie feminină ce ne inspiră să dăm naștere creativității și să ne aducem ideile în lumea fizică.

Atunci când 29 și 2 vin împreună, energia lor se unește  creând vremea perfectă pentru dragoste, vindecare și învățare. Acest cod numeric reprezintă și sosirea unui mesaj spiritual de lumină așa că, dacă rămânem deschiși și conștienți, este posibil să primim un semn sau un mesaj important pe această cale, ce ne va aduce îndrumarea mult dorită.

Fii atent la visele tale sau la semnele din natură. Vezi dacă apare un animal mesager, sau dacă întâlnești unele sincronicități ce par să te ghideze într-o anumită direcție.

Semnificația spirituală a zilei de 29 februarie

Întrucât ziua de 29 februarie poarta o vibrație atât de rară, poate cauza în noi și un efect de undă. Acest undă creează oportunitatea de a face un ”salt” înainte în creșterea și evoluția noastră spirituală.

O zi în plus ne oferă mai mult timp pentru a rezolva unele lucruri, iar acest lucru creează un impact vibrațional asupra dimensiunilor timpului din Univers.

Folosește energia acestei zile pentru a aduce conștientizare asupra unei arii din viața ta în care îți dorești să avansezi.

Gândește-te unde ți-ai dori să creezi mai mult timp și energie în viața ta, și trimite-ți intenția în Univers.

În timp ce creăm acest salt  și extindem dimensiunea timpului, vezi dacă poți face loc și ideii că momentul prezent este singurul lucru pe care îl avem cu adevărat.

Pe măsură ce ne creștem vibrația, în dimensiunile superioare, vom realiza că nu există timp. Totul se întâmplă în prezent. Nu există trecut sau viitor, totul este doar un moment al Unității. Tot timpul se scurge în singurul moment al eternității.

Acest lucru poate fi greu de înțeles, dar cu cât ne permitem mai mult să fim prezenți, mai mult decât pierduți în trecut sau viitor, cu atât vom ajunge mai aproape de înțelegerea acestui lucru și de simțirea adevărului său.

”Momentul prezent este singurul moment ce ne este disponibil, iar acesta este poarta către toate momentele.” – Thich Nhat Hanh

29 februarie 2020

În 2020, 29 februarie poartă vibrația numărului 8 (2+9+2+2+0+2+0), unu număr karmic ce reprezintă ciclul vieții,morții și renașterii. Semnifică și abundență, echilibru și sincronizarea cu energia Universului.

Mai interesant este că, ziua următoare (1 martie) este tot o zi de 8, oferindu-ne 2 zile de 8 una după cealaltă. Aceste lucru este foarte rar, și indică faptul că, Universul  își dorește ca noi să fim atenți la această vibrație de 8.

De asemenea, această energie de 8 se leagă și de vremea cosmică prezentă, în timp ce ne pregătim să intrăm în noul an astrologic o dată cu Echinocțiu din martie iar Saturn, planeta karme, se pregătește și ea să înceapă un nou ciclu.

Și Lunea Neagră Lilit și Chiron se aliniază în această zi.

 Exercițiu pentru 29 februarie.

Reflectă la ciclul prin care ai trecut de la ultima zi de 29 februarie de acum patru ani până în momentul prezent.

Gândește-te la orice lecții sau evenimente ce s-au repetat, sau orice modele repetitive ce au avut loc în ultimii 4 ani.

Vezi dacă poți identifica orice fel de lecție sau dar ce a apărut în acest timp, și cum ți-au susținut ele creșterea.

Dacă observi un model repetitiv sau evenimente ce s-au repetat, nu încerca să le ”repari”. Doar conștientizează-le și practică dragostea și compasiunea față de tine și față de orice evenimente s-au desfășurat.

29 februarie este precum un portal ce ne este accesibil o dată la patru ani, așa că deschide-te energiilor ce îți stau la dispoziție și vezi ce semne sau îndrumări primești.

Sursa: https://foreverconscious.com/