Centrul Căii Lactee se crede că se află la aproximativ 27 de grade de Săgetător, iar din 18 până în 20 Decembrie, Soarele va dansa împreună cu acest loc supraîncărcat al cosmosului.

În astrologie, Soarele reprezintă esența a ceea ce suntem. Reprezintă lucrul ce ne face să ne simțim în viață și ceea ce ne face să ne simțim cel mai mult ca noi înșine. Reprezintă esența sufletului nostru și darurile cu care am veni pentru a străluci în lume.

În această perioadă în care Soarele este activat de Centrul Galaxiei, noi suntem chemați să ne aliniem cu ceea ce suntem cu adevărat.

Vom fi chemați să ne conectăm la adevărata noastră esență și adevărata noastră chemare și să ne gândim la moduri prin care putem exprima asta în lume.

Pentru noi toți, scopul principal în viață este să ne aducem în lume muzica unică, cântecul nostru unic, expresia noastră unică.

Pentru noi toți, scopul este să fim pur și simplu noi și să încercăm să oferim asta lumii.

Cu toții ne exprimăm conștient ca oameni, și noi toți, aceste mici sfere de conștiință, suntem necesari acestei lumi.

Cu toții avem un rol și un scop, chiar dacă nu este clar pentru noi care este acela.

Fiecare dintre noi suntem un fir dintr-o tapiserie, și fiecare dintre noi ajutăm la crearea întregii imagini. Cu toții ajutăm la crearea realității pe care o trăim pe Pământ. Și cu toții suntem la fel de importanți și la fel de unici.

Tapiseria nu ar fi la fel fără tine. Viața nu ar fi la fel fără tine. Crezi să ești doar un om, dar energia ta este asemenea unei bucăți muzicale ce plutește în armonie cu toți ceilalți, iar fără tine, cântecul nu ar mai fii la fel.

Perioada în care Soarele dansează cu Centrul Galactic creând valuri de energie galactică ce coboară pe Pământ, reprezintă momentul perfect pentru a-ți accesa puterea, pentru a știi că ești mai puternic decât orice frici ai, și pentru a-ți aminti cât de mult meriți și cât ești de special.

Chemarea ta în această viață este să strălucești asupra lumii în orice mod rezonează cu tine în acest moment din viață.

Nu există un mod greși în care să strălucești, chiar dacă nu te simți deloc scânteietor în acest moment, sclipirea ta tot se vede.

Nu uita că, deși îți este frică, chiar dacă simți că nu vei putea, lumina ta tot strălucește. Fără frică, fără supărare, fără durere, fără nici o traumă ce îți poate slăbi strălucirea.

Nu te forța să fii nimeni altcineva decât exact ceea ce ești și ceea ce simț în acest moment. Căci atunci când vei îmbrățișa și accepta momentul în care te afli, lumina ta strălucește, ritmul tău bate în armonia perfectă în care ar trebui să fie.

În perioada în care Soarele trece prin Centru Galaxiei, ne ajută să ne activăm sufletul, să ne trezim profund, și să ne amintim că viața este mult mai mult decât putem vedea.

Săgetătorul este semnul aventurierului și călătorului, și chiar dacă trăim vieți fizice pe Pământ, cine poate spune unde poate ajunge sufletul tău cânt visezi? Cine poate spune unde ajunge sufletul tău sau în ce aventură merge!

Ești mult mai puternic decât realizezi iar în perioada în care Soarele se contopește cu energiile Galactice, sper că vei putea să realizezi cât ești de special, cât ești de dorit, și cât de frumoasă face lumea muzica ta.

Mulțumesc că ești tu. Mulțumesc că strălucești în modul în care o faci. Oricum o faci este suficient. Frica nu te poate opri căci ești mai puternic decât ea, trebuie doar să realizezi asta.

Sub energia Soarelui galactic, stai drept și mândru, și repetă-ți - ”Pot face orice”, căci aceste cuvinte sunt mai adevărate decât crezi.

Sursa: https://foreverconscious.com/