Super Luna Plină în Capricorn de pe 13 iulie 2022. Căzând în semnul pământesc și ancorat în pământ al Capricornului această Lună Plină ne cheamă să ne asumăm responsabilitatea pentru viețile noastre și direcția în care acestea călătoresc.

Dacă nu suntem fericiți, dacă nu suntem împliniți, dacă nu ne petrecem timpul așa cum ne dorim, această Lună Plină ne cheamă să ne asumăm responsabilitatea și să ne asumăm oricare dintre acțiunile noastre de autosabotaj care ne-au condus aici

Confruntarea cu ceea ce nu funcționează și asumarea responsabilității pentru modul în care unele lucruri s-au desfășurat, poate fi întotdeauna o provocare, dar există o putere care o putem găsi dacă facem această muncă, există o putere în abordarea lucrurilor pe care le putem face pentru a contribui la schimbarea lucrurile, pentru a fi mai aproape de viața pe care ne-o dorim.

Desigur, există doar anumite lucruri pe care le putem controla, dar dacă folosiți cu înțelepciune puterile acestei Luni pline, ea vă poate ghida să depășiți obstacolele, să înfruntați provocările și să ajungeți în vârful oricărui munte pe care doriți să-l urcați.

Există o energie lunară puternică oferită de această Lună Plină din iulie, dar putem face din Capricorn ghidul nostru spiritual de încredere și putem întruchipa energia sa pentru a ne ajuta să mergem mai departe.

Capricornul și-a dezvoltat abilitățile necesare pentru a urca pe cel mai înalt munte folosind jumătatea sa asemănătoare caprei și pentru a coborî pe fundul oceanului folosind jumătatea sa asemănătoare peștelui.

Această abilitate de a călători prin oceane și munți îi conferă Capricornului un avantaj și o perspectivă unică asupra lumii.

Îi oferă înțelegerea și toleranța că există mai multe moduri de a privi lucrurile și mai multe perspective diferite. De asemenea, îi oferă o gamă de abilități cu care niciun alt animal nu ar putea concura!

Nu este deloc ușor să înveți cum să te cațeri în vârful munților și să înoți în adâncurile mărilor, dar pe măsură ce Capricornul învață să accepte aceste două laturi ale ființei sale și să stăpânească fiecare dintre aceste abilități, devine mai puternic, mai capabil și incredibil de inteligent.

Depășind valurile învolburate și navigând pe pantele stâncoase înșelătoare, Capricornul învață, de asemenea, să-și construiască rezistența și să înțeleagă ce merită cu adevărat timpul și energia sa.

Capricornul ne învață să onorăm tot ceea ce suntem, să apreciem perspective diferite și să ne concentrăm timpul și energia asupra a ceea ce ne dorim cu adevărat de la viață.

Privind la astrologia din spatele Lunii pline din 2022 iulie, vedem că vom avea câțiva kilometri în plus de parcurs și unele provocări de depășit.

Pluton, Lordul Lumii de Jos, planează aproape de această Lună Plină, creând anumite vibrații grele. S-ar putea să ne vedem nevoiți să ne confruntăm cu unele lucruri inconfortabile.

Această Lună Plină poate aduce, de asemenea, realizarea faptului că unele lucruri trebuie să se încheie, în special în jurul obiectivelor sau a lucrurilor care ne blochează obiectivele. S-ar putea să ne trezim că trebuie să ne maturizăm, să renunțăm și să realizăm că anumite idei, acțiuni sau eforturi nu sunt pur și simplu posibile sau sustenabile în acest moment.

Există o oarecare energie descurajantă în jurul acestei Luni pline, ca o verificare a realității sau un apel de trezire care ne face să realizăm că pur și simplu nu putem continua. S-ar putea să trebuiască să acceptăm că unele lucruri nu vor fi niciodată așa cum ne dorim sau să acceptăm că, dacă nu ne schimbăm, lucrurile nu se vor îmbunătăți.

Adoptarea unei abordări mature și practice ne poate ajuta să navigăm cu mai multă ușurință prin orice decizie.

Să renunțăm, să închidem uși, să spunem la revedere, toate acestea pot fi lucruri greu de făcut, dar această Lună Plină este oportunitatea noastră de a rescrie următorul capitol, de a ne remodela visele și obiectivele care nu au funcționat și de a ști că tot ceea ce experimentăm este parte a vieții și parte din ceea ce ne face mai puternici. Nu există căi cu adevărat greșite în această viață, ci doar lecții, care ne fac ființe umane mai înțelepte, mai bune și mai capabile.

Mercur, planeta comunicării, se află, de asemenea, aproape de Luna plină, așa că este posibil să ne vedem nevoiți să purtăm o conversație dificilă sau să găsim încrederea necesară pentru a împărtăși ceea ce simțim cu adevărat.

Comunicarea conștientă poate fi greu de realizat, dar energiile practice, împământenite și mature ale Super Lunii pline din Capricorn ne vor ajuta să ne alegem cuvintele cu intenție deliberată.

De asemenea, putem folosi această energie pentru a ne aminti de puterea creativă pe care o au cuvintele noastre. Cuvintele pe care ni le spunem nouă înșine în special, au o mare greutate, așa că asigurați-vă că sunteți atenți la modul în care comunicați cu voi înșivă.

Dacă observați că vocea voastră interioară se auto-depreciază sau se autosabotează, vedeți dacă puteți schimba lucrurile spre un punct de vedere mai plin de speranță. Încercați să faceți ca discursul vostru interior să fie sincer, dar să fie ceva care să vă facă să vă simțiți bine.

Super Luna Plină din Capricorn una grea, dar există atât de multe bijuterii ascunse în adâncurile sale, dacă suntem dispuși să ne scufundăm până la fund sau să ne cățărăm în vârf pentru a ajunge la ele. Cei care fac această călătorie nu vor regreta!

Deoarece aceasta este a doua din cele trei Super Luni pline, este, de asemenea, probabil să existe mai mult mai multe lucruri care vor fi dezvăluite la Super Luna Plină din august.

Sursa: https://foreverconscious.com