Pe 19 august 2021, planeta trezirii, eliberării și a schimbării, intră în retrogradare, unde va rămâne până pe 18 ianuarie 2022.

În primele luni ale retrogradării sale, Uranus le va avea alături pe Jupiter, Saturn, Neptun și Pluto, creând o echipă ce aduce o energie puternică de retrogradare.

Atunci când avem un număr mare de planete în retrograd, se poate crea un efect de încetinire ce ne face să simțim nevoia să mergem câțiva pași înapoi înainte să putem sări înainte.

Deși majoritatea planetelor vor ieși din retrograd până la sfârșitul lui octombrie 2021, Uranus va rămâne în mișcare retrogradă până în ianuarie anul următor.

Uranus intră în mișcare retrogradă la fiecare aproximativ 7 luni, iar aceasta este o parte normală și naturală a ciclului său. Atunci când intră în retrograd, merge înapoi pe urmele sale de pe cerul cosmic, aducând înapoi pe Pământ unele dinte energiile pe care le-a filtrat.

Ne putem conecta cu energia acestui ciclu pentru a o aduce în viețile noastre, dacă ne uităm în urmă la călătoria noastră din ultimele 7 luni.

S-a întâmplat în ultimele 7 luni ceva surprinzător sau șocant ce te-a forțat să faci schimbări?

A avut loc în ultimele 7 luni vreun eveniment ce te-a lăsat nesigur de ceva din viața ta?

Având în vedere că Uranus este planeta schimbării bruște și a răsturnărilor de situație, cel mai probabil aceste sunt zonele din viața ta ce au fost afectate. Însă, vestea bună este că în timpul perioadei de retrogradare, putem folosi această energie pentru a ne trage sufletul și a scana împrejurimile pentru a vedea care este locul în care am ajuns.

Șocul din spatele oricărei schimbări bruște sau surprinzătoare poate începe acum să se așeze, iar noi este posibil să începem să vedem lucrurile dintr-o nouă perspectivă, mai clară.

De asemenea, este posibil să simțim că, tot ceea ce părea nesigur, acum începe să fie mai sigur și liniștitor, lucru ce ne permite să găsim o nouă libertate.

Este important să nu uităm că Uranus nu ne zdruncină viețile fără nici un motiv, o face pentru a ne trezi și pentru a ne elibera de orice comportamente ce ne limitează sau tipare ce ne fac să rămânem blocații.

Atunci când e în retrograd, Uranus își dorește ca noi să ne uităm la lucruri într-un nou mod. Își dorește ca noi să ne revoluționăm perspectiva pentru a putea accesa un nou nivel de libertate și pentru a elibera calea spre tot ceea ce este menit să ne găsească.

Uranus retrograd în Taur

Uranus va retrograda prin semnul Taurului, ceea ce înseamnă că este posibil să ne simțim prinși între îmbrățișarea a ceea ce e nou și eliberarea de ceea ce e vechi.

De asemenea, este posibil să observăm teme ce au legătură cu rezervele de alimente, agricultura și probleme legate de mediu.

Uranus va rămâne în Taur până în 2026, prin urmare toate aceste sunt teme cu care vom lucra pentru destul de mult timp.

Exercițiu pentru perioada în care Uranus este în retrograd

Gândește-te la ce s-a întâmplat între 14 ianuarie – 19 august 2021.

  • Cum ai crescut de atunci?
  • Ce lucruri noi au intrat în viața ta și cum te-au schimbat?
  • Ce a fost greu sau instabil și a necesitat schimbare în acest timp?
  • Care sunt zonele în care te poți lăsa să te manifești liber?
  • Cum poți crea mai multă libertate în viața ta?

Dacă te uiți la aceste întrebări și rămâi deschis la semnele unice pe care Universul ți le trimite în această perioadă, vei putea să te conectezi la darurile și lecțiile lui Uranus în retrograd.

Sursa: https://foreverconscious.com