Pe 24 februarie 2024 vom avea Luna Plină în Fecioară, ultima Lună Plină din acest an astrologic și ultima Lună Plină înainte de începerea sezonului de eclipse.

Acest plasament special conferă acestei Luni pline o puternică energie de epurare. Ne curățăm din interior spre exterior, în plus o avem și pe Zeița Fecioară pentru a ne ghida prin această curățare.

Fecioara este reprezentată de Zeița Fecioară, care este un simbol al independenței, al forței interioare și al bunăstării. Zeița Fecioară știe să se pună pe primul loc și să facă din corpul ei templul ei. Ea știe că în ea trăiește o sursă veșnic curgătoare de înțelepciune, intuiție și putere personală.

În perioada premergătoare Lunii pline din Fecioară, putem începe să îmbrățișăm chemarea propriei noastre Zeițe Fecioare. Putem începe să ne ascultăm inima, corpul, mintea și sufletul. Trebuie să începem să ne tratăm corpul ca pe un templu și să recunoaștem frumusețea și darurile pe care le deținem în interior.

Atunci când declanșăm această putere, ne putem simți încurajați de energiile intense ale Lunii pline din februarie și gata să ne asumăm orice ne-ar aduce ea în cale.

 

Ascultarea mesagerului interior

Energia de curățare și purificare va fi puternică sub această Lună Plină. Fiți atenți la mintea, corpul și sufletul vostru - ce vă comunică ele? De ce tânjesc ele să se elibereze?

Corpul ne vorbește mereu. Inima ne vorbește mereu, și depinde doar de noi să fim atenți și să ascultăm mai profund.

Mercur, planeta mesageră, are o energie intesnă în jurul acestei Luni pline. Mercur este, de asemenea, conducătorul natural al Fecioarei, așa că prezența sa va fi accentuată.

În calitate de planetă mesageră, Mercur ne poate ajuta să obținem informații, înțelepciune și perspective atât din lumea noastră interioară, cât și din cea exterioară. Este posibil să primim mesaje sub această Lună Plină sau semne din partea Universului care ne pot ghida. Trebuie doar să ne asigurăm că suntem atenți și că avem încredere în vocea noastră interioară.

Universul ne trimite mereu semne. Uneori, aceste semne pot apărea ca o secvență de numere pe care le vedem din nou și din nou, alteori aceste semne pot fi o întâlnire neobișnuită sau un animal ciudat care ne traversează calea. Uneori, putem auzi o șoaptă în liniștea minții noastre și, alteori, putem fi întâmpinați de o provocare surprinzătoare sau de o schimbare bruscă a inimii care ne duce în cu totul altă direcție.

Sub această Lună Plină în Fecioară, va fi de datoria noastră să ascultăm și să fim atenți la chemările Universului și ale corpului nostru. Dacă aveți întrebări care au nevoie de răspunsuri sau căutați îndrumare, adresați-vă cererea Mamei Lună și apoi urmăriți semnele și indiciile cu privire la modul în care ar trebui să procedați.

 

Vindecați-vă sub lumina Lunii Fecioarei

Energia de vindecare este, de asemenea, puternică sub Luna Plină în Fecioară, în special vindecarea care este legată de hrănirea corpului nostru. Trebuie să avem grijă de corpul nostru, așa că, dacă te-ai extenuat în ultimul timp sau ai ignorat simptomele pe care ți le trimite corpul tău, va fi timpul să faci un pas în față și să acționezi.

Vibrațiile de susținere ale Lunii pline din Fecioară îți vor amplifica eforturile și vor acționa ca un motivator, așa că folosește energia sa pentru a te abiționa să îți schimbi dieta, să începi un nou plan de antrenament sau, în cele din urmă, să apelezi la ajutorul unui vindecător sau al unui profesionist din domeniul medical.

Lucrul important aici va fi să nu ignori semnele, deoarece sunt șanse ca acestea să devină tot mai puternice în efortul de a fi văzute și auzite.

Saturn este, de asemenea, activ sub această Lună Plină și, chiar dacă prezența sa poate fi uneori dificilă, ne va ajuta să stabilim limite, mai ales când vine vorba de sănătatea noastră. Saturn ne va îndruma să fim fermi cu noi înșine și ne va da încrederea de a ne ridica și de a le cere celorlalți ceea ce avem nevoie.

Folosește puterea lui Saturn pentru a te afirma și a onora orice limite. Să spui "nu" poate fi înfricoșător, dar să știi că Universul este de partea ta și susține orice efort pe care îl faci pentru a obține o mai mare bunăstare în viața ta.

În general, Luna Plină în Fecioară este una puternică, care ne va ajuta să închidem ușa anului astrologic. În timp ce există o puternică energie de epurare care plutește sub această Lună Plină, există, de asemenea, vibrații puternice de susținere care ne încurajează să ne concentrăm asupra stării de bine și să ne hrănim Zeița din interior.

Corpul nostru este cu adevărat templul nostru și este timpul să începem să ne tratăm ca atare.