De cele mai multe ori, veți auzi că unii mari vrăjitori folosesc un anumit condiment pentru ca o vrajă de aducere a dragostei să funcționeze. Iar asta te poate face să te gândești, ce anume sunt aceste condimente? Dacă nu ați știut niciodată, se spune că vrăjile pentru dragoste sunt vrăjile folosite de un vrăjitor sau de vrăjitoare pentru a aduce 2 persoane împreună.

Aceste ierburi și mirodenii folosite în ritualuri magice, pot fi folosite și pentru alte tipuri de vrăji, nu doar pentru cele de dragoste. Ele sunt potrivite pentru a genera o anumită atmosferă în momentul în care sunt folosite pentru o anumită vrajă. Prin urmare, dacă plănuiești să faci o vrajă pentru a aduce pe cineva înapoi sau pentru a găsi dragostea, iată câteva condimente și ierburi pe care pe poți folosi:

 

Busuioc

Fiind un semn de protecție și de frumusețe, busuiocul este primul inclus pe lista noastră. Atractivitatea sa reprezintă dragostea iar din această cauză este potrivit în vrăjile pentru a aduce pe cineva înapoi, dar și vrăjile pentru a găsi dragostea. Acest lucru se datorează faptului că lasă un miros răcoritor care creează atracție pentru cel ce îl  simte.

 

Frunzele de dafin

Un simbol al puterii și al vieții, vrăjile cu frunze de dafin sunt folosite pentru a aduce iubirea și vrăjile pentru a găsi dragostea. Ele reprezintă secretele și arată că și ele pot exista fără să fie spuse.

 

Scorțișoară

Scorțișoara aduce iubire, putere și pozitivitate celui care face vrăji de dragoste. Este o reprezentare a puterii și a iubirii pe care o aduc vrăjile de dragoste, și poate fi folosită pentru a aduce pe cineva înapoi, dar și pentru vrăji de împăcare. Mirosul său, de asemenea, atrage oamenii, ceea ce va spori și mai mult vraja de dragoste aruncată asupra celor doi îndrăgostiți. Este un afrodisiac care reprezintă dragostea, deoarece poate crește fluxul sanguin și nivelul de testosteron din organism.

 

Cuișoare

Cuișoarele folosite în  vrăjile de aducere înapoi a iubirii pierdute, reprezintă viața și aduc succes în dragoste. Pot fi folosite în majoritatea vrăjilor care implică sexul opus. Atât de mult încât, dacă vrei să folosești o vrajă pentru a aduce pe cineva înapoi la tine, cuișoarele ar putea fi unul dintre ingredientele pe care vrăjitorii Wiccan sau hoodoo le-ar putea folosi în ritualurile lor.

 

Rozmarinul

Rozmarinul poate fi utilizat o vrajă de împăcare. Această plantă simbolizează debutul victoriei. Și se spune că aduce triumful asupra dușmanilor, care ar putea fi persoane care se agață de dragostea ta adevărată. Aroma sa revigorantă este, de asemenea, simbolul unui nou început, iar stilul său de creștere arată rezistența în vremuri grele.

 

Lavanda

Planta de lavandă pe care unii vrăjitori o folosesc la vrăjile de dragoste are o aromă liniștitoare care este folosită de în multe vrăji de dragoste. Această plantă de dragoste simbolizează dragostea și afecțiunea, aducând pace interioară și calmând simțurile. Se spune că mirosul acesteia atrage, aduce și păstrează dragostea. Poate fi folosită în amestecuri și ritualuri de dragoste, perfecte pentru vrăjile de aducere înapoia dragostei pierdute sau vrăji pentru a aduce pe cineva la tine.

 

Lămâie

Lămâia arată, de asemenea, puterea iubirii. Se spune că are o energie pozitivă și este folosită pentru toate formele de magie a iubirii, inclusiv pentru vrăji împăcare în dragoste. Sucul  său este cunoscut ca vindecător a problemelor emoționale, iar parfumul său aduce înapoi dragostea și pasiunea. Este un parfum care atrage dragostea, care poate fi folosit pentru a aduce dragostea înapoi în viața ta sau pentru a trimite vrăji de dragoste în lume.

 

Trandafir

Trandafirul a fost folosit ca simbol al iubirii timp de multe secole. Trandafirul ajută în magia iubirii, inclusiv la vrăjile de legare și de despărțire a iubirii, și atunci când dorești să aduci pe cineva înapoi în viața ta.

 

Cum sunt folosite aceste ierburi și condimente pentru magia dragostei

Odată ce un vrăjitor cere plantele de mai sus, acesta va fi specific cu privire la ce parte a plantei vei aduce. În funcție de vraja de dragoste, ți se poate cere să aduci semințele, florile, rădăcinile, frunzele, fructele sau chiar întreaga plantă vie.

Indiferent de ceea ce solicită vrăjitorul, asigurați-vă că livrați. Iar dacă nu puteți, spuneți-le direct, astfel încât să știe ce să facă. Atât de mult încât, atunci când vreți, spre exemplu, ca un vrăjitor să vă aducă înapoi iubitul, așteptați-vă ca vrăjitorul să folosească aceste plante în următoarele moduri:

 

Vor usca plantele

Vrăjitorii ar putea păstra planta și să o lase să se ofilească. Alții le-ar păstra pentru o altă utilizare. Dar un lucru este sigur: ei vor păstra acele plante și le vor returna clienților lor ca ingrediente ale vrăjilor.

Ofilirea plantei ar putea simboliza sfârșitul misterului vostru și, de asemenea, încheierea vrăjii. Înseamnă că, odată ce se va usca complet, vraja de întoarcere a fostului iubit își va fi făcut efectul.

Unii ar putea chiar să te întrebe ce parte preferi, deoarece partea folosită poate da extra putere vrăjii. În cele mai multe cazuri, oamenii merg cu flori și frunze deși există momente în care cineva cere semințe sau rădăcini.

 

Vrăjitorul ar putea face pulbere din plantă

Un alt mod posibil în care pot folosi aceste plante este să le zdrobească într-o pastă sau pulbere.

Un vrăjitor ar putea utiliza această pulbere pentru a face o pastilă sau un farmec cu ajutorul acestuia. Vrăjitorul îl poate modela într-o pastilă rotunjită, pe care apoi o pune într-o pânză roșie și o păstrează în interiorul noii vrăji de întoarcere.

Vrăjitorii pot, de asemenea, să facă incantații peste această pânză pentru a încărca conținutul ei cu magia lor de întoarcere a iubitului. După aceea, se asigură că le porți cu tine sau le porți peste tot unde mergi timp de cinci zile.

Vrăjitorul ar putea, de asemenea, să vă recomande să vă scoateți hainele înainte de a purta acest farmec în afara casei, deoarece trebuie să vă atingă direct pielea. Aceasta este o practică pentru a întări ierburile.. Alții ar putea pur și simplu să te instruiască să trasezi o linie în fața ușii persoanei vizate, iar odată ce o sar, devin instantaneu fermecate.

 

Vrăjitorii ar putea să o folosească pentru a face o poțiune

Vrăjitorii ar putea rosti câteva cuvinte către plantă și te-ar putea instrui să fierbi condimentele și ierburile pentru a face o porțiune. În acest caz, ei îți oferă reguli stricte: ce să folosești, ce să adaugi și unde să le pui.

Vrăjitorul vă va oferi cele mai bune recomandări pe baza propriei experiențe. Indiferent care este condimentul, ți se poate cere să îl ingerezi sau să îl aplici pe piele pentru ca acesta să activeze o anumită vrajă.

 

Vrăjitorul ar putea să vă ceară să păstrați planta și să o păstrați în natură

În unele cazuri, planta pe care ai luat-o pentru o vrajă ar putea depinde tot de viața acelei plante. Și asta înseamnă că, atâta timp cât planta rămâne în viață, iubitul tău rămâne pe loc, iar dragostea ta înflorește. La fel ca și planta, relația ta va avea nevoie de udare, de atenție și de îngrijire. Atât de mult încât, atunci când ai grijă astfel de plantă, se reflectă asupra vieții tale.

 

De ce vrăjile cu plante sunt puternice

Magia cu ierburi și condimente este foarte puternică, deoarece poate influența conștiința și mintea oamenilor, ceea ce înseamnă că incantația ta va fi mai eficientă într-o vrajă pentru a atrage un soț sau pentru a-l aduce înapoi.

Ierburile sunt cunoscute pentru proprietățile lor metafizice care, atunci când sunt folosite într-o vrajă, au puterea de a afecta mintea unei persoane pe care vrăjitorul o vizează.

Mai multe ierburi și condimente pot fi folosite în vrăji, fie ca atare, fie combinate cu alte ingrediente. Acest lucru depinde de funcția ritualului, de potența și de stilul celui care le face.

 

Ierburile și condimentele se folosesc singure?

În cele mai multe cazuri, nu. De exemplu, pentru vrăjile de dragoste cu magie albă pentru a atrage un iubit, cele mai frecvente ingrediente folosite sunt lumânările albe, salvia albă și petalele de trandafir alb. Cu toate acestea, unii folosesc garoafe albe și flori albe de datura, datorită puterilor lor spirituale care conțin proprietăți hipnotizante.

În plus față de componentele ritualului vegetal, este de asemenea important ca cel care vrăjește să aibă o vizualizare sau o imaginație adecvată în timpul procesului de vrăjire pentru ca o incantație puternică să fie mai eficientă.

 

De reținut

Plantele sunt o parte vitală a naturii și de aceea unii vrăjitori le vor folosi în vrăjile pentru a face pe cineva să se întoarcă la tine. Ele fac minuni. 


Iar dacă dorești să faci chiar tu ritualuri de dragoste, dar și multe atele, poi găsi în magazinul nostru tot ceea ce ai nevoie, sau on-line aici: https://hathorbooks.ro/

Sursa