Jupiter și Uranus se întâlnesc într-o conjuncție rară dar predestinată pe 20 aprilie 2024. Deși această zi reprezintă apogeul conjuncției, energia ei zumzăie de  mut timp în fundal, pe cerul nostru cosmic, mai precis încă de la sfârșitul anului 2023. De asemenea, vom continua să lucrăm cu această energie și în luna mai, înainte ca ea să se estompeze și să se piardă în fundal.

Jupiter și Uranus se întâlnesc o dată la 14 ani, iar de data aceasta se vor uni la 21 de grade în zodia Taur. Ultima dată când s-au reunit în Taur a fost în 1941, așa că vom avea o energie foarte rară cu care să lucrăm.

Jupiter și Uranus s-au întâlnit ultima dată în 2010, când au dansat un dans rar între Pești și Berbec. Această perioadă a fost neobișnuit de lungă, din mai până în octombrie 2010. Merită întotdeauna să vă întoarceți în trecut pentru a vedea ce teme se desfășurau în viața voastră în jurul acestor luni. Nu înseamnă că aceleași lucruri se vor întâmpla din nou, dar vă poate ajuta să vă faceți o idee despre tipul de energie care este în jur.

 

Jupiter, planeta expansiunii se întâlnește cu Uranus, planeta inovației

Jupiter este planeta expansiunii, a abundenței, a succesului și a norocului. Este considerată planeta norocoasă și aruncă o rază de aur asupra a tot ceea ce se află în calea sa. Jupiter ne poate ajuta, de asemenea, să ne concentrăm asupra imaginii de ansamblu și să ne entuziasmăm pentru viitor.

Uranus este planeta inovației, a schimbării și a trezirii. Este considerată, de asemenea, planeta viitorului și guvernează lucruri precum tehnologia și progresele care ne pot conduce spre o nouă revoluție. La un nivel mai personal, Uranus ne ajută să evocăm sentimente de libertate și autenticitate. Ne încurajează să încălcăm regulile, să ne eliberăm de normele societății și să gândim pentru noi înșine.

Deoarece Jupiter este planeta expansiunii, la întâlnirea cu Uranus, va extinde toate aceste calități uraniene, ghidându-ne să pășim mai mult în sinele nostru autentic și să gândim diferit despre lumea din jurul nostru. Unirea acestor două planete poate aduce, de asemenea, progrese pentru viitor, în special în domeniul tehnologiei.

 

Întâlnirea dintre Jupiter și Uranus în Taur 2024

Întâlnirea lui Jupiter și Uranus în Taur ne oferă, de asemenea, mai multe indicii cu privire la temele pe care le putem vedea. Taurul guvernează banii, agricultura și mediul înconjurător, așa că toate acestea sunt domenii care pot fi expuse în cadrul acestui tranzit.

Este posibil să vedem unele inovații noi atunci când vine vorba de agricultură sau de aprovizionarea cu alimente. Tehnologia și finanțele pot fuziona în noi moduri, iar mai multă lumină poate fi îndreptată asupra stării mediului nostru.

În timp ce toate aceste efecte vor începe sub tranzitul din 20 aprilie, ne putem gândi la acest moment ca la unul pentru  plantarea semințelor. Asta înseamnă că, s-ar putea să trebuiască să așteptăm până când lucrurile vor crește, așa că va mai dura până vom vedea cu adevărat cum ne influențează această conjuncție.

Anul 2031 este de fapt momentul în care Jupiter și Uranus vor intra în opoziție unul cu celălalt și, în general, în acest moment începem să ne facem o idee mai clară despre modul în care acest tranzit ne-a modelat viața.

 

Ce înseamnă conjuncția Jupiter Uranus pentru tine

La un nivel mai intim, Jupiter și Uranus ne încurajează să începem să ne schimbăm gândurile despre succes și noroc.

În culturile occidentale, avem tendința de a ne asocia scopul și succesul cu parcursul nostru profesional. Cu toate acestea, această idee sau valoare începe încet să se schimbe. De ce ar trebui să ne asociem valoarea cu munca? În timp ce cariera joacă un rol imens în viețile noastre, valoarea pe care i-o atribuim ca societate, se schimbă și poate că acesta este un lucru care va deveni mai clar pe măsură ce Jupiter și Uranus se întâlnesc.

Uranus vrea să ne eliberăm de normele societății și să nu mai facem lucruri doar pentru că toți ceilalți le fac. Uranus vrea ca noi să gândim pentru noi înșine și să ne urmăm adevărata chemare. Uranus ne reamintește că suntem în propriile noastre călătorii unice și în propriile noastre cronologii unice și că nu trebuie să ne potrivim cu ceea ce ne spune societatea.

În calitate de planetă norocoasă, Jupiter își poate presăra cu siguranță influența magică, dar șansele sunt să vedem norocul făcând ceva ce nu facem de obicei, cu alte cuvinte, vom îmbrățișa o parte din această energie nonconformistă a lui Uranus.

Uranus ne poate lua prin surprindere, așa că este posibil să primim o veste neașteptată în această perioadă sau poate să ne surprindem pe noi înșine în ceea ce privește ceea ce simțim sau gândim despre ceva. Dacă ne permitem, ne putem deschide mintea și inima pentru a ne schimba și pentru a vedea lucrurile dintr-o perspectivă nouă.

Deoarece Uranus poate aduce o energie împrăștiată și neregulată, este posibil să ne simțim puțin instabili sau să simțim că mergem pe un teren accidentat sub această aliniere. Energia puternică a lui Uranus a fost, de asemenea, legată de activitatea seismică, așa că am putea simți literalmente cum se cutremură pământul sub noi!

Fie că o simțim imediat, fie că ne ia câțiva ani să ne dăm seama, conjuncția Jupiter Uranus ne va schimba. Va schimba modul în care funcționăm ca societate și ne va schimba valorile.

Jupiter și Uranus ne cheamă pentru a crea o nouă cale de urmat

 

Jupiter și Uranus se unesc la gradul Porumbelul Alb

Este, de asemenea, interesant de observat că Jupiter și Uranus se unesc la 21 de grade din Taur, care este cunoscut ca fiind "gradul porumbelului alb".

Acest grad al cerului cosmic indică protecție și un mesager pozitiv. Ne amintește că ghizii și îngerii noștri spirituali au mereu grijă de noi, chiar dacă nu pare așa. Este ușor să ignorăm porumbelul alb atunci când lucrurile merg prost, dar atunci când căutăm acel sprijin Universal, când avem încredere că îngerii și ghizii noștri veghează asupra noastră, putem păși într-un loc de primire.

Căutați-vă mereu porumbelul alb și să știți că este acolo, veghind asupra voastră

Sursa