Eclipsa de Lună Sângerie din 8 noiembrie este un eveniment magic. Această Eclipsă de Lună Sângerie va fi în semnul Taurului aduce valuri de energie transformatoare care ne pot duce spre stări superioare de conștiință și spre niveluri mai înalte ale călătoriei noastre sufletești.

În mai 2022, am avut o altă Eclipsă de Lună Sângerie în semnul Scorpionului. Îți amintești vreun eveniment sau o transformare semnificativă care a avut loc în viața ta în acea perioadă?

Această Eclipsă de Lună Sângerie din noiembrie va lucra în sinergie Eclipsa din mai, așa că este foarte posibil să observăm teme și modele similare sau să se dezvăluie mai multe lucruri din povestea care a început atunci. Nu se vor repeta neapărat aceleași evenimente, dar este posibil să observăm că lucrăm cu un set similar de lecții.

Aceste lecții cel mai probabil sunt strâns legate de calea sufletului tău și de destinul tău karmic. Într-un fel, te poți gândi la Eclipse ca la niște acceleratoare care ne împing mai departe în călătoria noastră sufletească. Din acest motiv, Eclipsele tind să declanșeze evenimente predestinate sau transformatoare.

Transformarea este întotdeauna o provocare și adesea necesită munca dureroasă de a îndepărta straturile, de a pierde învelișul și de a ne naște în nou. Fiecare dintre acești pași poartă o luptă și o magie proprie, dar sub o Eclipsă de Lună Sângerie, toate se pot intensifica.

O Eclipsă de Lună Sângerie este cel mai puternic tip de Eclipsă pe care îl putem aveam, deoarece este o Eclipsă totală. Ea primește numele de Lună Sângerie, deoarece Luna Plină, de altfel luminoasă, capătă o culoare roșie sângerie pe măsură ce este complet eclipsată de umbra Pământului. Această eclipsare a Lunii pline provoacă întuneric, ceva ce poate influența câmpul nostru energetic, glanda pineală și poate servi, de asemenea, ca un activator al părții noastre umbrite, aducând la suprafață lucruri care au nevoie de clarificare.

Aspectul întunecat al Lunii însângerate i-a adus o reputație sinistră și, deși există o mulțime de superstiții în jurul acestui eveniment cosmic, nu ar trebui să ne temem de el. Chiar dacă umbrele noastre se ridică, chiar dacă ne confruntăm cu intensitatea sa, acesta este doar un ciclu normal al naturii și o parte din ritmul Mamei Pământ. În multe feluri, Luna Sângerie poate fi un frumos simbol ce ne reamintește de frumusețile și misterul care întotdeauna ne înconjoară .

Sub influența intensității și energiei transformatoare a Lunii Sângerii, ne putem simți zăpăciți, dezechilibrați sau un pic mai iritați decât de obicei. Este important să avem grijă de noi, să facem exercițiile de împământare și să ne odihnim cât mai mult posibil.

Eclipsele de Lună Sângerie pot avea, de asemenea, un efect de epurare, așa că este foarte important să rămânem hidratați pe măsură ce corpul, mintea și sufletul nostru se eliberează și se debarasează de tot ceea ce nu ne mai servește.

Uranus, planeta trezirii și a depășirii limitelor este foarte activă sub această Eclipsă din noiembrie. S-ar putea să ne simțim inspirați să tăiem lanțurile care ne-au ținut legați și să ne eliberăm din orice cutie în care ne-am pus.

În ce zone din viața ta îți dorești să ai mai mută libertate? Ce lanțuri este nevoie să tai? De ce simți nevoia să te eliberezi? Este foarte posibil ca Eclipsa de Lună Sângerie să îți dea o mână de ajutor!

Uranus poate aduce, de asemenea, trezire și surprize, așa că există o șansă ca această Eclipsă să aducă vești șocante sau să inspire o acțiune sau o decizie care să vină ca un șoc pentru cei din jurul tău. Se deschid drumuri neașteptate, așa că, dacă simți că este bine să te abați de la curs, această Eclipsă îți va oferi ocazia!

De asemenea, merită să ne amintim că Eclipsele ne pun întotdeauna acolo unde trebuie să ne aflăm pentru a avea cea mai înaltă creștere, chiar dacă nu pare așa imediat. Încercați să aveți puțină încredere în tot ceea ce se manifestă, chiar dacă poate fi dificil.

Venus, planeta iubirii, este, de asemenea, activă sub această Eclipsă și, în timp ce ne există posibilitatea să ne concentrăm mai mult asupra relațiilor și a vieții romantice, Venus este, de asemenea, planeta care guvernează valorile și sentimentele noastre de autoapreciere.

Ce prețuiți cu adevărat? Vă simțiți suficient de demni pentru a avea ceea ce prețuiți? Este posibil să apară acest gen de întrebări sub această Eclipsă.

Fiți realiști cu voi înșivă. Nu vă fie teamă să fiți sinceri și să aveți o conversație reală despre ceea ce prețuiți cu adevărat și unde se află convingerile voastre în jurul acestor valori.

Eclipsa de Lună Sângerie din noiembrie este, de asemenea, un moment minunat pentru a seta intenții pentru eliberarea convingerilor ce vă autolimitează și vă mențin mici. Îndepărtați orice credință care vă face să simțiți că nu sunteți suficient de buni sau de demni și oferiți-le Lunii pline pentru a fi eliberate.

De asemenea, este posibil să descoperi că lucrurile pe care nu le mai prețuiți sau lucrurile pe care v-ați prefăcut că le prețuiți pot să dispară din viața voastră. Dacă se întâmplă acest lucru, onorați orice durere, dar, de asemenea, știți că acest nou spațiu este o oportunitate de a-l umple cu lucruri care sunt mai aliniate cu locul în care doriți să fiți.

Saturn, planeta karmei, este de asemenea activă sub această energie a eclipsei. Prezența lui Saturn poate crea o oarecare greutate și poate scoate în evidență toate lucrurile din trecutul nostru pe care trebuie să le rezolvăm.

Este posibil să ne simțim copleșiți, iritați sau frustrați, mai ales dacă ne agățăm de evenimente sau povești din trecut.

Dacă vă simțiți consumat de oricare dintre aceste sentimente, luați în considerare posibilitatea de a scrie o scrisoare în care să scoateți din trecut tot ceea ce vă deranjează. Scrieți totul, reflectați la orice înțelepciune care apare și apoi ardeți-o ca un semnal de eliberare. Apoi, când vă simțiți pregătiți, scrieți o nouă poveste - creați o nouă scrisoare despre cum vreți să decurgă acest următor capitol.

Deși există multe manifestări și moduri în care această Eclipsă poate apărea, în esență, suntem chemați să renunțăm, astfel încât să ne putem transforma și să creăm spațiu pentru mai mult din ceea ce prețuim cu adevărat.

Nu vom mai avea o altă Eclipsă de Lună Sângerie până în 2025, așa că găsiți recunoștință pentru acest eveniment ceresc rar. Onorați-vă pentru că treceți prin această lucrare și știți că atunci când veți fi de cealaltă parte a energiei sale, vă veți confrunta cu un nou capitol al evoluției sufletului vostru.