Eclipsa parțiala de Soare din 5-6 ianuarie în Capricorn, va lumina o nouă cale și va ajuta la dezvăluirea unui nou fir narativ din viețile noastre.

Aceasta este o perioadă extrem de propice pentru noi începuturi, cu toate acestea, trebuie să rămânem deschiși pentru a vedea care sunt cu exactitate noile începuturi pe care Universul le-a păstrat pentru noi. Drumul pe care îl avem în față poate fi altceva decât ceea ce pare, așa că trebuie că continuăm să ascultăm și să rămânem conectați la sursa de ghidare nesfârșită a Universului.

Gândește-te la viața ta ca la un copac cu multe ramuri. Toate se îndreaptă spre cer, însă fiecare are un at mod de a o face.

Unele ramuri sunt drepte și puternice, iar altele strâmbe și îndoite. Nu există o cale corectă sau greșită, există doar aventură, călătorie și explorare în această scurtă călătorie pe care o numim viață.

În timpul acestei eclipse parțiale de Soare în Capricorn, o nouă ramură din copacul nostru va deveni mai clară, și astfel vei putea să vezi încotro se îndreaptă. Această ramură te poate duce pe o direcție cu totul nouă, sau îți va da pur și simplu ajutorul de care ai nevoie pe calea pe care te afli deja.

Aceasta este o energie extrem de puternică ce indică începutul unui nou ciclu. Vom întâlni multe eclipse în Capricorn în acest an, așa că, această eclipsă din ianuarie ne va ajuta să setăm tonul și să pavăm drumul călătoriei ce va veni.

Este imposibil să înțelegem întreaga călătorie încă din momentul în care apare pentru prima dată, acest lucru va necesita timp, iar noi va trebui să ne încredem în sincronizarea evenimentelor ce urmează.

Deși nu vom avea povestea completă, dacă ne deschidem, dacă ne deschidem inimile și ne încredem în intuiția noastră, este posibil să simțim cum suntem chemați pe o anumită cale.

Anul ce urmează stă în fața noastră cu o mulțime de oportunități și un enorm potențial, iar dacă ascultăm, și dacă facem pentru un moment pauză, vom putea auzi din ce direcție vine chemarea de călătorie.

După această eclipsă, vom intra în Portalul Eclipselor, aceasta fiind perioada dintre eclipse.

Următoarea eclipsă va avea loc pe 20 ianuarie, când vom avea o eclipsă de Lună Însângerată în Leu. Această eclipsă are un deosebit potențial, din acest motiv este înțelept să folosim energia blândă a eclipsei Solare pentru a ne reîncărca, pentru a avea vise mărețe și aspirații înalte și pentru a ne gândi la viitor.

Orice dorințe îți vei seta în timpul acestei eclipse Solare de la începutul lunii, vei ajuta Universul să știe ce să clarifice și ce să înlăture din drumul tău în timpul eclipsei Lunare de la sfârșitul lunii.

Făcând spațiu, Universul va putea să îți aducă în cale mai multe oportunități și un mai puternic potențial ce stă deja acolo pentru tine.

În mare, eclipsa parțială de Soare va contura scena. Deși este posibil să nu avem întreaga imagine, vom începe să simțim și să vedem noi oportunități și noi drumuri cum se deschid pentru noi.

Este posibil să ne simțim trași într-o nouă direcție, sau este posibil să simțim oportunități și noi drumuri acolo unde cândva vedeam bariere și ziduri. Este de asemenea posibil, să simțim nevoia să să facem niște schimbări extrem de necesare în viața noastră, și să setăm cursul unei noi misiuni.

Cu siguranță, schimbarea este tema din jurul acestei eclipse solare, așa dar rămâi deschis și vezi ce schimbări îți aduce Universul în cale, sau simte schimbările ce ești îndemnat să le faci.

Acum este vremea să îți deschizi inima, mintea și sufletul . Deschide-te și vezi potențialul din fața ta. Energia va fi puternică atunci când Soarele și Luna se întâlnesc, așa că folosește-o pentru a o lua de la început, și pentru a te conecta la noile energii pe care le va aduce 2019.

Rămâi încrezător în viitor și nu uita că există o nouă și strălucitoare cale ce se deschide pentru tine.

Nu te îngrijora prea mult cu privire la direcția pe care să o iei sau care ar trebui să fie pașii pe care să îi faci, doar lasă-te dus de val; nu uita că poți întotdeauna să ai vise mărețe și aspirații înalte.

Există posibilități nelimitate pe acest tărâm, tot ce trebuie să faci este să te deschizi pentru a le vedea. Iar odată ce ai făcut asta, vei vedea că orice este posibil și să ești capabil de tot ceea ce îți dorești.

Cu toții petrecem atât de mult timp făcându-ne griji și gândindu-ne la scopul nostru în viață, însă adevăratul nostru scop este să fim pur și simplu noi și să urmăm ceea ce este adevărat în inimile noastre.

Nu îți găsești scopul, tu ești scopul. Tot ceea ce faci este scopul tău, și cu cât reușești să înțelegi asta mai profund și să realizezi că scopul este în interiorul tău, cu atât vei putea să simți că tot ceea ce este în viața ta are scop.

Ieși din zona de confort, schimbă-ți rutina, și vezi cum eclipsa Solară te va ajuta și va aduce noi sclipiri și oportunități în viața ta.

Sursa: https://foreverconscious.com/