Probabil știi deja puterea Lunii, ciclurile ei și felul în care îți influențează ele viața. Dar te-i gândit vreodată că Luna îți influențează și somnul și visele?

Poate că ai observat deja asta în viața ta dar nu ai conștientizat că poți folosi energia Lunii în visele tale.

Observarea viselor

Un mod distractiv în care poți începe să înțelegi momentul în care visezi cel mai mult, și ce fel de vise ai aut, este prin observarea viselor pe parcursul timpului. Bine înțeles că este nevoie de dedicare, dar îți promit că merită!

Păstrează un ”Jurnal de vise” lângă patul tău și scrie în fiecare dimineață ce vise ai avut dar și semnul zodiacal în care a fost Luna în acea seară. (Poți vedea foarte ușor asta căutând pe internet)

În timp, vei observa unele tipare extraordinare!

Luna nu îți influențează doar visele, dar și somnul. Vei observa în timpul că dormi mult mai bine în timpul unora dintre ciclurile Lunii, decât în timpul alelor.

Spre exemplu, deși visezi în fiecare zi, este posibil ca atunci când Luna este într-un semn zodiacal visele tale să fie pline de mesaj de la Spirite! Iar atunci când Luna este într-un alt semn zodiacal poți avea alt tip de vise, iar mesajele din ele pot fi extrem de diferite.

Este posibil să observi și că, atunci când este Lună Plină ai mult mai multe vise, comparativ cu perioadele în care este Lună Nouă, când este posibil să nu îți mai amintești visele deloc.

Pentru fiecare este diferit, iar dacă vei începe să îți observi ciclul viselor, acest lucru îți poate oferi multe informații.

Folosirea viselor pentru a primi îndrumare

Observarea viselor reprezintă o fundație excelentă, dar dacă ți-aș spune că poți folosi Lumea Viselor pentru a-ți sprijini fiecare aspect al vieții tale, ai fii interesat?

Folosind puterea Lunii în Lumea Viselor îți susține extrem de mult mintea subconștientă și corpul energetic, și te poate ajuta să te vindeci, să te schimbi, să te echilibrezi și să manifestezi mai rapid în viața ta de zi cu zi.

Ți-ai dori să îți îmbunătățești capacitățile de manifestare?

Îți lansez invitația de a începe să explorezi modul în care somnul și visele tale relaționează cu Luna și ciclurile ei.

Când vei putea folosi conștient puternica energie a Lunii, în fiecare noapte, prin intermediul viselor tale, vei începe să te înțelegi mai bine pe tine și magica, divina relație pe care o ai nu doar cu Luna, dar cu întreg Cosmosul!

Primii pași:

Gândește-te la un aspect în care ți-ai dori să primești îndrumare. Să spunem, spre exemplu, îți dorești să-ți îmbunătățești intuiția.

O metodă puternică prin care poți începe să te conectezi cu ciclurile Lunii pentru a le folosi în Lumea Viselor tale este:

Luna Nouă – Poți crea chiar din vidul creației însăși, acesta este începutul manifestării. Iar cu exemplul nostru, îți vei seta intenția de a-ți îmbunătăți intuiția. Iată o intenție pe care o poți folosi înainte de culcare, pentru a te concentra sau pentru a medita:

Ghizi spirituali, vă rog să mă îndrumați pentru a-mi îmbunătăți capacitățile intuitive.

(În acest timp, nu cauți îndrumare specifică, ci îți setezi intenția pentru întregul ciclul lunar)

Luna în creștere– energia Lunii și intenția ta cresc pe parcursul acestui ciclu. Prin urmare ești într-o fază în care chemi ceea ce ar trebui să știi, să faci, sau să vindeci pentru a-ți îmbunătăți intuiția. Intenția ta începe să se schimbe ușor, întrebarea pe care o poți pune Lumii Viselor este:

Ce trebuie să fac pentru a-mi spori intuiția?

Unde trebuie să ajung și ce trebuie să întrupez pentru a-mi spori intuiția?

Luna Plină – Aici Luna este în apogeul puterii sale, în deplinătatea creației. Concentrează-te pe, permiterea energiei Lunii Pline să te sprijine în Lumea Viselor pentru a-ți activa intuiția în moduri mai profunde.

În acest moment, ar trebui să ai unele mesaje de la Spirite și Lumea Viselor, pentru a știi cum să acționezi pentru a-ți îmbunătăți capacitățile intuitive. Întrupează ceea ce ți-au împărtășit visele.

În timpul Lunii Pline, înainte de culcare , poți seta unele intenții sugerate precum:

Cum arată întruparea completă a abilităților mele intuitive?

Cum îmi pot folosi cel mai bine intuiția în acest moment, pentru mine și pentru cei din jurul meu?

Luna în scădere – Energia Lunii acum se revarsă și se eliberează, iar tu ești chemat pentru a face același lucru. În fiecare noapte înainte de culcare, setează intenția de a primi îndrumare spre ce trebuie să eliberezi pentru a pătrunde complet în intuiția ta:

La ce trebuie să renunț și ce trebuie să eliberez pentru a-ți spori intuiția?

Care sunt credințele sau tiparele negative pe care le am, ce nu-mi susțin procesul intuitiv?

Pe măsură ce Luna se aproprie din nou de începutul cilului, tu poți reflecta asupra lucrului la care ai renunțat, ce ai reușit să întrupezi, și cum acest nou nivel de înțelegere te poate ajuta să-ți setezi o nouă intenție pentru următorul ciclu.

Un exemplu de intenție pentru următorul ciclu al Lunii ar putea fi: ”Spirite, te rog să-ți arăți cum îmi pot folosi intuiția pentru a-i ajuta pe ceilalți.

Sugestii pentru jurnal

  • Fie că-ți observi visele sau le folosești pentru a primi îndrumare, iată unele sugestii de jurnal ce te pot ajuta în procesul de scriere.
  • Cum te-ai simțit când te-ai trezit?
  • Cât ai dormit?
  • Ai avut un somn bun sau nu?
  • Ce se schimbă în jurul tău?
  • Cum te simți în fiecare zi când te trezești?
  • Cum ai dormit în timpul fiecărei faze a Lunii?
  • Cum se schimbă lumea din jurul tău ca rezultat al lucrului tău interior și cu visele tale?
  • Ce este diferit de la începutul cilului Lunii până acum?

Concluzii

Aceasta este o practică pe care o poți folosi în toate ariile vieții tale – viața personală, de afaceri, spirituală, psihică, emoțională.

Acest proces te poate ajuta să vezi cât ești de conectat cu îndrumarea pe care o cauți în visele tale, cu ajutorul ciclului Lunii.

Cel mai probabil vei avea extraordinare momente de revelație, sincronicități și sentimentul de putere și stabilitate.

Lucrând cu Luna și visele tale, îți va arăta o nouă modalitate de a accesa Spiritul ce îți stă la dispoziție în fiecare seară.

Lucrurile pot fi subtile la început, dar este bine să scrii totul în jurnalul tău de vise pentru a putea observa schimbările din interiorul tău și ce se manifestă acum în lumea ta fizică.

Lumea viselor este un loc în care mergi în fiecare noapte și în care accesezi divinitatea, infinita și universala înțelepciune.

Sursa:https://foreverconscious.com/