Din luna decembrie până în ianuarie, Uranus, planeta schimbării și a trezirii, se aliniază cu Luna Neagră Lilith.

În timp ce acestea vor veni împreună, Luna Neagră Lilith îl va învălui pe Uranus în pânza sa, colorându-i energia și schimbându-i intențiile cu ale sale.

Luna Neagră Lilith nu este o planetă, ci mai de grabă un punct matematic dintre Pământ și Lună. Luna Neagră Lilith reprezintă trezirea conștiinței feminine, în afara opresiunii și într-un stadiu de împlinire.

Se spune că Luna Neagră Lilith indică puterea sexuală, vindecarea, nevoile instinctuale, egalitatea și transcendența. Ea reprezintă calitățile pierdute ale femininului ce au fost ocolite de patriarhat.

În mitologia Babiloniană, Lilith era servitoarea zeiței Innana  și era cunoscută pentru sexualitatea sa sălbatică și promiscuitate.

În mitologia Ebraică, Lilith era cunoscută ca fiind prima soția a lui Adam care își dorea aceleași drepturi ca și el, însă Adam nu era de acord cu ea.

În Astrologia modernă, Lilith este un fel de zeiță a Lunii întunecate. Ea reprezintă puterea uitată a femininului, dar și puterea sexuală, vindecarea, transformarea și energia transcendentală.

Atunci când este activată pe cerul cosmic, ea poate aduce la suprafață energie reprimată, pentru a fii vindecată. Ea poate instiga trezirea sexuală și vindecarea din jurul sexualității noastre, și ne poate ajuta să ne redobândim puterea feminină.

Toate momentele în care ne-am pus singuri piedici pentru că am simțit că eram prea diferiți sau că nu eram suficient de buni, pot ieși la suprafață pentru a fii vindecate, în prezența ei.

Uranus va atinge cel mai apropiat punct al aliniament cu Luna Neagră Lilith pe 19 decembrie 2020. Având în vedere că energia va atinge punctul culminant în acea zi, mulți dintre noi vom simți energiea reprimată sau înăbușită cum plutește în jur pentru a fii eliberată.

Dacă putem conștientiza această energie și vom face pașii necesari pentru a o observa, asculta și elibera, vom putea simți o eliberare și libertate extraordinară.

Putem accesa și partea uitată a puterii noastre feminine, ce include lucruri precum magia, puterea creativă, divinitatea și multe altele.

La nivel colectiv, aliniamentul lui Uranus cu Luna Neagră Lilith este posibil să evidențieze probleme legate de egalitate, sau ne vor face să observăm mai ușor nedreptățile, în special în probleme legate de femei.

Uranus și Luna Neagră Lilith ne vor ajuta să tăiem orice lanțuri ce ne-au ținut legați, închiși și restricționați. Împreună, energiile lor ne vor ajuta să ne înălțăm la suprafață și să spunem – gata.

Energia Lunii Negre Lilith ne poate ajuta să luptăm pentru egalitate în orice mod este nevoie, dar ne poate și ghida pentru a aduce echilibru pe întreaga planetă.

Atunci când este prea multă energie masculină sau Yang, planeta poate suferi de secetă, cutremure și temperaturi ridicate. În schimb, atunci când este prea multă energia feminină sau Yin, ea poate suferi inundații, furtuni și temperaturi scăzute.

Atunci când aceste energii sunt în echilibru, armonia plutește în jur iar planeta își poate urma cursul natural al sezoanelor. Însă atunci când energia este dezechilibrată, poate provoca vreme schimbătoare și dezastre naturale.

Uranus și Luna Neagră Lilith se vor întâlni în semnul Taurului, ce este guvernat de Pământ, ceea ce face foarte posibil ca starea planetei și a mediului înconjurător să fie subiecte importante în această perioadă.

Trebuie să facem mai multe pentru a ne proteja planeta și pentru a păstra mediul înconjurător sigur și curat pentru generațiile ce vor veni.

Am abuzat de resursele Pământului pentru mult prea mult timp, iar sub influența acestui aliniament este posibil să primim un semnal de trezire ce ne va inspira să ajungem acolo.

Uranus și Luna Neagră Lilith vor continua să meargă împreună și pe parcursul lunii ianuarie 2021, însă dinamica energiei lor se va schimba un pic, avându-l pe Marte ce se va alătura aliniamentului, creând ceea ce este cunoscută ca o triplă conjuncție.

Marte va adăuga mai multă căldură și energie înflăcărată atât lui Uranus cât și lui Lilith. Energia va fii una revoluționară și se va simți cel mai puternic între 17-26 ianuarie 2021.

Cum poți lucra cu această energie:

Echilibrează-ți propriile energii feminine și masculine

Parte dreaptă a corpului nostru se crede că este cea ”masculină” sau yang, iar partea stângă cea ”feminină” sau yin. Poți aduce aceste energii în echilibru făcând următorul exercițiu:

Pune-ți mâna stângă (feminină) pe umărul dreaptă (masculin). Mulțumește-i părții tale masculine pentru tot ceea ce face pentru acțiunile pe care le întreprinde, pentru asertivitatea pe care o poartă și pentru deciziile pe care le ia.

Acum pune-ți mâna dreaptă (masculină) pe umărul stâng (feminin). Mulțumește-i părții feminine pentru tot ceea ce face. Pentru grija pe care o oferă, pentru înțelepciunea intuitivă pe care o împărtășește și pentru creativitatea pe care o aduce.

Apoi încrucișează-ți mâinile și oferă-ți o îmbrățișare puternică, aducându-te într-un stadiu de echilibru total.

Poți folosi următoarele începuturi pentru a scrie în jurnal:

·         Îmi pun singur piedici atunci când…
·         Puterea mea interioară se simte ca….
·         Intimitatea mă face să mă simt…

Tantra și Yoga Kundalini

Și acestea sunt metode grozave pentru a accesa această energie. Poți încerca diferite metode te respirație tantric de pe Youtube.

Sursa: https://foreverconscious.com