Aldebaran este cunoscută ca fiind una dintre cele patru stele regale. Locul său pe cerul nopții a fost mult timp considerat sacru, de către multe culturi antice din întreaga lume.

Se spune că Aldebaran aduce noroc, curaj, succes și rezistență. Energia sa este asemănată cu cea a unui înger păzitor, care veghează și îi protejează pe cei care se scaldă în energia sa.

De asemenea, se spune că Aldebaran trezește și ascute mintea. Aceasta activează chakra celui de-al treilea ochi, permițându-ne să ne sporim inteligența și să ne creștem conștiința la noi niveluri.

Aldebaran este considerată steaua iluminării și ne permite să descărcăm idei noi și inspirate din Univers, direct în mintea noastră.

Potrivit unor astrologi, se crede că Aldebaran este, de asemenea, casa portalului Silver Gate, care este punctul de intrare pentru sufletele care călătoresc sau se reîncarnează înapoi pe Pământ.

Pe măsură ce sufletele călătoresc prin Portalul Silver Gate, ele sunt scăldate în lumina protectoare a lui Aldebaran înainte de a-și croi drum spre noua lor reîncarnare.

În perioada 28-31 mai a fiecărui an, Soarele traversează Aldebaran activându-i energia, făcând-o mai ușor accesibilă pentru fiecare dintre noi.

Putem folosi energia lui Aldebaran pentru a ne ascuți mințile, pentru a ne accelera calea spre iluminare, pentru a ne spori rezistența, pentru a ne proteja și, poate, pentru a ne reaminti de ce am ales să ne reîncarnăm în această viață.

Dacă v-ați dorit vreodată să faceți o regresie în viețile trecute, o citire a înregistrărilor Akashice sau o meditație, acest interval de timp vă va oferi un sprijin suplimentar. De asemenea, s-ar putea să vă treziți în mod natural că aveți vise sau descărcări intuitive despre viețile voastre trecute și contractul vostru sufletesc.

Deoarece Aldebaran este legat de avere și succes, putem folosi această zi și pentru a acționa în direcția obiectivelor și viselor noastre sau pentru a manifesta.

Pe măsură ce portalul lui Aldebaran își intensifică energia, vizualizați tot ceea ce vă doriți în viața voastră, a celor dragi, dar și în lumea din jurul vostru. Permiteți minții voastre să fie transportată la noi înălțimi pe măsură ce creați această vizualizare pentru voi înșivă.

Deoarece energia lui Aldebaran este atât de puternică, mai ales la nivel mental, ne putem simți puțin copleșiți sau anxioși, mai ales dacă suntem predispuși să gândim prea mult sau dacă avem o minte agitată.

Dacă începeți să vă simțiți copleșiți de gândurile voastre, readuceți-vă atenția la respirație. De asemenea, este util să alegeți un obiect din spațiul dumneavoastră pentru îl observa sau să faceți o listă cu toate lucrurile pentru care vă simțiți recunoscători. Acest lucru vă poate ajuta să vă aduceți gândurile într-o stare mai prezentă, în loc să vă gândiți la trecut sau la viitor, ambele putând provoca stres și anxietate.

 

Pentru a lucra cu energiile lui Aldebaran și cu activarea Portalului Silver Gate, iată un ritual care să vă ghideze-

 

Ritualul Aldebaran

Faceți acest ritual în orice moment între 28-31 mai

 

Veți avea nevoie de:

 

Meditație ghidată de manifestare

Baghetă de selenit sau un alt cristal în formă de baghetă (opțional)

Hârtie și pix

Crenguță de rozmarin

Sfoară/ață

 

Metodă:

1.) Începeți cu meditația ghidată. Dacă folosești un cristal, ține-l lângă tine în timp ce faci această meditație.

2.) Odată ce meditația s-a încheiat, ia creionul și hârtia și scrie trei lucruri pe care ai vrea să le chemi în viața ta sau pe planetă. Ținând cristalul și rozmarinul în mâna non-dominantă, recită cu voce tare toate lucrurile pe care dorești să le chemați. Imaginează-ți că vibrația dorințelor tale se impregnează în plantă și/sau în cristal.

3.) Pune cristalul și crenguța de rozmarin în interiorul hârtiei și înfășoară-le. Fixează sulul cu o bucată de sfoară/ață. Lasă o parte de sfoară mai lunga și atârnă sulul undeva aproape de apă, cum ar fi în baie sau, dacă locuiești într-un climat ploios, lângă ușa din spate sau din față.

(Dacă cristalul tău nu poate fi înfășurat în siguranță în hârtie, este în regulă să îl lași undeva  în apropiere).

 

4.) Lăsă pergamentul timp de trei nopți înainte de a-l desface. Puteți îngropa rozmarinul și hârtia în grădină, dacă aveți acces la una.

 

Bucurați-vă de energiile lui Aldebaran!


Sursa