Pe tot parcursul lunii Noiembrie, energia inimii planetare a fost în creștere. Aceasta este o lună în care ne putem sincroniza bătăile inimii cu bătăile inimii planetei. Putem face asta petrecând timp în natură, ascultându-ne inimile, îmbrățișând orice treziri ale inimii vor apărea, și lucrând cu energiile eclipsei parțiale de Lună Plină în Taur.

Eclipsele reprezintă portaluri de transformare și trezire. Ele tind să aducă în viețile noastre, evenimente ce ne-au fost sortite, pentru a ne ajuta la evoluția și creșterea sufletului nostru.

Aceste transformări și treziri pot fi rapide și spontane, sau pot fi lente, zăbovind pe parcursul lunilor ce urmează.

Eclipsele sunt puternice și pot pune lucrurile în mișcare, pentru noi. Ele tind să ne ajute să tăiem legături, să ne aruncăm cu încredere î necunoscut, și ne pot arăta noi perspective.

Eclipsa parțială le Lună din 19 noiembrie, este prima eclipsă în Taur din 2014 până acum, și reprezintă începutul unui nou ciclu de eclipse pe care îl vom vedea în lunile ce urmează.

Eclipsele tind să vină în pereche, picând în semne opuse din zodiac. Această Eclipsă în Taur este perechea Eclipselor în Scorpion, pe care le vom vedea pe parcursul lui 2022.

Întrucât ciclul eclipselor în Taur-Scorpion începe acum pe cerurile cosmice, orice se va manifesta în perioada eclipsei din noiembrie, este posibil să facă parte dintr-o poveste. Va fi nevoie de timp și de mai multe Eclipse pentru ca noi să înțelegem cu adevărat spre ce creștere se îndreptă sufletul nostru.

Pentru indicii despre ce este posibil să aducă în viața ta acest ciclu de Eclipse, gândește-te la creșterea sufletească pe care ai avut-o între 2013-2014, când am avut ultima dată acest ciclu de Eclipse.

Cum ai evoluat în acea perioadă?

Gândește-te la schimbările care ți-au onorat viața în acea perioadă, și la modurile în care le-ai integrat în viața și ființa ta.

Este posibil să fie dificil să te gândești atât de departe în trecut, așa că poți începe să scrii într-un jurnal pe parcursul acestui ciclu de Eclipse. Scrie ce teme, tipare și evenimente apar în viața ta pe perioada Eclipselor, iar așa vei putea reveni la aceste evenimente în anii ce vor urma.

La nivel colectiv, această Eclipsă din noiembrie este posibil să evidențieze relațiile din viața noastră. Iar asta poate include relațiile cu ceilalți, dar și relațiile cu noi înșine, și cu banii.

Venus este extrem de activă în perioada acestei Eclipse, fiind guvernatorul natural al Taurului. Venus guvernează toate lucrurile ce țin de inimă, dragoste și finanțe. Venus guvernează și ceea ce este valoros pentru noi așa că, toate aceste teme au potențialul de a ieși la suprafață în această perioadă.

Dacă am avut dificultăți într-o anumită relație, este posibil ca această Eclipsă, să aducă lămuriri în viața noastră. Având în vedere că este o eclipsă de Lună, este posibil ca tot ce stă pe fundație instabilă, să se prăbușească.

Este posibil și ca, atitudinile și credințele ce ne-au împiedicat să formăm relații mai intime și profunde cu ceilalți și cu noi înșine, să dispară sub energia aceste Eclipse.

De fapt, această Eclipsă este perfectă pentru dragoste de sine și pentru întărirea sentimentului de stimă de sine.

Când ai fost prea dur cu tine?

Faci lucrurile mult mai bine decât crezi, așa să fii bând cu tine. Amintește-ți de toate reușitele și succesele, iubește-te indiferent ce se va întâmple, și fii bând cu tine.

Pe măsură ce cultivi această dragoste de sine, este posibil să ți se pară tot mai ușor să oferi aceeași dragoste și celor din jurul tău.

Este bine să nu uităm că, Eclipsele tind să ne plaseze acolo unde avem nevoie să fim, ai încredere în proces. Încearcă să-ți păstrezi inima deschisă pentru a permite să intre ceea ce trebuie și să plece ceea ce este nevoie.

Îmbrățișează această Eclipsă de Lună în Taur, căci este o oportunitate de a-ți trezi inima într-o dragoste mai profundă și mai bogată. Îmbrățișează energia acestei Eclipse și permite-i să îți arate drumul spre următorul capitol al evoluției sufletului tău.

Sursa: https://foreverconscious.com